Автор Гілка: Ющ + Біллі?  (Прочитано 4354 раз)

Відсутній Desper@do

• Дописувач
  • **
  • дописів: 52
Ющ + Біллі?
« : 2006-12-12 09:57:20 »
Ющенко хоче, щоб компанія Біла Гейтса пустила в Україні коріння

Президент Віктор Ющенко закликає компанію Microsoft International до розширення співпраці.

http://www.pravda.com.ua/news/2006/12/11/52189.htm

Відсутній Desper@do

• Дописувач
  • **
Re: Ющ + Біллі?
« Відповідей #1 : 2006-12-12 10:01:15 »
згущенко чисто здурів, мало того шо в політиці він нічого не петрає, та ще й продався Мікрософту.
Не треба нам такого президента >:(

Оскільки я сьогодні практично не спав, то, відповідно, втомлений і злий. А тому щедро роздаватиму плюсики за порушення правил поведінки на форумі та українського правопису. Персональна образа конкретних людей у вигляді перекручування їх прізвищ є порушенням правил. А слово "Президент" наразі пишеться з великої літери.
З.І. Особисто я незадоволений поведінкою чинного Президента України.
З.І.І. Новина не стосується лінуксу, а тому місце їй у балачках.
З.І.І.І. Не хочу бути необ'єктивним, а тому міру покарання за ці два пости уточню у інших модераторів.
« Змінено: 2006-12-12 10:38:38 від miwa »

Відсутній Desper@do

• Дописувач
  • **
« Відповідей #2 : 2006-12-12 10:42:18 »
згущенко чисто здурів, мало того шо в політиці він нічого не петрає, та ще й продався Мікрософту.
Не треба нам такого президента >:(

Оскільки я сьогодні практично не спав, то, відповідно, втомлений і злий. А тому щедро роздаватиму плюсики за порушення правил поведінки на форумі та українського правопису. Персональна образа конкретних людей у вигляді перекручування їх прізвищ є порушенням правил. А слово "Президент" наразі пишеться з великої літери.
З.І. Особисто я незадоволений поведінкою чинного Президента України.
З.І.І. Новина не стосується лінуксу, а тому місце їй у балачках.
З.І.І.І. Не хочу бути необ'єктивним, а тому міру покарання за ці два пости уточню у інших модераторів.

ну і карай, карай собі. сидіти за компом треба менше ночами.

приспішник біллі
а новина не стосується лінукса прямо, але не прямо вона дуже стосується.
ти спочатку питайся в інших а потім переміщай новину. форум не твоя власність.
« Змінено: 2006-12-12 10:55:06 від Desp@rado »

Відсутній borman

• Графоман
  • дописів: 416
  • Debianizer
« Відповідей #3 : 2006-12-12 11:32:27 »
Ха-ха!
Зате, мабуть, Янукович під час свого візиту до США кидався словами "бушократи" і розводив теревені про великі плани впровадження Лінуксу в Україні.

Пане Десперадо. В своїх потугах політизувати все і вся ви виглядаєте просто смішним. Бажаєте сидіти, склавши руки і чекати допоки нам з політичних небес (від Ющенка, Януковича, тощо) спуститься щастя -- сидіть, ваше право, але не потрібно нав'язувати такий згубний спосіб існування іншим. Перш за все запитайте себе, а що конкретно ви зробили для того, щоб цієї новини не було? І що можете зробити ще? Плювати навкруги себе у нас всі добре навчилися, починаймо привчати себе не жити в лайні.
dd if=/dev/zero of=/dev/null

Praporshic

• Гість
« Відповідей #4 : 2006-12-12 11:37:57 »

приспішник біллі

1.  Якби я встиг першим, то хоч і не сидів цілу ніч за компом, але роздавав би плюси так само.
2.  За підтримку порядку на форумі такий наїзд на модератора - це вже занадто.
3.  Отже не стосується. Тоді які запитання?
4.  Так, не його. І не мій. Але перемістити був зобов'язаний.

