Доброго часу доби, панове!Знаю що не можна створювати теми про політику, але це не зовсім про неї Мене дуже хвилює сабж зараз. Хто що думає, чи зможемо ми прийти до компромісу з Газпромом" чи ні? І що в останньому випадку чекає на Україну?
Напевне я дурний, що відповідаю, не вірю, що людині це чимось допоможе, але совість не буде муляти.
1. Що ви розумієте в технологіях надглибокого видобутку? Ви є фахівцем у нафтовій чи газовій галузях? Яким чином голова нацбанку може на це впливати? На скільки зріс видобуток газу з шельфу з того часу? Скільки часу буриться свердловина на шельфі і кого можна було залучити до прискорення розбурення? Росіян? Інакше, зо вашими словами, ми продамо природні ресурси бушократам?
Чому прийдеться домовлятися? Поясніть, для чого укладаються контракти. Якщо їх можна порушувати, то навіщо їх укладати? Чому Росія йшла на укладання такого контракту? Чи не подібне це на утримання маріонеткових режимів?Чи саме попередній уряд не займався питаннями енергозбереження і диверсифікації? Чи не Президент повинен був політично це забезпечувати? Чи саме цим не почали зараз займатися? Якщо б цим зайнялися раніше, ти яка була б реакція Росії?2. Справді, навіщо вони підтримували кучмократію, коли своїх бідних вистачає? За все треба платити, особливо за злі вчинки. Настане час, і за справжній геноцид у 32-33 роках прийдеться платити. Але любов до власного народу має бути понад усе. Хай припиняють прикривати нею свою політику. Чому білорусам газ продають по низькій ціні? Щодо деяких патріотів, що вимагають перекладача, то саме завдяки їх не повелися на шантаж і утримали економіку. Кучми вже би обслинив Путіна з ніг до голови і всі дачі в Криму повіддавав би.До речі, ви не з партії мазохістів? Навіщо крутитесь серед ідіотів, які перекладають з російської на українську?
3. Америка є країною вільного вибору. Звідти йде як глючний софт, про який ви пишете, так і вільний. З Росії йде виключно тиск. Або ви вибираєте президента, на якого ми вкажемо, або завищуємо ціну на газ.
Інакше, зо вашими словами, ми продамо природні ресурси бушократам?
чув що Україна давно просилася до Європи ....то мусили знати які там ціни на Гас на Житло та навіть на Воду Отож готуйтеся страйкувати аби Зарплатню здобути щєЄвропейську ! Шкода тільки що Гривну доведеться спалити - коли перейдуть на Євро