З одного боку, компаніям вже мабуть набридло коли їх кидають програмісти. З іншого боку, ніяка платіжноспроможня фірма не відмовиться від кваліфікованого програміста і не буде дивитись на чорний список, вони самі його туди впишуть, аби ніхто інший не забрав Smiley.
Крім того, я не думаю, що фірма прийме на роботу програміста не перевіривши його попередню поведінку та працю. І якщо він на своїй попередній роботі весь час хнюкав, то йому скільки не заплати - всеодно буде хнюкати. Якщо писав глючний код, то і буде його писати з глюками.
http://maidan.org.ua/static/news/1115881080.html
З одного боку, програмістам може також набриднути, коли їх кидають компанії. З другого боку, це і є суть ринкової економіки -- якщо не можеш змиритися з тим, що сусід мені за _ту_саму_ роботу вдвоє більше грошенят, а сам ти мені цього не можеш/не хочеш запропонувати -- можеш вдавитись. Ніхто не пошкодує.
Слухай, а ти пробував довести комусь, що той код, котрий був глючним, глючний не з твоєї вини? Доводилось правити глюки за горе-програмістами, котрі отак хнюкали, і діставати пілюлі за те, що той код в окремих місцях на рівні архітектури мертвонароджений, а написати як треба просто не дають часу? Потім докажи новому роботодавцеві, що то не ти глючний код писав. Ага. Зразу. І тобі двічі повірять.
Америка не бажає, що Україна була сильною, суверенною державою, з високим рівнем розвитку, бо це був конкурент, який крім того мав своє бачення світової політики і власний шлях розвитку...Існуючий проамериканський режим не ставить перед собою іншої мети як знищити всіх: хто може забезпечити суверенний, економічний, політичний, інформаційний розвиток; хто йому на колінах не підкориться;хто не стане служити злу.