Проголосувало: 114
Як можна юзати mcedit коли є vim? Ви хоч не порівнюйте ці два редактори. Близько не лежать.
EMACS явно продуває, що не дивно:
він настільки важко керується
навіть не знаю, як його можна помацати (мабуть тре книжечку почитати товщиною в перший том "війни з миром").
ще ніразу не бачив живого користувача Emacs.. може це просто міф?
GNU/Linux продуває по кількості користувачів Windows, що не дивно...
Цитата: nickat від 2009-09-12 13:39:46GNU/Linux продуває по кількості користувачів Windows, що не дивно...Боюся, що ви не праві зараз.
Цитата: romi від 2009-09-12 14:36:05Цитата: nickat від 2009-09-12 13:39:46GNU/Linux продуває по кількості користувачів Windows, що не дивно...Боюся, що ви не праві зараз.пруфлінк?
думаю малось на увазі що Linux є лідером в своїх сегментах. Окрім десктопу є ще сервери, а ще є суперкомп'ютери, а ще є портативні системи (Android покищо не лідер, але має всі шанси), а ще є промислове обладнання. А ще є нетбуки яким скоро на допомогу прийде Chrome OS
а ще із розвитком мережевих технологій зараз потрібно все більше і більше відповідних спеціалістьів. Тому ринок праці зараз теж рухається в сторону OpenSource, хоча можливо це тільки моє суб'єктивне спостереження.
Ще я хотів сказати, що Linux майже нічим не гірший за Windows і дивно, що ще всі не перейшли на нього. Люди чогось бояться, бояться нового і не можуть зрозуміти, що Windows - це "ламерська нубська" альтернатива, а Linux - це реальність.