Автор Гілка: В Україні запроваджене кріпацтво у сфері ІТ  (Прочитано 12175 раз)

Arkadiy Petrovich

• Гість
Цитата
Вітайте капіталізм

Да пішов той капіталізм в moderated, moderated! >:(

Не втирай мозгів.

Капіталізм і демократія - зовсім різні поняття.
« Змінено: 2005-05-17 12:31:13 від lvm »

Відсутній tech

• Письменник
  • дописів: 586
  • Гигик
Меморандум, ІМHO нічим серйозним не загрожує. Завжди будуть з'являтись фірми-конкуренти і програмісти радше підуть до тих роботодавців які не викручують руки. Підписавши такий документ ці фірми, якраз створили хороші умови для того щоб підлеглі потроху підшукували собі інших роботодавців.  Також не впевнений що вони знайдуть заміну тим хто пішов, я би, наприклад, боявся найматися у фірму яка може занести мене  у "чорний список" :)
« Змінено: 2005-05-20 04:03:39 від tech »

Відсутній Yaroslav Fedevych

• Літератор
  • дописів: 1069
  • Людина — ніщо, справа — все
M: Arkadiy Petrovich
[+] Нецензурна лексика + образа учасників дискусії. Термін -- місяць від сьогоднішнього дня.

Так-так, на анонімусів також поширюється...

uranium

• Гість
Існуючий проамериканський режим не ставить перед собою іншої мети як знищити всіх: хто може забезпечити суверенний, економічний, політичний, інформаційний розвиток; хто йому на колінах не підкориться;хто не стане служити злу.

"Да у вас, батєнька, тємпєратура!" (с) Капітан Врунгель.

Відсутній YAROSLAV

• Новачок
  • *
  • дописів: 0
  • I Love YaBB 2!
Пропоную створити "чорний список" компаній, які погано сталяться до IT працівників. За основу можна взяти список фірм, які підписали цей меморандум.  ;D

• Літератор
Так, зразу повідомляю, що повідомлення з ухилом до політичного/расистського/якого там ще флейму тепер будуть нещадно коситись, до якого б із таборів не належали флеймери.

Tiamat1

• Гість

Андрій

• Гість
Так, зразу повідомляю, що повідомлення з ухилом до політичного/расистського/якого там ще флейму тепер будуть нещадно коситись

пане Ярослав
А що критика влади за злочинну інформаційну політику це расизм?
Цікаво?!

І якщо ця політика спрямована виключно на задоволення забаганок  наших "стратегічних" партнерів, то про це не можна казати у голос?

А даний меморандум міг би знайти гідну оцінку у офіційних органів влади.

Мені видавається, що це linux org UA.
І тут збираються люди зацікавленні в УКРАЇНСЬКІЙ ІНФОРМАЦІЙНІЙ ПОЛІТИЦІ.
І людей тут цікавить не лише як взяти кілька сот зелених за свою розробку, а щось дещо вище(мабуть те що стоїть за суфіксом UA).
Мені так здавалось.
Якщо це не так, то роз'ясніть це. І мабуть таким расистам як я тут не місце.
З повагою, Андрій

PS. Знаю одну людину яка вважає Кому Вниз расистами, у такому випадку і Т.Шевченко расист. А я вже як людина яка слухає Кому Вниз і поважає Шевченка расист також?

• Літератор
Маю сказати, це не стільки linux.org.UA, скільки LINUX.org.ua. Для тих, хто бачить лиш UA, є maidan.org.ua, ukr.nodes, ukr.politics. В правилах сказано, що є топіком, все інше ним не є.

Є такий розділ -- "Балачка". Там можна відводити душу.

Лена(Guest)

• Гість
Операцiйна система LINUX
« Відповідей #24 : 2006-02-23 13:56:44 »
То що, закон уже не діє?
Ще трохи, і нас важко буде чимось здивувати...

Відсутній hse

• Графоман
  • дописів: 473
  • Gentoo Linux
Зло - як зло, воно ніколи не робить добра, старається завжди всіх позбавити волі, зробити своїми рабами. І тут нічому дивуватись такою є його сутність. Воно зневажає закони (вісі писані й неписані), а сьогодні в особі censored пре у Верховну Раду, щоб змінити законодавство та узаконити свою злочинну антиконституційну діяльність.
« Змінено: 2006-02-23 17:37:37 від miwa »
бушократія - цинічний помаранчевий геноцид, витравлювання Української Нації, плюс мікрософтизація всієї країни.

