Опитування

Який Windows у вас стоїть паралельно з *nix?

Win9x(WinMe)
2 (0.3%)
WinNT
0 (0%)
Win2000
5 (0.9%)
WinXP
156 (27.3%)
Win2003
7 (1.2%)
Windows Vista
7 (1.2%)
Win2008
4 (0.7%)
Windows 7
189 (33%)
Ніякий
133 (23.3%)
Тільки Windows, без *nix.
69 (12.1%)

Проголосувало: 67

Автор Гілка: Який Windows у вас стоїть паралельно з *nix?  (Прочитано 52328 раз)

Відсутній peinguin

• Літератор
  • дописів: 1419
Я б сказав "на любителя".

біг в іншому напрямку

• Гість
До речі, пану Soft подяка від кількох моїх знайомих: після запуску у режимі сумісності з XP під Windows 7 стало можна грати у Call of Duty Black Ops. От тільки питання: на біса той DirectX 11, якщо він створює гальма, в наслідок яких у режимі DirectX 9 картинка все одно краща?

Ну не знаю щодо гальм. На моєму Geforce GTX 460 все літає в 1680х1050, а це карта середнього цінового діапазону. А різниця дійсно велика в освітленні та тінях.

Тоді чого весь Інтернет наповнено скаргами на гальма тієї цяцьки під Vista та ?сімкою? на доволі потужному залізі? Що до різниці ? не видно. Бо воно не гальмує лише при вимкнені усіх тіней та інших ефектів. Ну й замість повного 1920х1280 доводиться вмикати 1280х800. Який сенс у технології, що дозволяє так per rectum програмувати, що треба надвеликих потужностей для такої дрібниці?

Відсутній piktor

• Видавець
  • дописів: 3396
Всим, хто тоне й не знає,
За що вхопитись,
Хто вже з останніх
Вибився сил:
Попереджаю - я не колода,
Попереджаю - я крокодил.

Відсутній wosh

• Дописувач
  • **
  • дописів: 66
Спортсмени завелися, нашо їм тоді того Call of Duty.... Краще б пейнтбол побігали  :D
Не люблю "страну совєтов", краще конктретно і по суті, а все решта знає гугл...

Відсутній peinguin

• Літератор
  • дописів: 1419
Щоб  не було ніяких сумнівів, скажу на своєму досвіді. Але в мене сьома вінда не глючить і не тормозить. Я з автозавантаження все прибрав і нічого крім антивіруса більше не ставив, ну іще 2 браузери, міранда, скайп. ВоВ не тормозить навіть в насичених місцях.

Відсутній Soft

• Кореспондент
  • дописів: 100
  • Чому саме Лінукс?
Тоді чого весь Інтернет наповнено скаргами на гальма тієї цяцьки під Vista та ?сімкою? на доволі потужному залізі? Що до різниці ? не видно. Бо воно не гальмує лише при вимкнені усіх тіней та інших ефектів. Ну й замість повного 1920х1280 доводиться вмикати 1280х800. Який сенс у технології, що дозволяє так per rectum програмувати, що треба надвеликих потужностей для такої дрібниці?

Знаєте, мені лінуксоїди чомусь нагадують пінгвінів-спецназівців з Мадагаскару. От звичайні люди що роблять коли іграшка гальмує:
- купляють потужніший комп'ютер чи комплектуючі до нього;
- зменшують роздільну здатність екрану;
- чи відключають декотрі ефекти.

Шлях лінуксоїдів зовсім протилежний, вони на залізі, котре навіть за мінімальними вимогами розробників, зовсім не підходить для цього, за допомогою особливої лінуксоїдної магії та порушуючи всі закони фізики через усілякі недокументовані функції змушують програму працювати так як нікому в голову не прийшло до цього застосовувати, навіть розробникам.

Відсутній wosh

• Дописувач
  • **
Тоді виходить, що Ви під віндою не використовуєте на повну те залізо за яке заплатили, а лінуксоїди використовують :) , що в тому поганого, що хтось не хоче платити більше :) . Це в принципі випливає з Ваших слів
« Змінено: 2011-02-03 08:49:37 від wosh »

Відсутній piktor

• Видавець
/me в суботу поїде забрати нове начиння до свого домашнього комп'ютера, тоді порівняє сам та приєднається до бійки.  :)
За що вхопитись,
Хто вже з останніх
Вибився сил:
Попереджаю - я крокодил.

Відсутній Moses

• Кореспондент
  • дописів: 156
  • Наша рросповідь...
Ніяких віндовсів не тримаю.

Відсутній mzenyk

• Новачок
  • *
  • дописів: 7
А в мене Windows XP стоїть послідовно, тобто в віртуальній машині. В ньому живе Delphi ну і всякі експерименти робити.

Відсутній modeus

• Графоман
  • дописів: 278
  • openSUSE 11.4
Delphi
Аж ностальгія прийшла. В інститутські роки програмував на ньому - класна річ.  ::)
Expectavimus lucem... Et esse tenebrae

Відсутній piktor

• Видавець
Тикс. Нове залізо придбав, поставив, CoD Black Ops не гальмує, красота.
  • Athlon II X4 640 3GHz;
  • MB Gigabyte GA MA770 UD3;
  • 4 GB DDR3 1333;
  • Sapphire RadeOn HD 6850 1GB GDDR5 256 bit.
(Win7)
« Змінено: 2011-02-08 20:46:40 від Piktor »
За що вхопитись,
Хто вже з останніх
Вибився сил:
Попереджаю - я крокодил.

забіг по дорозі

• Гість
Знаєте, мені лінуксоїди чомусь нагадують пінгвінів-спецназівців з Мадагаскару. От звичайні люди що роблять коли іграшка гальмує:
- купляють потужніший комп'ютер чи комплектуючі до нього;
- зменшують роздільну здатність екрану;
- чи відключають декотрі ефекти.
За вийнятком купівлі потужнішого обладнання було зроблено все. Гальмувати перестало лише тоді, коли картинка під DX11 стала гірша за картинку під DX9. Відчуваєте різницю?

Шлях лінуксоїдів зовсім протилежний, вони на залізі, котре навіть за мінімальними вимогами розробників, зовсім не підходить для цього, за допомогою особливої лінуксоїдної магії та порушуючи всі закони фізики через усілякі недокументовані функції змушують програму працювати так як нікому в голову не прийшло до цього застосовувати, навіть розробникам.
Ну, так. Ми отримуємо задоволення від вивчення того, з чим працюємо та коли воно працює як нам кортить, а не як обмежили розробники. До речі, мені особисто за це платять доволі непогані гроші (хоча й трохи менше ніж колегам-розробникам).

набридло бігати

• Гість
Delphi
Аж ностальгія прийшла. В інститутські роки програмував на ньому - класна річ.  ::)
Знаю аж одну людину що справді вміє на ньому програмувати, а не мишкою возити. Коли побачив його результат роботи аж здивувався.

Відсутній wosh

• Дописувач
  • **
До попереднього.... Як справжні українці, тестуємо тіки те за що платять гроші, а все інше не солідно...  Інколи забуваємо що таке цікавість і живемо не виходячи за рамки запланованого, бо так простіше і думати менше треба.
І наступне, якщо розробники дозволяють, щоб продукт працював як нам хочеться, а не як вони обмежили і як потрібно, то значить цей продукт погано протестований.
« Змінено: 2011-02-08 22:20:12 від wosh »