Автор Гілка: Тягнибок виступив проти комп'ютеризації шкіл  (Прочитано 24943 раз)

Відсутній miwa

• Літератор
  • дописів: 1111
До речі, Міша, а що львівяни настільки миролюбні, що після них аж два знаки оклику? Чесно цікаво.

А про героїв...
"Герой - це дурень, котрий переоцінив свої сили" (с) не моє
"Героями стають внаслідок помилок командування" (с) не моє
Подумайте про це на дозвіллі.
Читайте документацію - вона кермує.

Відсутній Yaroslav Fedevych

• Літератор
  • дописів: 1069
  • Людина — ніщо, справа — все
Цитата
Ще мені цікаво -- для чого та LUG?  Що значить "формуємо"?  Навіть якщо нічого не зроблено -- що планується зробити?

http://linux.rv.ua/

Написано лише копірайти. Цікаві такі копірайти. Я ще не бачив, щоб LUG була в прямій залежності від політичної сили (будь-якої).

• Літератор
До речі, Міша, а що львівяни настільки миролюбні, що після них аж два знаки оклику? Чесно цікаво.
Та думаю, це натяк на те, що Рівне -- не Донецьк і не Харків. Овва, а з донеччанами у нас стосунки кращі вийшли. Чомусь. Бо один з тих країв немало допоміг у перекладі BBG (та й початкова ідея перекласти йому належала). А другий, хоч не знає та й не конче любить українську мову, все ж віднісся толерантно до такого проведення часу. Сволотою мене не вважає. Тобто воно якось ... навпаки.

Відсутній btr

• Письменник
  • дописів: 654
Так я й не зміг второпати, що поганого зробив пан Тягнибок, коли заступився за дітлахів, яких примушують навчатися іноземною мовою.

Відсутній miwa

• Літератор
Бо один з тих країв немало допоміг у перекладі BBG (та й початкова ідея перекласти йому належала). А другий, хоч не знає та й не конче любить українську мову, все ж віднісся толерантно до такого проведення часу. Сволотою мене не вважає. Тобто воно якось ... навпаки.
Хм... Той, другий - часом не Андрій Жук? Тоді ти б йому лише сказав, що він української не знає... Він би тебе ще не так обізвав :о)))
А той Андрій, котрий перший - давненько його щось у нас не було... І сесій ще б не мало бути... :о/

До речі, в продовження дискусії розширю запитання Ярослава Федевича до Олександра Кравчука: як ви уявляєте розвиток ВПЗ під керівництвом політичної сили? Чи ми хутчіш біжимо туди, де нам щось обіцяли, а з GPL якось при нагоді розберемось? Зауважте, що ваш доробок (якщо такий буде) зможуть використовувати кляті комуністи, недолугі вороги української нації, котрі зібрались навколо LOU та інші неприємні особи. Вашим керівникам то сподобається?

Відсутній Patrick

• Новачок
  • *
  • дописів: 21
  • Адмін
По перше - Patrick, не випендрюйтеся!!!

Пане Олександре, можливо я помиляюсь, але мені здається, шо на онлайн-форумах більшою чи меншою мірою випендрюються усі!  ;) Але мені цікаво, шо саме Ви вважаєте "випендрежем" з мого боку - нік, підпис чи шось інше?

Цитата
Можливість співпраці із паном Олійником повністю відкидається, причина - підтримка політичної ідеології, представники якої знищили понад 20 000 000 МІЛЬЙОНІВ Українців!!!

Я казав не про ідеологію (її я жодним чином не підтримую), а про конкретний законопроект, автором якого є Б. Олійник. Погоджуюсь з тим, що з цього приводу сказав пан Федевич.

Цитата
Мені шкода, що Ви купилися на "гебістський" план товаріща Олійника підгрепти спільноту під себе! Піарте його й на далі - це Ваше право, але будьте обережні, бо добра від комуняки чекати не варто!

Бр-р-р!!! Маячня якась!

