Автор Гілка: Стародавня Україна ?  (Прочитано 8658 раз)

Відсутній miwa

• Літератор
  • дописів: 1111
Re: Стародавня Україна ?
« Відповідей #15 : 2005-09-23 17:19:26 »
"Загальновідомий факт" обговорюється не в суспільстві, а в загальновідомій партії злочинців, де кожен другий не рахуючи кожного першого мав бути розстріляний ще років із двадцять назад. І як вам такі "загальновідомі факти"? Або ось ще один загальновідомий факт, правда дещо застарілий: наша Земля плоска і знаходиться в центрі всесвіту.
Пане hse, не перетворюйте на клоунаду будь-яке обговорення і не ставайте клоуном самі, повторюючи дурниці вслід за клоунами, я вас дуже прошу. Бо "загальновідомих фактів" не підкріплених хоч якоюсь конкретикою я вам можу сотнями штампувати. Так що давайте ми домовимось головою не лише їсти, але іноді ще й думати, гаразд?

З.І. По вказаному лінку знаходиться маячня психічно нездорової людини, але аж ніяк не відскановані сторінки підручника історії. На них я все ще чекаю. Хоча підозрюю, що так і не дочекаюсь.
Читайте документацію - вона кермує.

Відсутній hse

• Графоман
  • дописів: 473
  • Gentoo Linux
« Відповідей #16 : 2005-09-24 17:06:51 »
1. В мене нема тієї книжки за 5 клас та сканера, вважаю цілком достатнім вказати просто  "підручник з історії України для 5-х класів загальноосвітніх шкіл"

2. Я не комуніст, статті по зсилці перед своїм постом я не читав, але на деякі питання, як видно, наші погляди співпадають:
Цитата
Міністерство освіти України, очолюване міністром-соціалістом С. Ніколаєнко,  схвалило підручник з історії України для 5-х класів загальноосвітніх шкіл в який "раптово" був включений розділ, що вихваляє лідерів "оранжевої революції" і особисто Президента В. Ющенка, як "символ нації", як єдину "надію народу України".

Компартія вимагає від С. Ніколаєнко, якщо він ще соціаліст, негайно внести зміни в розділ про президентські вибори і розповісти|розказати| правду про події тих днів.

Не можна допустити, щоб наші діти виховувалися на прикладах|зразках| продажних|підкупних| "оранжевих" політиків з|із| НСНУ|, ***| і СПУ|, на чолі з маріонетковим українським Президентом В.Ющенка, які погрузли в корупції, пов'язані фінансовими аферами з|із| Березовським, займаються політичними переслідуваннями, ділять Україну і людей за ************* культурними, ***********, віросповіданням, які в обмін на  щедрі доларові вливання з-за кордону і можливість|спроможність| грабувати власний народ зраджують|зрадив| національні інтереси, знищують економічний і політичний суверенітет України .
З виділеною цитатою, враховуючи виправлення, погоджуюсь!

Цей лінк просто був першим в списку ґуґла... Моєї баби тата комуняки також в Сибірі замучили, бо коли німці в село зайшли він повісив синьо-жовтий прапор, а коли комуняки прийшли якась "видалено цензором" тикнула на нього пальцем... Я сьогодні зала і ненависті до комуністичної партії України не маю, і хотілось, щоб Ви відчували різницю між другою чвертю минулого століття і травлею, репресіям, рижим геноцидом проти Української Нації сьогодні!

3. Загальновідомий факт - це факт, який обговорюється не однією партією, телеканалом, регіоном, прокуратурою і не обов'язково Вами. Підручник один здається для заходу і сходу. І те що в ньому вихваляються і ставляться в приклад корумпціонери, та антиконституційний переворот на замовлення Гамерики деригований не українцями, аж ніяк не сприяє здоровому моральному патріотичному вихованню дітей.

М: Сіли б ви за той підручник для 5-го класу, може б хоч очевидних помилок не робили по історії: вказаних вами осіб у згадуваному проміжку часу не було.
« Змінено: 2005-09-25 17:35:54 від miwa »
бушократія - цинічний помаранчевий геноцид, витравлювання Української Нації, плюс мікрософтизація всієї країни.

