Автор Гілка: Тягнибок виступив проти комп'ютеризації шкіл  (Прочитано 24941 раз)

Відсутній Yaroslav Fedevych

• Літератор
  • дописів: 1069
  • Людина — ніщо, справа — все
Я також піду заварю. Будьмо?

З.І. Після заварки поцокаю на клавіатурі. Може, яку ідею (не національну) в життя втілю.
« Змінено: 2005-10-18 14:54:53 від JaFd »

Настушка(Guest)

• Гість
Знаєте, а Ви нахаби! Рідко знайдеш підлітка, який так палко відстоює своє життєві погляди, а якщо це ще й ідея нації... Уууууу! Та Вам панове Федевич та miwa має бути соромно!!!

Я особисто зустрічався з Олегом Тягнибоком у Луцьку. Я інколи згадуючи Нашу історію сиджу на письмовим столом, і плачу, плачу через трагічну долю мого народу, після розмови з паном Тягнибоком мені хотілося заплакати, бо я дізнався, що є люди, які готові на усе заради побудови дійсно самостійної, соборної Української держави!

От найбільше, що мене бісить у цій ситуації, так це те, що ненька Україна змушена терпіти таких синів, як пан Лісівка, пан Федевич, пан miwa... Це дійсно є "жлобство" - життя заради власних інтересів!

Слава Україні! Героям Слава!

Сергій Настушко(Guest)

• Гість
Це, що блін, смішно?! Ми бридкі нахаби, моє прізвище НАСТУШКО, Ви мало того, що дозволяєте собі такі висказування у бік хороших людей, так ще й смієте висміювати своїх відвідувачів...

Ще один доказ того, що ніхто тут не хоче працювати на благо ідеї!!! Бог Нас розсудить, перед Ним Вам стояти у суді.

Відсутній Олександр Кравчук

• Кореспондент
  • дописів: 131
  • Rivne's LUG
Це, що блін, смішно?! Ми бридкі нахаби, моє прізвище НАСТУШКО, Ви мало того, що дозволяєте собі такі висказування у бік хороших людей, так ще й смієте висміювати своїх відвідувачів...

Ще один доказ того, що ніхто тут не хоче працювати на благо ідеї!!! Бог Нас розсудить, перед Ним Вам стояти у суді.

І, що найцікавіше - гляньте, як швидко усе зробили... якби ж інші справи так швидко робилися. ГАНЬБА шановні, ГАНЬБА!!!

І, як Вам після цього можна довіряти? Я завжди думав, що тут серйозні люди, тепер точно знаю, що далеко не усі...

• Літератор
Цитата
І, як Вам після цього можна довіряти? Я завжди думав, що тут серйозні люди, тепер точно знаю, що далеко не усі...
:'( :'( :'( :'( :'(

• Літератор
Цитата
Знаєте, а Ви нахаби! Рідко знайдеш підлітка, який так палко відстоює своє життєві погляди, а якщо це ще й ідея нації...
Та ні, нерідко, але з віком це, як правило, проходить і на зміну юнацькому максималізьмові приходить здоровий прагматизм.

k_ilya

• Гість
але фрази, з яких почалось - не виважені. Тобто з несерйозністю у словах можу погодитись

Цитата
Тягнибок виступив проти комп'ютеризації шкіл

Держава, в якій багато таких поцтріотів -- мертва держава.

Давайте повернемось до коней з возами, бо автомобіль вигадали не в нас.  

Цитата
От я Вам запропонував... Де відповідь?! А ми робимо, робимо!!! От на приклад, формуємо у Рівному LUG...
Нічого конкреного ви не запропонували. gvy вас запитував чи входять до Вошої ЛУГ певні люди? Ви щось проігнорували.  Що значить робимо, формуємо? Що зроблено?
« Змінено: 2005-10-18 15:42:20 від k_ilya »

Відсутній Олександр Кравчук

• Кореспондент
  • дописів: 131
  • Rivne's LUG
Цитата
Нічого конкреного ви не запропонували. gvy вас запитував чи входять до Вошої ЛУГ певні люди? Ви щось проігнорували.  Що значить робимо, формуємо? Що зроблено?

Змусили повернутися... Входять!

Відсутній miwa

• Літератор
  • дописів: 1111
Хм... Мабуть я після чаю стаю добрішим...

Отже, пропоную помірятись... хм... справами, за котрими нас судитимуть. Візьмемо, до прикладу, вищезгаданих панів Володимира Лісівку, Ярослава Федевича, Михайла Масика aka miwa з одного боку (сподіваюсь, Володимир з Ярославом не образяться, що я так нагло "затусувався" до них ;о) ) та Олександра Кравчука, Сергія Настушка (і можете запросити когось третього задля справедливості з вашої організації) з іншого боку.
Отже, увага, запитання! (гонг)
Олександре та Сергію, чим ви можете похвалити один одного (ну або кожен сам себе) з того, що ви зробили у справі покращення життя української нації, котру ви буцімто так любите і шануєте?

У відповідь на таке ж запитання до іншого боку хочу навести лише чотири символи:
*LOU

До речі, ще раз хочу наголосити, що я дуже мало зробив для *LOU, але все ж так вийшло, що нас поскладали в один ряд, то вже мушу гавкати.

А. І ще. Поясніть мені хтось суть двох повідомлень - від гостей "Настушка" (15:08) та "Сергій Настушко" (15:13), а то я щось не дуже розумію їх загального змісту, а від фрази Ми бридкі нахаби, моє прізвище НАСТУШКО заледве не випорскнув чай на клавіатуру (перепрошую за такі неприємні деталі).