1. Ні на який план я не покупався. Принаймі так мені здається.
2. Піарити нікого не збираюсь.
3. Добра від комуняк не сподівався ніколи.
4. Не знаю, що насправді спонукало пана Олійника ініціювати згадуваний законопроект, але припущення, що він то зробив, аби "підгребти спільноту", здається мені смішним! Ну подумайте самі, які особливі здобутки у боротьбі за електорат можна мати, підтримуючі ВПЗ?! Скільки відсотків пересічних виборців взагалі знає, шо це таке?!  ;D

Цитата
Якщо у Вас є пропозиції, будемо дуже раді вислухати їх на форумі Всеукраїнського Об'єднання "Свобода" - http://forum.vosvoboda.info/.

Дякую, ОК. Якщо то дійсно комусь цікаво, висловлю свою думку зокрема й з приводу того, як саме у програмі ВО "Свобода" має бути сформульвана підтримка популяризації/впроваження і т.д. вільного ПЗ. Але дійсно - краще це робити на запропонованому Вами форумі. Крім того - хтілося б сподіватись на більш конструктивнувну і менш емоційну дискусію - не таку, як тут. А тут взагалі  доречніше було б, нмд, обговорювати технічні питання. Дякую за розуміння.
"All snakes who wish to remain in Ireland will please raise their right
hands."
                -- Saint Patrick

• Літератор
Цитата
А тут взагалі  доречніше було б, нмд, обговорювати технічні питання. Дякую за розуміння.
Та отож!..

Відсутній btr

• Письменник
  • дописів: 654
Отже, пропоную помірятись... хм... справами, за котрими нас судитимуть.
Досить сумнівна категорія для порівняння. Колись я також бурно висловлював свою думку у суперечках, звісно, в агресивному тоні. Мене спробували обламати чимсь типу, а чому б тобі не поперекладати, якщо маєш так багато енергії? Взявся я перекладати. Досить швидко  по статистиці, яка велася на цьому сайті, обігнав багатьох знаних тут добродіїв, аж поки та статистика випадково не загнулася, пізніше її взагалі прибрали. Не хочеться думати, що її вели, бо приємно було себе бачити на високих позиціях. Тому я закликаю всіх до спокою. Не потрібно вихвалатися нікому своїми здобутками, не для цього ж вони робилися, чи не так? Як на мене, новина була написана дещо необережно, бо мала ефект зіпсутого телефону. Але наступне повідомлення вже було провокативним.

Відсутній miwa

• Літератор
Отже, пропоную помірятись... хм... справами, за котрими нас судитимуть.
Досить сумнівна категорія для порівняння. Колись я також бурно висловлював свою думку у суперечках, звісно, в агресивному тоні. Мене спробували обламати чимсь типу, а чому б тобі не поперекладати, якщо маєш так багато енергії? Взявся я перекладати. Досить швидко  по статистиці, яка велася на цьому сайті, обігнав багатьох знаних тут добродіїв, аж поки та статистика випадково не загнулася, пізніше її взагалі прибрали. Не хочеться думати, що її вели, бо приємно було себе бачити на високих позиціях. Тому я закликаю всіх до спокою.

Погоджуюсь, але не цілком і не з усім ;о)
По-перше, вас спроби обламати заставили взятись до конструктивної праці - а це вже добре. Чи ви думаєте, що тут пробують обламати із любові до обломів? Не завжди і не всі.
По-друге, не хочу тикати особисто вам, але іноді робота робиться так, що краще б її взагалі не робити. Це, зокрема, стосується і перекладів. Тобто, не кожна робота є такою, якою варто гордитись.
Ну, а по-третє, якщо люди таки щось зробили - чом би цим і не похвалитись? Як висловився Patrick кількома повідомленнями вище, на онлайн-форумах вихваляються всі. Адже ж все починалось саме з того, що Лінусу хотілось сказати "Ось, це моє, це я зробив!" (чесно, читайте "Just for fun"). Згідно Маслоу бажання повипендрюватись стоїть на вершині його піраміди, якщо мені память не зраджує. Кінець кінцем наша робота робиться не лише для себе, але й для інших. І якщо інші її оцінять, значить робота робилась не даремно. Хіба не так?