Відсутній miwa

• Літератор
« Відповідей #17 : 2005-09-25 17:32:21 »
1. В мене нема тієї книжки за 5 клас та сканера, вважаю цілком достатнім вказати просто  "підручник з історії України для 5-х класів загальноосвітніх шкіл"
А я вважаю цього недостатнім, бо якщо вже кидатися фразами про те, що " в підручниках історії дітям в приклад ставлять рижих корупціонерів, бушократів", то варто давати лінки на ті підручники, а не на маючну якихось психів. А то виходить так, ніби пан хоче показати, що він буцімто він борець проти якогось зла, але на саме зло вказати пальцем не може.
2. ... статті по зсилці перед своїм постом я не читав, але на деякі питання, як видно, наші погляди співпадають:
:о)))))))))
hse, ви вже вибачте, але ж самі напрошуєтесь на звання клоуна - це ж строго по класиках "Не видел, но - осуждамс" (с) Жванецький, або "Вчора сусід мені наспівав щось із Паворотті. Ну й жахливо співає ваш Паворотті" (с) Одеський гумор.
Спасибі, насміявся від душі.

Справді, Паворотті - він вкрай паскудно співає...
Моєї баби тата комуняки також в Сибірі замучили, бо коли німці в село зайшли він повісив синьо-жовтий прапор, а коли комуняки прийшли якась "*** *****" тикнула на нього пальцем... Я сьогодні зала і ненависті до комуністичної партії України не маю, і хотілось, щоб Ви відчували різницю...
Я от хочу, щоб ви головю не лише їли, а толку?
3. Загальновідомий факт - це факт, який обговорюється не однією партією, телеканалом, регіоном, прокуратурою і не обов'язково Вами. Підручник один здається для заходу і сходу. І те що в ньому вихваляються і ставляться в приклад корумпціонери, та антиконституційний переворот на замовлення Гамерики деригований не українцями, аж ніяк не сприяє здоровому моральному патріотичному вихованню дітей.
Все. Або наступний пост містить лінк на підручник, або тема блокується до дідька і всі наступні пости зі словами "рижий", "бушократ" і їм подібними видаляються не зважаючи на вміст. Мусять же бути межі тупості, га?

Відсутній Yaroslav Fedevych

• Літератор
  • дописів: 1069
  • Людина — ніщо, справа — все
« Відповідей #18 : 2005-09-25 23:26:22 »
Цитата
Поправочка. Їдять не головою. Їдять в голову. :)

• Літератор
« Відповідей #19 : 2005-09-25 23:30:55 »
Іще одне. Не "рижий", а "рудий", а то я на цій підставі в латентному кацапізмі можу запідозрити :)
miwa, прошу тільки не коцати, якщо під "рижим" матимуть на увазі Чубайса. Або якщо про рудих дівчат заговоримо :) Всіляко приємніше (те друге, а не Чубайс)...

Відсутній miwa

• Літератор
« Відповідей #20 : 2005-09-26 09:26:22 »
Іще одне. Не "рижий", а "рудий", а то я на цій підставі в латентному кацапізмі можу запідозрити :)
miwa, прошу тільки не коцати, якщо під "рижим" матимуть на увазі Чубайса. Або якщо про рудих дівчат заговоримо :) Всіляко приємніше (те друге, а не Чубайс)...

:о)))
Згода. Далі про "рудих" говоритимемо лише у контексті головного вимикача Росії, колишнього Президента (ну, правила такі, що треба з великої літери писати, нічого не вдієш) України у негативному сенсі та про дівчат - у позитивному.
До речі, якщо ми вже про історію - ніхто часом не пригадує яскравих рудих постатей у вітчизняній історії? Так, цікаво стало. ;о)

Відсутній hse

• Графоман
  • дописів: 473
  • Gentoo Linux
« Відповідей #21 : 2005-09-27 14:55:59 »
А я вважаю цього недостатнім, бо якщо вже кидатися фразами про те, що " в підручниках історії дітям в приклад ставлять рижих корупціонерів, бушократів", то варто давати лінки на ті підручники, а не на маючну якихось психів.

А то виходить так, ніби пан хоче показати, що він буцімто він борець проти якогось зла, але на саме зло вказати пальцем не може.

А на мою думку досить. Зло вказав: "травля, репресії, помаранчевий геноцидом проти Української Нації сьогодні!" - ще конкретніше: антиконституційний, бушократичний режим під проводом/прикриттям Віктора Андрійовича Ющенка!

2. ... статті по зсилці перед своїм постом я не читав, але на деякі питання, як видно, наші погляди співпадають:
:о)))))))))
hse, ви вже вибачте, але ж самі напрошуєтесь на звання клоуна - це ж строго по класиках "Не видел, но - осуждамс" (с) Жванецький, або "Вчора сусід мені наспівав щось із Паворотті. Ну й жахливо співає ваш Паворотті" (с) Одеський гумор.
Спасибі, насміявся від душі.

