Я раніше десь років 6 займався Тайквандо (корейське мистецтво єдиноборств), а зараз перейшов на важку атлетику.
Доречі, з друзями збираємося влітку подорожувати заходом України (піший похід), може хто має досвід таких мандрів?
Слухайте, так у нас те ж саме було:) У нас просто гасло таке було: "Повага і дисципліна". Коротше, запізнився - відтискаєшся, від кінець заняття не витримав в полуприсяді "заліковку" на колені - аналогічно. А про Хапкідо досить цікаво, наскільки я зрозумів воно має деякі спільні риси з Таеквондо, але філософія все таки інша.
Так ось щодо походу: на днях ми таки проклали маршрут і зробили дуже детальні карти. "Чекпойнти" будуть такі: Чернівці - Коломия - Карпати (хребет Чорногора) зі сходженням на Говерлу - Івано-Франківськ - Львів. І все це за 3 тижні.
Карти дійсно детальні, маштаб - 1:100000 (1см = 1км) - карти генштабу СРСР, а зкачав з бібліотеки університету в Берклі:) А план ще в сирому вигладі - все це заплановано на липень (після сесії:-/). Так що, коли є якісь поради - буду дуже вдячний!
похід у нас піший: приїжджаємо в Чернігів і виїжджаємо зі Львова.