Комп`ютер було створено (а потім витрачено на нього кошти користувача) для полегшення життя. Полегшення, а не ускладнення.
Користуючись лінуксом, треба мати хочаб деякі знання у програмуванні і алгоритмізації.А якщо встановити віндовс - не треба знати нічого.Ось тобі музика, ось тобі фільми. Два рази клацнув на програму і вона встановилася.А тепер давайте спробуємо рзібратися, яких користувачів насправді більше?Як на мій погляд, - людей, що звикли лише клацати мишою.Знати такі люди можливо ніколи й не будуть. Але вони все хочуть дивитись фільми та слухати музику.Саме тут ліукс і програє.
Не всі люди однакові.Але, виходить, знати мають всі.Просто декому і непотрібні ці знання.
Користуючись лінуксом, треба мати хочаб деякі знання у програмуванні і алгоритмізації.А якщо встановити віндовс - не треба знати нічого.Ось тобі музика, ось тобі фільми. Два рази клацнув на програму і вона встановилася.
А тепер давайте спробуємо рзібратися, яких користувачів насправді більше?Як на мій погляд, - людей, що звикли лише клацати мишою.Знати такі люди можливо ніколи й не будуть. Але вони все хочуть дивитись фільми та слухати музику.
Саме тут ліукс і програє.
Я знаю, що означє just for fun.Ось саме тому і треба давати відповіді на прості запитання... просто тому що...Інакше людей не зацікавиш.
А от відповідати на питання людині, яка сама взмозі знайти відповідь(а таких чимало) - я мабуть не стану.Просто треба ставитись привітніше до початківців.Інакше ніхто й не взнає про лінукс, бо половина покине цю затію одразу-ж.Все-таки віндовс встановити(точніше ПЕРЕвстановити) можна і не знаючи нічого. А все інше встановлюється ще за 1 годину.І багато людей так і робить. На все відповідь format c:Таких, на скільки я знаю - більшість. Вони купують вінди.А могли-б лінукси... Якщо-б їм відповідали із більшим тарпінням.
(взагалі для підйому настрою блукаю по Дніпропетровському книжковому ринку, серед розкладок з дисками, питаючи якусь іграшку під лінукс - чи то дум 3, чи то вульфенштейн, чи то кваку 3 - обличча продавців теба бачити )
2 решта: хлопці, від сьогодні на прості й банальні питання не відповідаємо, у нас людина на посаді є!
Doom3, Quake, Unreal, в принципі, спеціально під Лінукс і не існує, все під Віндовс, лише інсталятор для Лінукса з інтернету завантажити.
От вам і привітні відповіді...
Цікаво, а де по Вашому отримують поради користувачи того самого офтопіку?На support.microsoft.com?Я думаю, що їм допомагають такіж, як і вони.Я особисто намагаюсь відповідати на ті запитання з якими я розібрався, і на які ще ніхто не відповів ( або відповіли щось на зразок RTFM )