Автор Гілка: Linux та Unix середовища – це непрацююче лайно.  (Прочитано 5796 раз)

Відсутній Soft

• Кореспондент
  • дописів: 100
  • Чому саме Лінукс?
Ось такий висновок можуть зробити наукові працівники НАНУ.

Сьогодні, я спитав чому мій факс-клієнт не стоїть на заставах, відповіддю було, тому що Linux та hylafax(факс-сервер) під нього ніхто там не зможе встановити.

До того ж більшість з наукових працівників вважають Linux іграшковою системою, в якій майже нічого не працює.

Так от, чи є бажаючі виступити на конференції УкрПРОГ'2006 та показати переваги відкритого ПЗ з наукової точки зору? Хоча за участь доведеться заплатити десь 350 гривень, але ваша праця докладена на конференції вже буде вважатися науковою роботою на яку ви можете посилатися при юридичному захисті переваг відкритого ПЗ.
« Змінено: 2005-12-24 03:09:39 від Soft »

Відсутній Абрамчук Вадим

• Кореспондент
  • дописів: 225
  • Графоман LOU третього (четвертого?) пришестя
Самі ви лайно
« Відповідей #1 : 2005-12-24 16:39:18 »
З такими заявками... Шановний пане, я вже неодноразово казав, що місце вам в /dev/null!!!
Чому хтось повинен іти на якусь там сумнівну конференцію та ще й 350грн. платити? Може це lohotronus simplus? Може ці 350 грн. Вам підуть  :question?

І досить про вже про свій факс! Ви так про нього говорите ніби нічого більше у світі не бачили - а в мене факс є!!! Вах!!!
Їй-бо, мов діти!!!
« Змінено: 2005-12-24 16:55:52 від Abram »
Debian GNU/Linux lenny/sid
MontaVista Linux (Motorola ROKR Z6). Міняю на A1200.

Відсутній MoD

• Кореспондент
  • дописів: 161
Взагалі з такими науковцями, що не можуть самотужки Unix поставити, стан цієї галузі в нашій країні цілком зрозумілий. Цікаво на кого розрахована ця конференція?

Відсутній borman

• Графоман
  • дописів: 416
  • Debianizer
Дурнувата маячня некомпетентної(их) людини(ей).
Потрібне -- підкреслити.
dd if=/dev/zero of=/dev/null

Відсутній tech

• Письменник
  • дописів: 586
  • Гигик
Взагалі з такими науковцями, що не можуть самотужки Unix поставити, стан цієї галузі в нашій країні цілком зрозумілий. Цікаво на кого розрахована ця конференція?
+1  :D
дійсно, смішно.

Відсутній Soft

• Кореспондент
  • дописів: 100
  • Чому саме Лінукс?
Поперше. Термінології, як “відкрите ПЗ” та “пропрієтарне ПЗ” в Академічному  словнику української мови, котрий видає Інституту Української мови НАН України (252001, Київ, МСН, вул. Грушевського, 4),  не існує. Це словник на основі котрого в Україні розглядаються юридичні документи. Якщо ви використовуєте в документах термінологію котрої нема в цьому словнику, то до вас відносяться як до тих хто шукає інопланетян чи психотронні генератори, туди ж відноситься “відкрите ПЗ” з юридичної точки зору. Тому при використанні цієї термінології в зверненнях до уряду потурбуйтеся щоб ці терміни туди потрапили. Хоча ви можете використовувати термінологію безкоштовне ПЗ(як одну з ознак вільного) котра є в словнику и має юридичну силу.

Подруге. Коли пройдено цей перший тест на юридичну термінологію, якщо нема якихось посилань на наукові праці, доповіді, що обґрунтовують запит цей запит передається науковцям, з комітету, котрі вже роблять рецензію для чиновників, на основі якої чиновники вже приймають рішення. Так от так як у “листі про відкрите ПЗ” Не було посилань на наукові праці, що обґрунтовують запит, науковець зробив висновок, що Linux це іграшкова система, котру не можливо серйозно використовувати, та місце їй в /dev/null, а MS Windows це інтуїтивна, стабільна та високоефективна система. А протиставити цьому рішенню ви нічого не можете, тому що у вас нема посилань на ефективність використання рішень на основі Linux, затверджених НАНУ.

А конференція, вказана вище, є основною по питанням IT в Україні для Національної Академії Наук України. Тому доповіді на ній вже є науковою працею, на котру можна посилатися.

За мене на ній платить 350 гривень Інститут, тому що аспірант. Можу безкоштовно ще одну доповідь проштовхнути, але вам тоді доведеться бути співавтором.

PS
Всі доповіді потрібно реєструвати в комісії, що вони не містять секретну інформацію в тому числі в 1 відділку(СБУ). З цим можу допомогти.

Відсутній Yaroslav Fedevych

• Літератор
  • дописів: 1069
  • Людина — ніщо, справа — все
Цитата
Поперше. Термінології, як “відкрите ПЗ” та “пропрієтарне ПЗ” в Академічному  словнику української мови, котрий видає Інституту Української мови НАН України (252001, Київ, МСН, вул. Грушевського, 4),  не існує.
Дурна країна. Х..., значить, є, а слова нема. А коли останнє видання було? Бо поштові індекси помінялись ой як давно.
Цитата
Не було посилань на наукові праці, що обґрунтовують запит, науковець зробив висновок, що Linux це іграшкова система, котру не можливо серйозно використовувати, та місце їй в /dev/null, а MS Windows це інтуїтивна, стабільна та високоефективна система.
1. Де наукові праці, котрі:
1.1. науково (а не наукоподібно) визначають поняття "інтуїтивний"?
1.2. не менш науково обґрунтовують, що Windows цьому поняттю відповідає?
1.3. спростовують усі чутки про падіння цієї системи та завдані цим збитки?
1.4. науково доводять, що наша наука найточніша, найпередовіша і взагалі най-най-най, а в Берклі, МТІ та Стенфорді сидять дурники, котрі бавляться іграшковими системами?
2. Забагато "затверджено" і "проплачено". Не сумніваюсь, що всі ці прошарки густо перемазані корупцією (хай мені доведуть, що це не так, бо наука, коли дотовані на неї гроші йдуть за призначенням -- навіть як їх мало -- не сидить там, де я маю українську науку).

