Автор Гілка: Як поселити пінгвіна в зоопарку?  (Прочитано 20402 раз)

Praporshic

• Гість
Re: Як поселити пінгвіна в зоопарку?
« Відповідей #45 : 2005-09-29 10:50:19 »
Модеми будуть десь через місяць, а до того я ще роздаватиму по районах самі компи. І за пістолет не хапатимусь. Від нього мало користі, треба за кулемет.

Anonymous(Guest)

• Гість
« Відповідей #46 : 2005-10-05 20:22:37 »
OCR під  Лінукс існує - OCR Shop XTR, http://www.vividata.com/be_xtr_overview.html
Правда, коштує дорого...  ::)

Praporshic

• Гість
« Відповідей #47 : 2005-10-06 00:31:15 »
Гм, треба подивитись, завтра витягну з робочої залізяки MAC адресу та зарєєструюсь на тридцятиденну тестову копію, може щось непогане.

Praporshic

• Гість
« Відповідей #48 : 2005-10-18 19:47:50 »
Справи йдуть дедалі гірше. Погрожують звільненням за "самодіяльність". Коли сказав що заощаджував кошти, відповіли - не моя справа. Коли почав казати про захист - так само (бо я адмін, і не адмінська справа боротьба з вірусами та іншими проблемами з безпеки  :-? ).  :'(

baned(Guest)

• Гість
« Відповідей #49 : 2005-10-18 19:53:00 »
Справи йдуть дедалі гірше. Погрожують звільненням за "самодіяльність". Коли сказав що заощаджував кошти, відповіли - не моя справа. Коли почав казати про захист - так само (бо я адмін, і не адмінська справа боротьба з вірусами та іншими проблемами з безпеки  :-? ).  :'(
Ви обережно, політично коректно, непомітно впроваджуйте, як вони оффтопік.

Praporshic

• Гість
« Відповідей #50 : 2005-10-18 20:05:23 »
От зробив, непомітно, політкорректно, методом M$, а користувачі, не побачивши "прапорців" впали в ступор. Ось у четвер все вирішиться, чи йду чи ні. Терпіти таке нахабство за такі гроші я не збираюсь.

PS ось підрахував, що мені платять зарплатню рівно 1 відсоток від того що я заощаджую, так ще й карають за спробу виконати роботу як найкраще.  
« Змінено: 2005-10-18 20:17:13 від Praporshic »

k_ilya

• Гість
« Відповідей #51 : 2005-10-18 20:25:21 »
Ще поскаржились на те, що "компьютер не знає що зробити з тим файлом що йому підклали та видає лише знаки питання (файл у форматі plain text *.txt).

Цікаво, чому знаки питання? Яке кодування системи? Гадаю що для змішаних систем (коли і Вінді і в лінуксі працюють) на лінукс треба ставити кодування cp1251 щоб не було зайвих проблем

Правда, Notepad  може і в unicode зберігати, як цікаво тут із сумісністю ?

Відсутній hse

• Графоман
  • дописів: 473
  • Gentoo Linux
« Відповідей #52 : 2005-10-24 20:44:47 »
От зробив, непомітно, політкорректно, методом M$, а користувачі, не побачивши "прапорців" впали в ступор...
Ну для тих хто любить шаради (типу знайти десять відмінностей між Лінукс і оффтопіком) можна запропонувати LinuxXP. ;)
бушократія - цинічний помаранчевий геноцид, витравлювання Української Нації, плюс мікрософтизація всієї країни.

Praporshic

• Гість
« Відповідей #53 : 2005-10-25 02:46:10 »
Та ні, бачив я той xpde. У цьому працювати ще не можна, там немає навіть половини звичних функцій того ж icewm, вже не кажучи про kde.

guest(Guest)

• Гість
« Відповідей #54 : 2005-10-25 13:02:23 »
Та ні, бачив я той xpde. У цьому працювати ще не можна, там немає навіть половини звичних функцій того ж icewm, вже не кажучи про kde.
Ну так віндоза також їх не має -- в цьому можливо і сенс подібності... ;D

Відсутній Yaroslav Fedevych

• Літератор
  • дописів: 1069
  • Людина — ніщо, справа — все
« Відповідей #55 : 2005-10-25 13:37:29 »
А та поробка ще жива хіба?

Відсутній miwa

• Літератор
  • дописів: 1111
« Відповідей #56 : 2005-10-25 14:01:32 »
Хто, вінда? ;о))
Та жива, щоб їй так жилося...
Читайте документацію - вона кермує.

• Літератор
« Відповідей #57 : 2005-10-25 14:09:54 »
Ні, XPDE...

Praporshic

• Гість
« Відповідей #58 : 2005-10-28 00:29:36 »
Хто, вінда? ;о))
Та жива, щоб їй так жилося...
;D ;D ;D ;D
Взагалі, ніби була жива. Якби вона насправді була функціональна, то я саме її й використав би, а так.....
От помітив: де користувач майже не вміє працювати з компом, там все йде залюбки, немає скарг (ну майже); а от де "кул хацкери" - так "працювати неможливо через відсутність працездатного ПЗ"  :o

• Літератор
« Відповідей #59 : 2005-10-28 00:42:07 »
Так підхід різний. Той, хто майже не вміє, той хоче швидше закінчити роботу й тішитись життям, а в кулхацкера життя як такого поза монітором немає. От кулхацкери й шукають собі на дупу пригод: одні там у вінді цілими днями дродивляться візуалізації Winamp'у, прикрашають свою вінду й у вільний від цього час граються в іграшки, й нарікають на нездатність лінукса, бо в ньому ні фотошопа, ні 3дс-макса, ні саундфорджа, ні автокада (ніби вони вміють усім цим користуватись), інші ставлять генту і компілюють, компілюють, компілюють, I like to move it move it...