А тобі яку - консольну чи графічну, з підтримкою HTML чи без?Вибери собі якусь:muttMozilla-mail (Thunderbird)Evloutionsylpheedstuphead
О, дочекався відповіді!
Взагалі то я користуюсь Mozilla-mail, але мене не влаштовує англійський інтерфейс. Я намагався його змінити, але під рутом змінився, а під звичайним користувачем - ні.
chmod -R a+rX /usr/lib/mozilla*
Як в цьому відношенні Thunderbird? Чи варто ним замінити Мозілу (1.3)?
Але поставив Thunderbird - цілком задоволений (правда російку збірку, так як української не знайшов Sad )
До речі, може хтось підкаже - що означає повідомлення relay not permitted?
"Пересилання (спамерських) повідомлень заборонена." - це означає що скоріше за все сервер налаштований правильно, ви просто не маєте прав на пересилання пошти на цьому сервері.
Але користувачам цієї служби (www.ukrpost.net), наприклад user@ukrpost.net я можу пересилати[/qote]І куди ж він їх пересилає? З ukrpost.net на ukrpost.net?Те що віг приймає пошту для своїх користувачів, це абсолютно нормально.Цитатаа от іншим - тільки з веб-сторінки.Теж нормально - інакше спамери привалять толпами.Цитата Мозілу налаштовував так, як написано в їхньому хелпі! До речі, від їхньої служби підтримки відповіді покищо не дочекався....... А шкода, непогана пошта! Якщо ви користуєтеся лінуксом і маєте власну адресу та домен, то найкраще встановити собі власний поштовий сервер (sendmail) і використовувати його. Якщо ні - то користуйтеся поштовим сервером провайдера - він пропускає своїх.
а от іншим - тільки з веб-сторінки.
Мозілу налаштовував так, як написано в їхньому хелпі! До речі, від їхньої служби підтримки відповіді покищо не дочекався....... А шкода, непогана пошта!
Якщо ви користуєтеся лінуксом і маєте власну адресу та домен, то найкраще встановити собі власний поштовий сервер (sendmail) і використовувати його. Якщо ні - то користуйтеся поштовим сервером провайдера - він пропускає своїх.