Soft(Guest)

• Гість
1. Де наукові праці, котрі:
1.1. науково (а не наукоподібно) визначають поняття "інтуїтивний"?
1.2. не менш науково обґрунтовують, що Windows цьому поняттю відповідає?
1.3. спростовують усі чутки про падіння цієї системи та завдані цим збитки?
1.4. науково доводять, що наша наука найточніша, найпередовіша і взагалі най-най-най, а в Берклі, МТІ та Стенфорді сидять дурники, котрі бавляться іграшковими системами?
2. Забагато "затверджено" і "проплачено". Не сумніваюсь, що всі ці прошарки густо перемазані корупцією (хай мені доведуть, що це не так, бо наука, коли дотовані на неї гроші йдуть за призначенням -- навіть як їх мало -- не сидить там, де я маю українську науку).

В Україні офіційна наука - це 10% самої роботи, та 90% паперомазання. Так от, без паперу наукова робота в нашій країні нічого не важить. А в Лінукс хоч якось розбираються тільки найбільш продвинуті аспіранти, а кандидати та доктора наук, які приймають рішення, про цю систему чули, але майже ніколи не використовували.

Тому якщо хочете впроваджувати Лінукс по своєму, то прийдеться почекати 10-20 років коли аспіранти стануть докторами.

Будете чекати?

Відсутній Абрамчук Вадим

• Кореспондент
Шановний пане М'який! Ви що, дійсно хочете, щоб ми всі дружненько прийли туди і віддали 350 грн. за те, щоб нас облили продуктами життєдіяльності людських організмів? Бо саме це Ви зараз і пропонуєте!

Крім, того, крім Ваших зачуханих лабороторій існують також сервера і-нету, інші дослідницькі станції та звичайні користувацькі машини, і їм так само, як Вашим докторам на нас, налити на них та на те, що вони думають!

Soft(Guest)

• Гість
Шановний пане М'який! Ви що, дійсно хочете, щоб ми всі дружненько прийли туди і віддали 350 грн. за те, щоб нас облили продуктами життєдіяльності людських організмів? Бо саме це Ви зараз і пропонуєте!

Крім, того, крім Ваших зачуханих лабороторій існують також сервера і-нету, інші дослідницькі станції та звичайні користувацькі машини, і їм так само, як Вашим докторам на нас, налити на них та на те, що вони думають!

Облити можуть, тому що більшість з таких конференцій в Україні організовує Microsoft, в тому числі й нашу (у всякому разі вона в попередньому році частково витрати на себе взяла). І на цих конференціях завжди розповідають яка Вінда інтуїтивна, надійна, швидка та продуктивна система. А потім по матеріалах цих конференцій робляться офіційні висновки.

А висновок на другого вашого листа буде, що Windows найефективніша система, тому тільки її потрібно використовувати в державному секторі.

Хоча справа ваша.

• Літератор
В Україні офіційна наука - це 10% самої роботи, та 90% паперомазання. Так от, без паперу наукова робота в нашій країні нічого не важить. А в Лінукс хоч якось розбираються тільки найбільш продвинуті аспіранти, а кандидати та доктора наук, які приймають рішення, про цю систему чули, але майже ніколи не використовували.

Тому якщо хочете впроваджувати Лінукс по своєму, то прийдеться почекати 10-20 років коли аспіранти стануть докторами.

Будете чекати?
Це не відповідь на жодне з моїх запитань.

Я хочу знати, чи то велике досягнення саме нашої с..ної "науки" створити означення "інтуїтивного". І хочу перед собою бачити дисер на цю тему і морду того чудака на іншу літеру, що його написав, а також морди членів комісії, якій він підмазав захист.

Відсутній Євген Ященко

• Кореспондент
  • дописів: 131
  • SuSE9.3 user
Здається всі дисертації зберігаються в сховищі, десь біля вокзалу в Києві, цікаво було б сходити туди і почитати.
Лінукс - дружелюбна система, але розбірлива в друзях

Відсутній Абрамчук Вадим

• Кореспондент

Облити можуть...

Тоді чого нам туди пертись? Облитись я можу і вдома (при чому зробити це безкоштовно і з набагато меншим падінням мого рейтингу у суспільстві та самому собі).

Чи мо нам варто піти у НАН та ЇХ облити? Тоді розвиток української науки перетвориться на взаємообливання? Ви цього хочете? Щоб усі розцмні люди, вибачте, у лайні ходили? Чи мо усім вашим професорам варто злити усе в одну яму та там плавати (для економії енергії, яка виходить на виливання)?

Якби я був модератором... Вас би тут не було... ::)
« Змінено: 2005-12-25 15:28:09 від Abram »

• Літератор
Попритримайте свого гострого язичка, Вадиме! >:(

Відсутній Абрамчук Вадим

• Кореспондент
 :-X
Вибачте, я погарячкував. Я зрозумів свою помилку.
Читайте мій новий підпис.
« Змінено: 2005-12-25 17:11:54 від Abram »