Більше я сюди не заглядтиму.
Ех. Точно висловились на ЛОРі - осіннє загострення. Ще й без короднів до біди.
Так я й не зміг второпати, що поганого зробив пан Тягнибок, коли заступився за дітлахів, яких примушують навчатися іноземною мовою.
Взагалі, щось в мене опускаються руки, зараз за встановлений на 30 компах на роботі лінукс погрожують звільнити. Питання до учасників дискуссії: а вам таке траплялось, а ви ризикували роботою заради розповсюдження ВПЗ?
а ви ризикували роботою заради розповсюдження ВПЗ?
Погоджуюсь, але не цілком і не з усім ;о)По-перше, вас спроби обламати заставили взятись до конструктивної праці - а це вже добре. Чи ви думаєте, що тут пробують обламати із любові до обломів? Не завжди і не всі.По-друге, не хочу тикати особисто вам, але іноді робота робиться так, що краще б її взагалі не робити. Це, зокрема, стосується і перекладів. Тобто, не кожна робота є такою, якою варто гордитись.Ну, а по-третє, якщо люди таки щось зробили - чом би цим і не похвалитись? Як висловився Patrick кількома повідомленнями вище, на онлайн-форумах вихваляються всі. Адже ж все починалось саме з того, що Лінусу хотілось сказати "Ось, це моє, це я зробив!" (чесно, читайте "Just for fun"). Згідно Маслоу бажання повипендрюватись стоїть на вершині його піраміди, якщо мені память не зраджує. Кінець кінцем наша робота робиться не лише для себе, але й для інших. І якщо інші її оцінять, значить робота робилась не даремно. Хіба не так?
Це, мабуть, не він, а людина, яка прибігла із купою "думок" та почала накидатися на Володю, який взагалі добре що звернув на цю подію увагу.
Одні споганили національну ідею надмірним її пропагуванням, інші споганюють ідею використання лінакса силовим його нав'язуванням. Коректне порівняння?
Взагалі, щось в мене опускаються руки, зараз за встановлений на 30 компах на роботі лінукс погрожують звільнити.
Не йди на конфронтацію, з начальством потрібно товаришувати, ВПЗ бажано впроваджувати, тихо і непомітно.
Тим не менше, першим обізвали саме пана Тягнибока, от мені й цікаво стало - за що?
Україна - багатонаціональна держава. Чим примусова українізація краще примусової русифікації? А в лінуксі цієї проблеми просто не існує. Ну і плюс з пропозиції випливає що він і далі хоче витрачати державні кошти на те, що M$ мусить і так робити згідно чинного законодавства, якщо вона продає ПЗ в Україні. Інша проблема що M$ клала на всі українські закони (мабуть для того російська літера e: в розкладці залишена), особливо коли в m$ є такий крутий дах в нашому уряді.
Україна - багатонаціональна держава. Чим примусова українізація краще примусової русифікації? А в лінуксі цієї проблеми просто не існує.
Цитата: Володимир Лісівка від 2005-10-18 19:45:17Україна - багатонаціональна держава. Чим примусова українізація краще примусової русифікації? А в лінуксі цієї проблеми просто не існує.До чого тут багатонаціональність держави, коли йдеться про навчання в україномовних школах?
Як і все в цьому житті - відносно ;о)Можна приклад того, як людину, котра звикла до вінди, ненасильно пересадити на лінукс? Особливо якщо людина ця працює у держустанові, котра повинна за мої гроші купити їй купу глюків за купу доларів? Знаєте, держслужбовці, вони ніби як слуги народу і зобовязані діяти в інтересах народу, а не транжирити народні кошти? Чи як ви вважаєте?
Ну і плюс з пропозиції випливає що він і далі хоче витрачати державні кошти на те, що M$ мусить і так робити згідно чинного законодавства, якщо вона продає ПЗ в Україні.
Враховуючи вищевикладене, прошу на рівні Кабінету Міністрів України вжити заходів для припинення російщення українських школярів, яке відбувається при комп'ютеризації шкіл внаслідок використання не україномовних програмних продуктів.