Відсутній fisher

• Новачок
  • *
  • дописів: 17
  • ma nishma?
спільноту, яка майже є бездіяльною через відсутність лідера та ідеології, обплюндровуйте можливих лідерів,

!!!
навіть не знаю що відповісти, слів нема взагалі...
Тут треба починати з самого початку, і як дитину, виховувати, роз'яснюючи банальні загальновідомі речі...
ανθροπος ειμι
JID: fisher@jabber.org
http://uch.net/~fisher/keys.asc

k_ilya

• Гість
Ну, а по-третє, якщо люди таки щось зробили - чом би цим і не похвалитись?
і якщо хтось уникає цього - як пани з "Свободи" - то мабуть не зробили

Як висловився Patrick кількома повідомленнями вище, на онлайн-форумах вихваляються всі. Адже ж все починалось саме з того, що Лінусу хотілось сказати "Ось, це моє, це я зробив!" (чесно, читайте "Just for fun"). Згідно Маслоу бажання повипендрюватись стоїть на вершині його піраміди, якщо мені память не зраджує. Кінець кінцем наша робота робиться не лише для себе, але й для інших. І якщо інші її оцінять, значить робота робилась не даремно. Хіба не так?

Не на вершині, а рівно посередині піраміди Маслоу  Фізичні потреби- Безпека - Соціальний статус - Самореалізація (самоактуалізація, творча реалізація) - Любов

І випендрюсь, сказавши, що мені не до вподоби випендрювання  ;D

Відсутній fisher

• Новачок
  • *
  • дописів: 17
  • ma nishma?

Я особисто зустрічався з Олегом Тягнибоком у Луцьку. Я інколи згадуючи Нашу історію сиджу на письмовим столом, і плачу, плачу через трагічну долю мого народу, після розмови з паном Тягнибоком мені хотілося заплакати, бо я дізнався, що є люди, які готові на усе заради побудови дійсно самостійної, соборної Української держави!

Якщо дійсно є така людина, я буду допомагати чим зможу. Зрозумійте - буду допомогати (а не йти за нею з замруженими очима) чим зможу (тобто тим, що я самостійно вирішив віддати, а не всім, що в мене є).
Звинувачувати людину, що не хоче віддавати все та йти "за лідером" - безглуздо по-перше, а по-друге ніхто в цьому світі не має такого морального права.

От найбільше, що мене бісить у цій ситуації, так це те, що ненька Україна змушена терпіти таких синів, як пан Лісівка, пан Федевич, пан miwa... Це дійсно є "жлобство" - життя заради власних інтересів!

Слава Україні! Героям Слава!

Якщо ви не зрозуміли попереднього мого абзацу, зрозумійте хоча б той факт, що вищезгадані люди _безоплатно_ працювали для того, щоб інші користувачі могли вільно користуватись україномовним ПЗ. Розумієте, _безкоштовно_, витрачаючи _свій_власний_ вільний час.
Невже таку людину можно звинуватити у житті заради власних інтересів?
« Змінено: 2005-10-18 18:11:32 від fisher »
ανθροπος ειμι
JID: fisher@jabber.org
http://uch.net/~fisher/keys.asc

Відсутній gvy

• Письменник
  • дописів: 576
Малося на увазі, що це львів'ян (та мабуть ще тернопільців -- btw, найстаріший LUG в Україні) якраз треба вчити, як доїти корову українізації :-]  Чи усе ж таки не треба, особливо саме цих...

Написано лише копірайти. Цікаві такі копірайти. Я ще не бачив, щоб LUG була в прямій залежності від політичної сили (будь-якої).
Кльово.  "І ці люди...".
Я нічого не хочу сказати -- в мене теж бувають 404, connection refused та усе таке, але зламаний img src на "пінгвінятко" та у першу чергу намальовані копірайти наводять на думку, що нічого там доброго під цим прапором не буде.  А якщо колись і буде, то або вже прийшовши до розуму, або "назло їм усім" (і на таке я з lug.org.ua посилання не поставлю).