Ех. Точно висловились на ЛОРі - осіннє загострення. Ще й без короднів до біди.
 ;D
Читайте документацію - вона кермує.

Відсутній yan4ik

• Новачок
  • *
  • дописів: 3
  • I Love YaBB 2!
Чомусь мені здалося, що до спільноти форуму приєдналися звичайнісінькі провокатори..
Дійсно у запиті вельмишановного Тягнибока навіть натяку на вільне ПЗ немає  :( хоча, якщо прийняти до уваги слова шановного пана Олександра Кравчука, що це є першим кроком, то на мою думку,  це не то що кроком назвати важко, просто ... проба грунту..

Цитата
Ей, не тре на стільки прямого гону! Ви не правильно розумієте пана Тягнибока!
чи не Ви, пане Олександр, влаштовуєте тут "прямий гон"? можливо ви не правильно розумієте присутніх на цьому форумі?

Цитата
Пане hse, не тре "перед виборами цікавитися політиками, які підтримують відкрите ПЗ", тре усе життя сприяти популяризації відкритого ПЗ
Цитата
Олег ТЯГНИБОК та ВО "Свобода" нещодавно вирішила усіляко підтримувати розвиток відкритого ПЗ в Україні!
чухаю потилицю..... чи не є цей запит звичайнісінькою передвиборчою агітацією, з метою звернути на себе увагу молоді з вибраного прошарку?

Цитата
Повірте, це враження є помилковим. Ще раз повторюю, це лише перший крок! У здійсненні другого ми просимо Вашої допомоги (бачите, вже Українець - Українця змушений просити допомогти йому працювати на благо батьківщини...)
Скільки років звичайнісінькі українці ВЖЕ займаються локализацією відкритого ПЗ?? Оце були перші кроки! А коли ж буде допомога??

Відсутній yan4ik

• Новачок
  • *
  • дописів: 3
  • I Love YaBB 2!

Змусили повернутися...
Брехливі обвинувачення! Ви повернулися трохи раніше  8-)

k_ilya

• Гість
Скільки років звичайнісінькі українці ВЖЕ займаються локализацією відкритого ПЗ?? Оце були перші кроки! А коли ж буде допомога??

Так, перекладено мегабайти тексту, виправлено купу помилок в софті. Робили це покидьки.  ;D
« Змінено: 2005-10-18 16:09:35 від k_ilya »

• Літератор
Нашого табору більше. Ну гаразд, у мене нема часу слідкувати за темою, поки не прийду -- нікого не вбивати!

Відсутній gvy

• Письменник
  • дописів: 576
здається, це саме треба чай
« Відповідей #58 : 2005-10-18 16:13:23 »
Знаєте, а Ви нахаби! Рідко знайдеш підлітка, який так палко відстоює своє життєві погляди, а якщо це ще й ідея нації... Уууууу!
Пане, заспокійтеся.  Ваш підліток вже зміг із львів'янами (!!) посваритися.  Я не здивуюся, якщо на іншому форумі він буде святіше за папи римського із таким підлітковим максимализмом.  Котрий, як і палкість, легко проексплуатувати як завгодно.

Ще раз: ідеї -- це в інщій площині.  І я ще раз кажу: в тій площині той, хто поставить ідею понад усе -- програв.  Бо там є більш гідні справжньої людини речі.

А в нашому звичайному матеріальному світі -- є справи.  Так от Ярослав та Володимир -- люди, які дуже багато зробили для вільного програмного забезпечення українською.  А Вас, пана Олександра та пана Тягнибока -- не знаю.

Це не образа, а констатація фактів, які знаю.  Ані більше, ні менше.

Я особисто зустрічався з Олегом Тягнибоком у Луцьку.
То й що?  Він запит підписав, про який он людина поруч каже -- недоробка?
Хлопче, не по словах судять.  А по справах.  Не по поясу б'ють, як он каратисти шуткують.

Слава Україні! Героям Слава!
Нема вже героїв.  Час терпіння настає... не подвигів.

PS: як ввели своє ім'я, так і було.  Ніколи не бачив, щоб хтось з маючих право так глузував.
Й навіть якщо я цю систему своїми руками будував і uid==0 в мене, зазвичай, є -- теж не робив і не збираюся.

Відсутній gvy

• Письменник
  • дописів: 576
LUG?  хєх.
« Відповідей #59 : 2005-10-18 16:22:32 »
Цитата
Змусили повернутися... Входять!
Еее... я недарма спитав.  Просто Максим -- один із найкваліфікованіших адміністраторів серед тих, кого знаю по Україні.  Тобто цілком можливо, що у Рівному -- "най".

Мені цікаво -- що значить "змусили"?  Я ж йому зараз зателефоную та поцікавлюся.

Ще мені цікаво -- для чого та LUG?  Що значить "формуємо"?  Навіть якщо нічого не зроблено -- що планується зробити?

Розумієте, мене колись один знайомий дуже старанно з декількох речей пообламував.  У дечому він був не правий (як вже з'ясувалося, але пізніше), але багато у чому він як бажав меіні добра своїми попередженнями та "невдобними" запитаннями, так воно й вийшло.

Я трохи приймаю участь у координації київського LUG та знайомий із людьми, які у Києві "починали лінукс"; в нас були зустрічі із єдиною метою -- зрозуміти та поставити мету.

Ось дещо просумовано: http://linux.kiev.ua/materials/Reports-from-linux-list.html

Власне наші списки розсилання (архіву за 2001 досі на вебі нема... argh) -- тут: http://lists.osdn.org.ua/