.....Прокинься Тарасе- твоi часи повернулись!
Та пр ощо ти все ж таки балакаєш тут... За часів Тараса подружжя - було єднанням двох людей різної статі з метою створення сім'ї, а не будь-яких двох чи більше безстатевих людей; аборт - рахувався вбивством дітей; євтаназія - вбивством стариків; mercy killing - вбивством калік; розпуста й перелюбство - гріхом, а не розвагою. А тепер ліберальна ідеологія, як і колись комуністична, вимагає, щоб люди не тільки не засуджували чи протирічили сучасним способам життя і "самовираження" деяких меншин, а щоб сприймали ці норми як свої (в школах навчають про гомосексуалів та лесбіянок як про звичайну сім'ю, сексом можна займатись для розваг - лишень важливо, щоб правильно одягнути гумову панчоху). Отже, лібералізм, проповідуючи толерантність, хоче всюди насадити своє розуміння світу і щоб всі з цим розумінням погоджувались (ти в Канаді, знаєш про що я говорю).
Хоч, не знаю чи ти сприймеш мої слова, бо в тоїх дописах тхне расизмом:
http://linux.org.ua/cgi-bin/yabb/YaBB.pl?board=exchange;action=display;num=1101398292Ти мав на увазі, що чорний раб тобі принесе чи що... Знаєш, в Африці живуть не тільки негри, а якщо, навіть, і негр, то це не значить, що ти мудріший чи кращий за нього. І, якщо хтось зі старших говорить щось незрозуміле для тебе - це не завжди мракобісся. Й так само як НЕГР не дорівнює РАБ, так і СТАРИЙ не дорівнює ДУРЕНЬ. Чи ти й мене обізвеш якимось словом тільки тому, що не погодишся з написаним?