Це, що блін, смішно?! Ми бридкі нахаби, моє прізвище НАСТУШКО, Ви мало того, що дозволяєте собі такі висказування у бік хороших людей, так ще й смієте висміювати своїх відвідувачів...Ще один доказ того, що ніхто тут не хоче працювати на благо ідеї!!! Бог Нас розсудить, перед Ним Вам стояти у суді.
І, як Вам після цього можна довіряти? Я завжди думав, що тут серйозні люди, тепер точно знаю, що далеко не усі...
Знаєте, а Ви нахаби! Рідко знайдеш підлітка, який так палко відстоює своє життєві погляди, а якщо це ще й ідея нації...
Тягнибок виступив проти комп'ютеризації шкіл Держава, в якій багато таких поцтріотів -- мертва держава. Давайте повернемось до коней з возами, бо автомобіль вигадали не в нас.
От я Вам запропонував... Де відповідь?! А ми робимо, робимо!!! От на приклад, формуємо у Рівному LUG...
Нічого конкреного ви не запропонували. gvy вас запитував чи входять до Вошої ЛУГ певні люди? Ви щось проігнорували. Що значить робимо, формуємо? Що зроблено?
Ей, не тре на стільки прямого гону! Ви не правильно розумієте пана Тягнибока!
Пане hse, не тре "перед виборами цікавитися політиками, які підтримують відкрите ПЗ", тре усе життя сприяти популяризації відкритого ПЗ
Олег ТЯГНИБОК та ВО "Свобода" нещодавно вирішила усіляко підтримувати розвиток відкритого ПЗ в Україні!
Повірте, це враження є помилковим. Ще раз повторюю, це лише перший крок! У здійсненні другого ми просимо Вашої допомоги (бачите, вже Українець - Українця змушений просити допомогти йому працювати на благо батьківщини...)
Змусили повернутися...
Скільки років звичайнісінькі українці ВЖЕ займаються локализацією відкритого ПЗ?? Оце були перші кроки! А коли ж буде допомога??
Знаєте, а Ви нахаби! Рідко знайдеш підлітка, який так палко відстоює своє життєві погляди, а якщо це ще й ідея нації... Уууууу!
Я особисто зустрічався з Олегом Тягнибоком у Луцьку.
Слава Україні! Героям Слава!
ЦитатаНічого конкреного ви не запропонували. gvy вас запитував чи входять до Вошої ЛУГ певні люди? Ви щось проігнорували. Що значить робимо, формуємо? Що зроблено?Змусили повернутися... Входять!