Ну чому бачив, ще в серпні, доречі про це тоді гостро всі говорили, що такий підручник в школи давати не можна. І на віть канал Порошенка #5 не в кращому світлі представляв цей підручник.
Справді, Паворотті - він вкрай паскудно співає...
У кожного свої смаки і своя любима музика...
Моєї баби тата комуняки також в Сибірі замучили, бо коли німці в село зайшли він повісив синьо-жовтий прапор, а коли комуняки прийшли якась "*** *****" тикнула на нього пальцем... Я сьогодні зала і ненависті до комуністичної партії України не маю, і хотілось, щоб Ви відчували різницю...
...
Все. Або наступний пост містить лінк на підручник, або тема блокується до дідька і всі наступні пости зі словами "рижий", "бушократ" і їм подібними видаляються не зважаючи на вміст. Мусять же бути межі тупості, га?
Ну що Ви так, це не по демократичному, ;) хоча, яка в Україні сьогодні демократія -  тоталатаризм, з приміссю цинізму, зла у виконанні помаранчевих маріонеткових клоунів.
Підстава для звинувачень слабка, пропоную гарне слово руденька вживати до позитивного, а русизм "рижий", чи амереканізм "помаранчевий" до того що залишається... ;)

:о)))
Згода. Далі про "рудих" говоритимемо лише у контексті головного вимикача Росії, колишнього Президента (ну, правила такі, що треба з великої літери писати, нічого не вдієш) України у негативному сенсі та про дівчат - у позитивному.
До речі, якщо ми вже про історію - ніхто часом не пригадує яскравих рудих постатей у вітчизняній історії? Так, цікаво стало. ;о)
Фотографії старі чорнобілі. Здається І.Я. Франко руденьким був???

PS
"М: Сіли б ви за той підручник для 5-го класу, може б хоч очевидних помилок не робили по історії: вказаних вами осіб у згадуваному проміжку часу не було."

Дякую що нагадали про політичні репресії, а то я подумав, що після об'єднання Ющенка з Януковичем, геноцид припинять. Виявляється, що припинили, тільки не проти Українських Патріотів... ;D
бушократія - цинічний помаранчевий геноцид, витравлювання Української Нації, плюс мікрософтизація всієї країни.

• Літератор
« Відповідей #22 : 2005-09-27 15:47:47 »
Цитата
Ще неначе Мазепу таким малювали.

Цитата
Підстава для звинувачень слабка, пропоную гарне слово руденька вживати до позитивного, а русизм "рижий", чи амереканізм "помаранчевий" до того що залишається...
Ану марш вчити мову. "Помаранчевий" -- це жодного разу не американізм. Спільний корінь з Orange, Bush, Democratic, Anti-terroristic, і так далі -- де побачили?

Помаранчі -- це фрукти такі. Їх так називали давно. Котляревський слово "апельсини" навряд чи вживав, авторитетний особисто для мене знавець Самійленко писав "помаранчі". Мені напляваць са сваёй званіцы, що там за значення й етимологію на нормальні слова вішають доморощені фільольоги.

Відсутній miwa

• Літератор
« Відповідей #23 : 2005-09-27 16:44:27 »
Ну що Ви так, це не по демократичному, ;) хоча, яка в Україні сьогодні демократія -  тоталатаризм, з приміссю цинізму, зла у виконанні помаранчевих маріонеткових клоунів.
А демократія - це взагалі паскудний лад, це ще Черчіль визнавав.
пропоную гарне слово руденька вживати до позитивного, а русизм "рижий", чи амереканізм "помаранчевий" до того що залишається... ;)
А що, також пристойний варіант :о)
Справді, і як я забув? :о( Моє щире вибачення перед усіма патріотами взагалі і Іваном Яковичем зокрема.

Відсутній yan4ik

• Новачок
  • *
  • дописів: 3
  • I Love YaBB 2!
« Відповідей #24 : 2005-10-26 16:33:52 »
Так мене зачепило, що таки подивилася книжку з Історії України для 5-го класу.
Книжка 2005 року видання (автора на жаль забула, якщо цікаво, можу подивитися і завтра доповісти громаді). Ніяких безглуздих визначень ніде немає.  Подіям минулої осені присвячені 3 сторінки з натягом. З них більше половини це описи про славетних людей нашого часу та фото людей в помаранчевому: Руслани та Кличків, Тимошенко та Вакарчука, Ющенка з сім"єю.
За рудого та його владу коректно упущено, є тільки натяки, чому саме відбувалася помаранчева революція.

Відсутній miwa

• Літератор
« Відповідей #25 : 2005-10-26 16:48:21 »
 ;D

От що означає "непорозуміння".
До слова - hse мав на увазі не колишнього Президента, а теперішнього. ;) І протестував саме проти вихваляння Віктора Андрійовича, а не Леоніда Даниловича.

Ще раз прошу всіх утриматись від коментарів на тему політичних ідеологій та іншої байди, котрим тут не місце.