Відсутній miwa

• Літератор
  • дописів: 1111
Пане hse, не варто допускати аж настільки грубих помилок, хоча б з поваги до опонентів та читачів. А то ви пишете, що зло зневажає закони, а потім у тому ж реченні, що воно прагне узаконити свою діяльність. З діалектикою (як і здатністю тверезо оцінювати події взагалі) у вас явні проблеми.
Та й щодо сутності зла я б не був на вашому місці таким категоричним. Зло, як і добро - воно ж відносне. Більше того, багато чого (насмілюсь навіть сказати, переважна більшість) є ОДНОЧАСНО і злом і добром - в залежності від точки зору.
Читайте документацію - вона кермує.

Praporshic

• Гість
При всій повазі до пана hse, хочу нагадати, що повідомлення які можуть когось образити за політичним, релігійним чи національним змістом є ЗАБОРОНЕНИМИ. І ще раз прохання - хоч трохи стримуйтесь від голосних політичних висловів (і без Вас нудить від політики).
Зло, як і добро - воно ж відносне. Більше того, багато чого (насмілюсь навіть сказати, переважна більшість) є ОДНОЧАСНО і злом і добром - в залежності від точки зору.

Кулемет - він добро для того, хто з нього стріляє, і зло тому - в кого стріляють.....
« Змінено: 2006-02-23 18:01:29 від Praporshic »

Відсутній hse

• Графоман
  • дописів: 473
  • Gentoo Linux
..... Воно зневажає закони (вісі писані й неписані) МАЄТЬСЯ НА УВАЗІ ДОБРІ ЗАКОНИ, а сьогодні в особі демок БУШОКРАТІВ пре у Верховну Раду, щоб змінити законодавство та узаконити свою злочинну антиконституційну діяльність БО ДОБРІ ЗАКОНИ ВИКРИВАЮТЬ ЇХ ЗЛІ ВЧИНКИ.

Для тих хто не знає чим розділяється добро і зло поясню: ДОБРО ВІД ЗЛА ВІДРІЗНЯЄТЬСЯ ВИКЛЮЧНО ЗАКОНОМ, кулемти тут нідочого, якщо є закон котрий забороняє щось робити і ти його переступиш то ти ЗА ЦИМ законом -- злочинець; коли закону немає то можеш стриляти ітд... ти вільний, бо немає статті закону (заповіді Божої) котра тебе судитиме.  Якби небуло законів/заповідей взагалі то ВСІ люди булиб АБСОЛЮТНИМИ правидниками навіть коли, б жерли один одного... Щоб інтуїтивно добро і зло розрізняти, без таких розжовувань, треба рости та вдосконалюватись дітки  :).
бушократія - цинічний помаранчевий геноцид, витравлювання Української Нації, плюс мікрософтизація всієї країни.

Відсутній miwa

• Літератор
  • дописів: 1111
Для тих хто не знає чим розділяється добро і зло поясню: ДОБРО ВІД ЗЛА ВІДРІЗНЯЄТЬСЯ ВИКЛЮЧНО ЗАКОНОМ,
Тобто, якщо у арабів є законним розстріл іновірних, то це - добро?
кулемти тут нідочого, якщо є закон котрий забороняє щось робити і ти його переступиш то ти ЗА ЦИМ законом -- злочинець;
А якщо конкретної заборони немає - тоді можна робити що завгодно? Згідно вітчизняного законодавства я можу використовувати віндовз за 12 гривень, якщо матиму чек, що купив його в кіоску. І що - справді можна. І при цьому я буду кришталево чесним?
коли закону немає то можеш стриляти ітд... ти вільний, бо немає статті закону (заповіді Божої) котра тебе судитиме.  Якби небуло законів/заповідей взагалі то ВСІ люди булиб АБСОЛЮТНИМИ правидниками навіть коли, б жерли один одного... Щоб інтуїтивно добро і зло розрізняти, без таких розжовувань, треба рости та вдосконалюватись дітки  :).
Батьку, а йдіть-но спатоньки, поки дітки ще мають терпець.
Читайте документацію - вона кермує.