Проголосувало: 114
Windows не можна компілювати, а romi любить це робити.
Подальші перерахування переваг та недоліків того чи іншого буду вважати за флейм Windows vs Linux.
як можна юзати nano i vim, якщо є mcedit?
Мене порадувало, що коли в мене пропав інтернет - я подзвонив до провайдера - сказав, що в мене є і <offtopic>, і Linux. Так провайдер мене відразу спитав: "що каже ifconfig?".
Не думав, що ifconfig може з часом змінювати думку Хоч на перших порах користування запитував спочатку його думку.
hint: у mc є така клавіша F1, а іще є такий файл .mc/ini...
[Colors]base_color=normal=brown,black:directory=cyan,black:executable=green,black:link=brown,black:stalelink=red,black:special=grey,black:marked=yellow,black:editnormal=white,black:editmarked=black,lightgray
Цитата: romi від 2009-09-13 13:13:47Мене порадувало, що коли в мене пропав інтернет - я подзвонив до провайдера - сказав, що в мене є і <offtopic>, і Linux. Так провайдер мене відразу спитав: "що каже ifconfig?". Не думав, що ifconfig може з часом змінювати думку Хоч на перших порах користування запитував спочатку його думку.
Що у вас за обладнання таке, що ifconfig не вказав HWaddr? o_O
Я й незнав, що HWaddr - це MAC-адреса.
* Windows — ipconfig /all * Windows — getmac * Linux — ifconfig -a | grep HWaddr * FreeBSD — ifconfig|grep ether * HP-UX — /usr/sbin/lanscan * Mac OS X — ifconfig, либо в Системных Настройках > Сеть > выбрать подключение > Дополнительно > Ethernet > Идентификатор Ethernet * QNX4 — netinfo -l * QNX6 — ifconfig или nicinfo