При завантаженні smb://grandserv/install сталася помилка: Внутрішня помилка Будь ласка, заповніть звіт про помилку на http://bugs.kde.org Невідома умова помилки в stat: Connection timed out Щось я зробив неправильно?
Я користувався книжкою по лінаксу. В Дебіані за тими порадами ядро скомпілювалося. Ніби нічого поганого я не робив.
Я просив інструкцій, як щзаписати це в fstab.
І навздогін:Код: [Вибрати][miwa@3zork-28 miwa]$ gcc --versiongcc (GCC) 3.4.1 (Mandrakelinux 10.1 3.4.1-4mdk)Я знову щось роблю невірно? Це я до того, що у мене штатний компілятор на штатному мандрейку чомусь таки компілює те бісове ядро з джерельних кодів. :о)
[miwa@3zork-28 miwa]$ gcc --versiongcc (GCC) 3.4.1 (Mandrakelinux 10.1 3.4.1-4mdk)
Фуух, важко з вами, Тарасе :о))Відверто? Уявлення не маю. Можливо у вас невірно мережа сконфігурована. Можливо прибиральниця шваброю дріт перебила.
Ага, лише забув, що дебіан не є RPM-based дистрибутивом на відміну від мандрейка. До речі, не виключено, що тут також проблема не у самому компіляторі.
Можу навскидку припустити, що якщо прописати відповідну ФС (smb), точки монтування та мережеві шляхи у /etc/fstab, та ще й не наплутати з кодовими сторінками у опціях, то може щось і вийти. А може й не вийти і варто звернутись до документації по smb.
Але замість цього у вас починається істеричний сміх, коли я кажу, що ви не хочете розвязувати проблему? Ну то йдіть собі кудись та й смійтесь на здоровя.
:%s/ -m32 / /g
:wq
Хоч, памятаю, при встановленні автоматом визначило 896 чи щось того, я, можливо, руками дописав 1024.