може тоді зробити розділ на сайті розділ, який можна було б назвати "роздача пінгвінів" або ще якось - аби людина, яка бажає спробувати Лінукс могла б звернутись до спільноти і отримати компакти безкоштовно?
Якщо мова йде про нову дошку в ЩОДО, то це запросто.Мені потрібні:1. Назва.2. Короткий опис.3. Модератор(и).
Запропоную те, що маю, у Харкові. Але тільки українцям. Тобто, щоб не було питань, бо вже остогидло в ФІДО з'ясовувати, україномовним громадянам _України_ .
Ну вже аж так я б не радив. За це українців і не полюблять. А якщо садити лафокс, то чому б не руками росіян?
Тарасе, попрошу трохи розвинути думку, мені аж самому цікаво стало Але в саму ідею я не в"їхав, признаюсь чесно.
Поперше, чому українців хтось повинен любити? По-друге, чому має любити за "щось". По-треттє, чом я маюсь на це орієнтуватися? В-четвертих, у кращому випадку етнічно я особисто українець десь меньш наполовину. Так що піду я до хлопців у штаб УНА-УНСО, домовлюсь, і зроблю у Харкові "безкоштовний роздач слонів" Але людина, котра хоче їх у мене взяти, хай спілкується доброю українською. А от що стосується "руками росіян", то цікаво! А розповіси?