Сподіваємось на розум.

Так я й не зміг второпати, що поганого зробив пан Тягнибок, коли заступився за дітлахів, яких примушують навчатися іноземною мовою.
Це, мабуть, не він, а людина, яка прибігла із купою "думок" та почала накидатися на Володю, який взагалі добре що звернув на цю подію увагу.

Втім, якщо пан Тягнибок буде стояти на тільки україномовному навчанні -- це буде майже нічим не краще, чим те, проти чого він (та вони) ополчилися.  Великорадянський шовінізм таксобіукраїнським (чи будь-яким взагалі) заміняти ото не треба.

аж поки та статистика випадково не загнулася, пізніше її взагалі прибрали. Не хочеться думати, що її вели, бо приємно було себе бачити на високих позиціях.
Боюсь, як і з тогорічним пропаданням частини повідомлень форуму -- це моя провина.  Резервування та _нормальне_ аварійне вимкнення серверу досі не зроблено.

Втім, спитайте в lvm@?

Шигоріна (зверніть увагу, російське прізвище, до того ж, вояків ОУН-УПА назвав "нацюками", що я упевнений походить від слова "пацюк")
О, ще одне.

Миколо, ось трохи фактів, щоб національна тварючка не душила.

Фамілія -- російська.  Я -- росіянин та народився у Петербурзі.  Живу десь із 1980 -- у Києві.
Нацюки -- від пацюків.  Вояків я тут не бачу, при тому сам є офіцером запасу Озброєних Сил України та якщо доведеться -- візьму свою зброю та піду до бою.

Справи у Москві (а також Пітеру, Мінську, ...) з вищезгаданих, мабуть, бувають хіба що в мене.  А в Вас, здається, справ нема, одна істерика котиться.  Це отак Ви допомагаєте неньці-Україні, мабуть.

А України слава не відніметься там, де вона істинна.  І ту славу по всьому світу знають, але не ті, кого кидає в істерику від будь-якої примари, а істинні воїни.  Київ, Радонєж, та Саров... ось ці місця вище будь-якої Москви.

PS: таак... "процитувати" по id'ям з'їхало, чи то nginx дурить? (відірвав expires для /yabbfiles)

PPS 2 miwa: то "гординя" ще зветься.  Мати всіх гріхів.

Відсутній miwa

• Літератор
Ну, а по-третє, якщо люди таки щось зробили - чом би цим і не похвалитись?
і якщо хтось уникає цього - як пани з "Свободи" - то мабуть не зробили
Хочеться все ж вірити що зробили і дати панам з "Свободи" це продемонструвати.
Згідно Маслоу бажання повипендрюватись стоїть на вершині його піраміди, якщо мені память не зраджує. Кінець кінцем наша робота робиться не лише для себе, але й для інших. І якщо інші її оцінять, значить робота робилась не даремно. Хіба не так?

Не на вершині, а рівно посередині піраміди Маслоу  Фізичні потреби- Безпека - Соціальний статус - Самореалізація (самоактуалізація, творча реалізація) - Любов

І випендрюсь, сказавши, що мені не до вподоби випендрювання  ;D
Ну, самореалізація все ж майже на вершині. А про любов я просто не знав :о(

спільноту, яка майже є бездіяльною через відсутність лідера та ідеології, обплюндровуйте можливих лідерів,

!!!
навіть не знаю що відповісти, слів нема взагалі...
Тут треба починати з самого початку, і як дитину, виховувати, роз'яснюючи банальні загальновідомі речі...
Сергій! І ти теж тут? Не втримався? :о)) Радий тебе читати на ЛОУ :о)

k_ilya

• Гість
Ну, самореалізація все ж майже на вершині. А про любов я просто не знав :о(

Невірно, я ж навмисне писав "ріно посередині". Випендрювання - це соціальний статус.

А в "піраміді Торвальдса"  самозбереження - соціальний статус - задоволення, і Лінус працю над ВПЗ відносить саме до останнього

« Змінено: 2005-10-18 18:25:38 від k_ilya »