Проголосувало: 26
Однозначно подруга. Хочте, викладу фотографії?
Цитата: Олександр Барановський від 2009-06-09 16:17:49І чому слово «Подруга» робить опитування несерйозним. Мені здається, це опитування від самого початку було жартівливим. Чи це тільки я так подумав?Owl просто сердиться, бо проголосував до того, як цей пункт додали
І чому слово «Подруга» робить опитування несерйозним. Мені здається, це опитування від самого початку було жартівливим. Чи це тільки я так подумав?
Тим більше, що воно вивалюється на титульну сторінку сайту, разом зі словом "Подруга". Уявляєте, що подумають потенційні серйозні відвідувачі про наш форум? Хто за?
Не флейміть. Не збираюся виправляти граматичні помилки. Можу створити опитування - чи потрібен на ЛОУ grammar-rating кожного учасника, типу рівня поваги. От там будете відриватися.
Несерйозно: Зараз прийде Лисовенко і проголосує за цей пункт.
Єдине: він для мене подруга в режимі "girl-friend" та ще й безальтернативна, якщо не враховувати компа на роботі
Цитата: Owl від 2009-06-10 00:23:29Не флейміть. Не збираюся виправляти граматичні помилки. Можу створити опитування - чи потрібен на ЛОУ grammar-rating кожного учасника, типу рівня поваги. От там будете відриватися.Кажу вже потрібен, можете назвати це карма чи ще якось.