Олександре, Ви вже зареєстровані на сайті Вікіпедії й повиправляли помилки, чи радше бажаєте лайно вигрібати не своїми руками? Тут у вас прекрасна нагода показати ділом, що ваші слова варті якоїсь уваги.<IMHO>А там... Працює така ж команда, як в Україні, видать, із бойовим гопаком, бойовим салом та бойовою горілкою. </IMHO>
Спочатку плюндруєте ультра-праву спільноту, а тепер ще й національні бойові мистецтва та кухню..
Пане Федевич, я дивуюся Вашому умінню вправно і тупо "спригувати" з теми.
Ні, я ні у якому разі не захищаю пана Кравчука. Я не знаю ні його, ні Вас, тому не можу судити, якими Ви є на справді, проте те, що Ви робили у повідомленні про О. Тягнибока - це далеко не перший випадок, Ви постійно чипляєтеся до тих, хто хоча б чимось, ч хоча у чомусь розходиться з Вами своїми думками - ось Він центризм (есдеки, до речі, теж центристи (правда ж приємно, коли до Вас чіпляються за ніщо?)).
Щодо Бойового Гопака, то Ви, мабуть, карате, чи ще чимось східним займаєтеся... А щодо козаків, то я від Вас такого не чекав... Можливо Ви ще й ОУН-УПА нацистами вважаєте? О! А Ви випадково 15 жовтня у Києві червоний прапор на Хрещатику не тримали Бо пан Кравчук, мабуть, там Вас там разом із іншими "Свободівцями" побив, от Ви і зганяєте злість...
І, як писав хтось у пості про пана Тягнибока, "шкода, що нашій неньці доводиться терпіти таких синів..." - тільки не ображайтеся, я Вас поважаю хоча б за те, що Ви робити для спільноти! Але цього мало, бо ідея ВПЗ в Україні має не відривно розвиватися із Ідеєю Національною!
І попускайтеся, потисніть руки, і працюйте далі, працюйте, бо ж одна у Нас мета...
Щодо Національної Ідеї та відкритого ПЗ - інкаше й бути не може, реальних успіхів ми досягнемо лиш тоді, як прийматимемо усі рішення виходячи у першу чергу із націольнах інтересів!
...і якщо в чомусь не погоджуємось -- то давайте не заважати один одному. Згода?
Націольнах? Uh-oh... )))))))))
А Тут ще й Міхаіл Шигорін прислав мені погрозу, бо я бачите "нацист поганий"
.....козаками, котрі явно не проповідували мир та гармонію -- як це робили даосистські монахи, наприклад.....