Проголосувало: 109
о_О. Я просто хотів потролити Лисовенка.
ScientificLinux --- він в мене на роботі стоїть
Смієтесь? Він же -- просто стабільне ядро і набір програм. З яких це раптом пір машини почали дисертації писати? Знав би що туди писати - міг би це зробити і в офтопіку.
Нічого не буде. Клеїння дурня генерується невдачами корисних справ.
Потім щоб робити корисну справу - треба знати що саме робити. Тож замість того, щоб робити що попало - можна просто поклеїти дурня
У мене виникло ось таке цікаве питання, Лінукс та інші програми котрі для неї створені, є безкоштовними. А як ви думаєте, коли лінукс буде захоплювати хоча б 30% ринку ПО, вона не стане платною і таке інше?
І ще одне, скачав Убунту, на віртуальній машині почав куштувати, смачно)) Дуже сподобалось, але є проблема, на залізо не ставиться. Ні відразу установка ні завантаження з Лівсіді не проходіли, доходило до половини, висло і перезапускався ПК. Ближче до діла, проблема в відеокарті Радеон9250 128РАМ. Вийняв її геть (благо є старенька інтеграшка Інтелівська 64РАМ частота 133 бо така у материнки частота), скажімо мій ПК древнюватий. Отож, вийняв Радеонку і все. Запустилось все. От тільки боюсь одного, знищу вікна, поставлю Лінукс, впіхну карту і робити не буде(( А жити на 64 по естонсько повільних мегабайт, недуже хочеться.
Чи скажете що у вас все ліцензійне?
А пан не пробував заходити в магазин, а не в Фокстрот? Та-й кінець семестру на носі, якось би про оцінки думав замість постачати ЛОУ філософським флудом.