Міністерство освіти України, очолюване міністром-соціалістом С. Ніколаєнко, схвалило підручник з історії України для 5-х класів загальноосвітніх шкіл в який "раптово" був включений розділ, що вихваляє лідерів "оранжевої революції" і особисто Президента В. Ющенка, як "символ нації", як єдину "надію народу України". Компартія вимагає від С. Ніколаєнко, якщо він ще соціаліст, негайно внести зміни в розділ про президентські вибори і розповісти|розказати| правду про події тих днів. Не можна допустити, щоб наші діти виховувалися на прикладах|зразках| продажних|підкупних| "оранжевих" політиків з|із| НСНУ|, ***| і СПУ|, на чолі з маріонетковим українським Президентом В.Ющенка, які погрузли в корупції, пов'язані фінансовими аферами з|із| Березовським, займаються політичними переслідуваннями, ділять Україну і людей за ************* культурними, ***********, віросповіданням, які в обмін на щедрі доларові вливання з-за кордону і можливість|спроможність| грабувати власний народ зраджують|зрадив| національні інтереси, знищують економічний і політичний суверенітет України .
1. В мене нема тієї книжки за 5 клас та сканера, вважаю цілком достатнім вказати просто "підручник з історії України для 5-х класів загальноосвітніх шкіл"
2. ... статті по зсилці перед своїм постом я не читав, але на деякі питання, як видно, наші погляди співпадають:
З виділеною цитатою, враховуючи виправлення, погоджуюсь!
Моєї баби тата комуняки також в Сибірі замучили, бо коли німці в село зайшли він повісив синьо-жовтий прапор, а коли комуняки прийшли якась "*** *****" тикнула на нього пальцем... Я сьогодні зала і ненависті до комуністичної партії України не маю, і хотілось, щоб Ви відчували різницю...
3. Загальновідомий факт - це факт, який обговорюється не однією партією, телеканалом, регіоном, прокуратурою і не обов'язково Вами. Підручник один здається для заходу і сходу. І те що в ньому вихваляються і ставляться в приклад корумпціонери, та антиконституційний переворот на замовлення Гамерики деригований не українцями, аж ніяк не сприяє здоровому моральному патріотичному вихованню дітей.
Я от хочу, щоб ви головю не лише їли, а толку?
Іще одне. Не "рижий", а "рудий", а то я на цій підставі в латентному кацапізмі можу запідозрити miwa, прошу тільки не коцати, якщо під "рижим" матимуть на увазі Чубайса. Або якщо про рудих дівчат заговоримо Всіляко приємніше (те друге, а не Чубайс)...
Цитата: hse від 2005-09-24 17:06:511. В мене нема тієї книжки за 5 клас та сканера, вважаю цілком достатнім вказати просто "підручник з історії України для 5-х класів загальноосвітніх шкіл"А я вважаю цього недостатнім, бо якщо вже кидатися фразами про те, що " в підручниках історії дітям в приклад ставлять рижих корупціонерів, бушократів", то варто давати лінки на ті підручники, а не на маючну якихось психів. А то виходить так, ніби пан хоче показати, що він буцімто він борець проти якогось зла, але на саме зло вказати пальцем не може.
Цитата: hse від 2005-09-24 17:06:512. ... статті по зсилці перед своїм постом я не читав, але на деякі питання, як видно, наші погляди співпадають::о)))))))))hse, ви вже вибачте, але ж самі напрошуєтесь на звання клоуна - це ж строго по класиках "Не видел, но - осуждамс" (с) Жванецький, або "Вчора сусід мені наспівав щось із Паворотті. Ну й жахливо співає ваш Паворотті" (с) Одеський гумор.Спасибі, насміявся від душі.
Цитата: hse від 2005-09-24 17:06:51З виділеною цитатою, враховуючи виправлення, погоджуюсь!Справді, Паворотті - він вкрай паскудно співає...
Цитата: hse від 2005-09-24 17:06:51Моєї баби тата комуняки також в Сибірі замучили, бо коли німці в село зайшли він повісив синьо-жовтий прапор, а коли комуняки прийшли якась "*** *****" тикнула на нього пальцем... Я сьогодні зала і ненависті до комуністичної партії України не маю, і хотілось, щоб Ви відчували різницю...Я от хочу, щоб ви головю не лише їли, а толку?
Цитата: hse від 2005-09-24 17:06:513. Загальновідомий факт - це факт, який обговорюється не однією партією, телеканалом, регіоном, прокуратурою і не обов'язково Вами. Підручник один здається для заходу і сходу. І те що в ньому вихваляються і ставляться в приклад корумпціонери, та антиконституційний переворот на замовлення Гамерики деригований не українцями, аж ніяк не сприяє здоровому моральному патріотичному вихованню дітей.Все. Або наступний пост містить лінк на підручник, або тема блокується до дідька і всі наступні пости зі словами "рижий", "бушократ" і їм подібними видаляються не зважаючи на вміст. Мусять же бути межі тупості, га?
Цитата: Yaroslav Fedevych від 2005-09-25 23:30:55Іще одне. Не "рижий", а "рудий", а то я на цій підставі в латентному кацапізмі можу запідозрити miwa, прошу тільки не коцати, якщо під "рижим" матимуть на увазі Чубайса. Або якщо про рудих дівчат заговоримо Всіляко приємніше (те друге, а не Чубайс)...:о)))Згода. Далі про "рудих" говоритимемо лише у контексті головного вимикача Росії, колишнього Президента (ну, правила такі, що треба з великої літери писати, нічого не вдієш) України у негативному сенсі та про дівчат - у позитивному.До речі, якщо ми вже про історію - ніхто часом не пригадує яскравих рудих постатей у вітчизняній історії? Так, цікаво стало. ;о)
Фотографії старі чорнобілі. Здається І.Я. Франко руденьким був???
Підстава для звинувачень слабка, пропоную гарне слово руденька вживати до позитивного, а русизм "рижий", чи амереканізм "помаранчевий" до того що залишається...
Ну що Ви так, це не по демократичному, хоча, яка в Україні сьогодні демократія - тоталатаризм, з приміссю цинізму, зла у виконанні помаранчевих маріонеткових клоунів.
пропоную гарне слово руденька вживати до позитивного, а русизм "рижий", чи амереканізм "помаранчевий" до того що залишається...