Ще мені цікаво -- для чого та LUG? Що значить "формуємо"? Навіть якщо нічого не зроблено -- що планується зробити?
До речі, Міша, а що львівяни настільки миролюбні, що після них аж два знаки оклику? Чесно цікаво.
Бо один з тих країв немало допоміг у перекладі BBG (та й початкова ідея перекласти йому належала). А другий, хоч не знає та й не конче любить українську мову, все ж віднісся толерантно до такого проведення часу. Сволотою мене не вважає. Тобто воно якось ... навпаки.
По перше - Patrick, не випендрюйтеся!!!
Можливість співпраці із паном Олійником повністю відкидається, причина - підтримка політичної ідеології, представники якої знищили понад 20 000 000 МІЛЬЙОНІВ Українців!!!
Мені шкода, що Ви купилися на "гебістський" план товаріща Олійника підгрепти спільноту під себе! Піарте його й на далі - це Ваше право, але будьте обережні, бо добра від комуняки чекати не варто!
Якщо у Вас є пропозиції, будемо дуже раді вислухати їх на форумі Всеукраїнського Об'єднання "Свобода" - http://forum.vosvoboda.info/.
А тут взагалі доречніше було б, нмд, обговорювати технічні питання. Дякую за розуміння.
Отже, пропоную помірятись... хм... справами, за котрими нас судитимуть.
Цитата: miwa від 2005-10-18 15:46:45Отже, пропоную помірятись... хм... справами, за котрими нас судитимуть. Досить сумнівна категорія для порівняння. Колись я також бурно висловлював свою думку у суперечках, звісно, в агресивному тоні. Мене спробували обламати чимсь типу, а чому б тобі не поперекладати, якщо маєш так багато енергії? Взявся я перекладати. Досить швидко по статистиці, яка велася на цьому сайті, обігнав багатьох знаних тут добродіїв, аж поки та статистика випадково не загнулася, пізніше її взагалі прибрали. Не хочеться думати, що її вели, бо приємно було себе бачити на високих позиціях. Тому я закликаю всіх до спокою.
спільноту, яка майже є бездіяльною через відсутність лідера та ідеології, обплюндровуйте можливих лідерів,
Ну, а по-третє, якщо люди таки щось зробили - чом би цим і не похвалитись?
Як висловився Patrick кількома повідомленнями вище, на онлайн-форумах вихваляються всі. Адже ж все починалось саме з того, що Лінусу хотілось сказати "Ось, це моє, це я зробив!" (чесно, читайте "Just for fun"). Згідно Маслоу бажання повипендрюватись стоїть на вершині його піраміди, якщо мені память не зраджує. Кінець кінцем наша робота робиться не лише для себе, але й для інших. І якщо інші її оцінять, значить робота робилась не даремно. Хіба не так?
Я особисто зустрічався з Олегом Тягнибоком у Луцьку. Я інколи згадуючи Нашу історію сиджу на письмовим столом, і плачу, плачу через трагічну долю мого народу, після розмови з паном Тягнибоком мені хотілося заплакати, бо я дізнався, що є люди, які готові на усе заради побудови дійсно самостійної, соборної Української держави!
От найбільше, що мене бісить у цій ситуації, так це те, що ненька Україна змушена терпіти таких синів, як пан Лісівка, пан Федевич, пан miwa... Це дійсно є "жлобство" - життя заради власних інтересів!Слава Україні! Героям Слава!
Написано лише копірайти. Цікаві такі копірайти. Я ще не бачив, щоб LUG була в прямій залежності від політичної сили (будь-якої).
Так я й не зміг второпати, що поганого зробив пан Тягнибок, коли заступився за дітлахів, яких примушують навчатися іноземною мовою.
аж поки та статистика випадково не загнулася, пізніше її взагалі прибрали. Не хочеться думати, що її вели, бо приємно було себе бачити на високих позиціях.
Шигоріна (зверніть увагу, російське прізвище, до того ж, вояків ОУН-УПА назвав "нацюками", що я упевнений походить від слова "пацюк")
Цитата: miwa від 2005-10-18 17:26:16Ну, а по-третє, якщо люди таки щось зробили - чом би цим і не похвалитись? і якщо хтось уникає цього - як пани з "Свободи" - то мабуть не зробили
Цитата: miwa від 2005-10-18 17:26:16Згідно Маслоу бажання повипендрюватись стоїть на вершині його піраміди, якщо мені память не зраджує. Кінець кінцем наша робота робиться не лише для себе, але й для інших. І якщо інші її оцінять, значить робота робилась не даремно. Хіба не так?Не на вершині, а рівно посередині піраміди Маслоу Фізичні потреби- Безпека - Соціальний статус - Самореалізація (самоактуалізація, творча реалізація) - ЛюбовІ випендрюсь, сказавши, що мені не до вподоби випендрювання
Згідно Маслоу бажання повипендрюватись стоїть на вершині його піраміди, якщо мені память не зраджує. Кінець кінцем наша робота робиться не лише для себе, але й для інших. І якщо інші її оцінять, значить робота робилась не даремно. Хіба не так?
Цитата: Олександр Кравчук від 2005-10-18 14:38:18спільноту, яка майже є бездіяльною через відсутність лідера та ідеології, обплюндровуйте можливих лідерів,!!!навіть не знаю що відповісти, слів нема взагалі...Тут треба починати з самого початку, і як дитину, виховувати, роз'яснюючи банальні загальновідомі речі...
Ну, самореалізація все ж майже на вершині. А про любов я просто не знав :о(