Особисто від мене: останнім часом пан Desper@do почав постити багацько новин, більшість з котрих вже проскочила десь на інших форумах, накшталт ЛОР'у. До того ж - мало докладаючи сил щоб перекласти англійську новину та опублікувати у тексті новини щось нове.  А стосовно подібних дій, вони вже обговорювались, та було настійливо рекомендовано так не робити. До того ж, ця "новина" не є новиною.

Перш за все запитайте себе, а що конкретно ви зробили для того, щоб цієї новини не було? І що можете зробити ще? Плювати навкруги себе у нас всі добре навчилися, починаймо привчати себе не жити в лайні.

Погоджуюсь на всі 150%. Мені є чим похвалитись - я ініціював написання відомого листа Президенту, я був автором його тексту. Окрім того, мною написано програму, за якою (можливо, бо вона пройшла лише першу інстанцію) буде впроваджуватись OpenSource в українських силових структурах.
« Змінено: 2006-12-12 11:50:49 від Praporshic »

Відсутній Desper@do

• Дописувач
  • **
« Відповідей #5 : 2006-12-12 11:39:06 »
причому тут зразу Янукович? я що за Януковича? я взагалі проти системи нашої влади як такої.
Я голосував за Ющенка, і ви мабуть теж голосували але це був навязаний вибір. Нам він був поданий як добренький дядечко який все зробить і жити стане краще. А шо в результаті? в нас лише одна свобода слова, дякуючи якій я пишу на цьому форумі.

Відсутній Desper@do

• Дописувач
  • **
« Відповідей #6 : 2006-12-12 11:40:31 »

приспішник біллі

1.  Якби я встиг першим, то хоч і не сидів цілу ніч за компом, але роздавав би плюси так само.
2.  За підтримку порядку на форумі такий наїзд на модератора - це вже занадто.
3.  Отже не стосується. Тоді які запитання?
4.  Так, не його. І не мій. Але перемістити був зобов'язаний.

Особисто від мене: останнім часом пан Desper@do почав постити багацько новин, більшість з котрих вже проскочила десь на інших форумах, накшталт ЛОР'у. До того ж - мало докладаючи сил щоб перекласти англійську новину та опублікувати у тексті новини щось нове.  А стосовно подібних дій, вони вже обговорювались, та було настійливо рекомендовано так не робити. До того ж, ця "новина" не є новиною.
Соррі, заїло просто. Прошу вибачення за неправильну поведінку.
А щодо ЛОР , то я не звідти беру новини. а вам що не подобається? я додаю нові новини. додавайте їх самі якшо вам не подобається. цей проект форуму є вільний і чому модератори повинні  
навязувати іншим свою думку? Саме через це на вашому форумі і мало користувачів. Тому що не можна бути такими занадто хитромудрими.
« Змінено: 2006-12-12 11:45:18 від Desp@rado »

Praporshic

• Гість
« Відповідей #7 : 2006-12-12 11:52:04 »
Саме через це на вашому форумі і мало користувачів. Тому що не можна бути такими занадто хитромудрими.

Так, мало. Але якість головніша за кількість.

Відсутній borman

• Графоман
  • дописів: 416
  • Debianizer
« Відповідей #8 : 2006-12-12 11:58:07 »
причому тут зразу Янукович? я що за Януковича? я взагалі проти системи нашої влади як такої.
Я голосував за Ющенка, і ви мабуть теж голосували але це був навязаний вибір. Нам він був поданий як добренький дядечко який все зробить і жити стане краще. А шо в результаті? в нас лише одна свобода слова, дякуючи якій я пишу на цьому форумі.
ЩО ВИ ПРОПОНУЄТЕ?

