що такого кримінального я написав, що треба було вигризати
Відповідь вказана відразу, саме тому допис не видалений повністю, а просто видалений ваш текст та номість вставлене посилання на відповідний пункт Правил поведінки на форумі. Про всяк випадок продублюю вказаний пункт Правил ще й сюди:
14. Будь-який тиск на модераторів, особисті образи в їхній бік і публічне обговорення їх діяльності не допускаються.Пригадати вам, що саме було у видаленому повідомленні і чому воно підпадає під даний пункт?
як я повинен відповідати на його дописи, якщо їх вигризають
Ви не повинні відповідати на мої дописи. Ви взагалі нічого мені не повинні. Але все ж якщо ви приймаєте участь у дискусії, то старайтесь дотримуватись правил ведення дискусії, посилання на котрі вказане на горі сторінки та ще й виділене червоним кольором.
Обговорювана тема, НМД, ще не є флеймом, але вже впритул підступила до тієї межі, коли обговорення новини перетворюється на пожежу. Завданням модераторів є запобігання цьому. Приблизно це саме мав на увазі Сергій Єгоров, наскільки я зрозумів його попередження у вашій відповіді №37.
З.І.
Оскільки все ж у правилах заборонене публічне обговорення дій модераторів, а натомість дозволене їх особисте обговорення та відповідні скарги і апеляції, на цьому тему пропоную вважати вичерпаною а всі інші необхідні пояснення я охоче надам у приваті.