>для пересічного користувача, якому всього то навсього хочеться >послухати музику, перегляну фільмиДля пересічного дебіла взагалі не потрібний компутор, тим більше ОС. Для вищезазначених цілей достатньо dvd-mpeg4-mp3-jpeg-karaoke плеєра. Для компа лишається хіба пошта, який-ся текстовий редактор та електронна таблиця, для певних художників чи то дизайнерів якісь графічні пакети. В иньшому комп може використовуватися як засіб для написання музики, створення фільмів чи наукових досліджень - але там суми за пакети (а часто й за саме залізо) астрономічні.
Ще звісно комп є необхідним в бухгалтерії, фінансах і взагалі різних облікових задачах, але знову ж таки від використовуваної там ОС мало що залежить, більше від прикладного програміста. Тому мій прогноз на майбутнє ОС такий. ОС взагалі "зникне". І платформа .NET думаю стане могильником. Нет буде крутитися на будь-якій ОС. А що там знизу - віндовз чи який-ся нікс не буде важливо.
На початок Щодо теми: Попри те, що Лінакс так швидко розвивається йому ще зарано стати народною ОС. Як для програміста - він на сьогоднішній день просто ляля, а от для пересічного користувача, якому всього то навсього хочеться послухати музику, перегляну фільми і ... а не ритись в конфігах - це кошмар. Результат беззаперечно вартий затрачених сил, але не у всіх вони є.
Лінукс -- се не праска, а швидше олівець. Подумайте. наскільки вправно ви ним користуєтесь зараз -- інстинктивно, майже не задумуючись, подумайте про функціональність. А тепер згадайте, скільки часу пройшло, перш ніж ви навчились ним користуватись...Так от. Почитайте Аллена Голуба ("Мотузка достатньої довжини, аби прострелити собі ногу") -- це вас просвітить...
Із погляду на Юзабіліту ;-)ІМХО:A { color: #003366; padding: 3px; text-decoration: underline; <!-- Нехай дарує мені пан Дитро, але я десь чув, що лінки мають бути підкресленими для впізнаваності ;-) ... а колір - його може й не бути на моніторі ... болд та італік - не для того ...-->
} A:hover { text-decoration : none; } PS Якщо треба дизайнера - напишіть коли зробити та що - маю інколи вільний час!
А я за:Код: [Вибрати]A { color: #003366; text-decoration : none; border-width: 1px; border-style: solid; border-color: колір фону}A:hover { color: #009000; border-color: #000000; background: #e0f8e0; border-width: 1px; border-style: solid; text-decoration: none;}Так колір фону і рамки залишаються, але більше не стрибають (пробував в опері)
A { color: #003366; text-decoration : none; border-width: 1px; border-style: solid; border-color: колір фону}A:hover { color: #009000; border-color: #000000; background: #e0f8e0; border-width: 1px; border-style: solid; text-decoration: none;}