ЩО ДЛЯ ЦЬОГО ЗРОБИЛИ ВИ ОСОБИСТО?
dd if=/dev/zero of=/dev/null

Відсутній miwa

• Літератор
  • дописів: 1111
« Відповідей #9 : 2006-12-12 12:03:56 »
Соррі, заїло просто. Прошу вибачення за неправильну поведінку.
А щодо ЛОР , то я не звідти беру новини. а вам що не подобається? я додаю нові новини. додавайте їх самі якшо вам не подобається. цей проект форуму є вільний і чому модератори повинні  
навязувати іншим свою думку? Саме через це на вашому форумі і мало користувачів. Тому що не можна бути такими занадто хитромудрими.
Ну, на "ти" так на "ти"...
А що, тебе страшно лякає, що інші надто мудрі? А тіні своєї ти не боїшся - мо й вона надто мудра?
Тут, знаєш, не ідіоти зібрались - програмісти, системні адміністратори, просто користувачі, котрим юнікс виявився "по зубах". І тут не ЛОР щоб ображати всіх і вся для самоствердження тих імбіцилів, котрі інакше самоствердетись не можуть. Шкода, що дегенератів, котрі формують спільноту ресурсів на кшталт ЛОРу більше, але тим не менш, завойовувати ТАКУ аудиторію ЛОУ не буде.

Щодо "він нам був нав'язаний", "я проти всіх" - ще раз уточню: а ти що не маєш власної голови щоб нею думати? Хто тобі Ющенка нав'язував? Якщо в тебе надто коротка пам'ять, тоді нагадаю: в кінці 2004 року згідно офіційної статистики Ющенка на ТВ практично не було, натомість ми бачили тодішнього (а заодно і теперішнього) "премьєра". І не знаю як ти, а особисто я був на Майдані не за Ющенка, а за себе; за те, щоб мати зараз право висловити свою думку. А це, повір, немало.
А "проти всіх" - позиція відвертих невдах, котрі навіть не можуть сформулювати, своє "За", свою думку. Нічого особистого - просто констатація факту, котру тобі підтвердить будь-хто, хто головою не лише їсть.

Ну і наостанок - якщо "просто заїло" і справді просиш вибачення - вибачаю за умови неповторення подібних фокусів. А якщо є бажання поплюватись - ласкаво прошу у приват і за межі форуму (особисті контакти прописані у інфо), де у мене не буде модераторських обов'язків.
Читайте документацію - вона кермує.

Відсутній Desper@do

• Дописувач
  • **
« Відповідей #10 : 2006-12-12 12:12:03 »
Цитата

ЩО ДЛЯ ЦЬОГО ЗРОБИЛИ ВИ ОСОБИСТО?

Планую створити власний політичний проект.
Поки що збираюсь думками...

А взагалі вчора просто побачив як працює Windows Vista , дуже сильно розчарувався, бо працює вона значно гірше аніж XP. Тому і злий я такий на Мікрософт і на нашого Президента, завдяки якому нам тепер ще більше будуть тицяти Вісту.
« Змінено: 2006-12-12 12:20:43 від Desp@rado »

Відсутній Cthulhu

• Кореспондент
  • дописів: 183
« Відповідей #11 : 2006-12-12 13:59:45 »
День клоунади на LOU? М-да, кхе-кхе... Тут більше половини гілки треба в розділі "Гумор" увіковічити. Словоблуд на рівні LOR Talks, відчуваються регулярні тренування=)

Цитата
Планую створити власний політичний проект.
Беріть спонсором Microsoft, а мене - фінансовим директором. Обіцяю більше 30% партійної каси не красти. Чи давайте так - відразу розкручуємо спонсорів на 1 млн. зелених, ділимо гроші навпіл, і гайда на Канари.

Відсутній Soft

• Кореспондент
  • дописів: 100
  • Чому саме Лінукс?
« Відповідей #12 : 2006-12-12 14:48:31 »

А треба було голосувати за Юлю http://www.kraina.org.ua/

Відсутній Soft

• Кореспондент
  • дописів: 100
  • Чому саме Лінукс?
« Відповідей #13 : 2006-12-12 14:55:07 »
Ющенко хоче, щоб компанія Біла Гейтса пустила в Україні коріння

Президент Віктор Ющенко закликає компанію Microsoft International до розширення співпраці.

http://www.pravda.com.ua/news/2006/12/11/52189.htm

+5
Нехай вже хоч Microsoft почне боротися з піраткою.

PS
От зараз піду знайомим ще одну піратку Win XP встановлю...

Praporshic

• Гість
« Відповідей #14 : 2006-12-12 15:30:18 »
А треба було голосувати за Юлю http://www.kraina.org.ua/

От тільки не треба. Пан мабуть не знає внутрішньої кухні БЮТ,  щоб таке казати.