згущенко чисто здурів, мало того шо в політиці він нічого не петрає, та ще й продався Мікрософту. Не треба нам такого президента Оскільки я сьогодні практично не спав, то, відповідно, втомлений і злий. А тому щедро роздаватиму плюсики за порушення правил поведінки на форумі та українського правопису. Персональна образа конкретних людей у вигляді перекручування їх прізвищ є порушенням правил. А слово "Президент" наразі пишеться з великої літери.З.І. Особисто я незадоволений поведінкою чинного Президента України.З.І.І. Новина не стосується лінуксу, а тому місце їй у балачках.З.І.І.І. Не хочу бути необ'єктивним, а тому міру покарання за ці два пости уточню у інших модераторів.
ну і карай, карай собі. сидіти за компом треба менше ночами.приспішник біллі а новина не стосується лінукса прямо, але не прямо вона дуже стосується.ти спочатку питайся в інших а потім переміщай новину. форум не твоя власність.
Перш за все запитайте себе, а що конкретно ви зробили для того, щоб цієї новини не було? І що можете зробити ще? Плювати навкруги себе у нас всі добре навчилися, починаймо привчати себе не жити в лайні.
Цитата: Desper@do від 2006-12-12 10:42:18ну і карай, карай собі. сидіти за компом треба менше ночами.приспішник біллі а новина не стосується лінукса прямо, але не прямо вона дуже стосується.ти спочатку питайся в інших а потім переміщай новину. форум не твоя власність.1. Якби я встиг першим, то хоч і не сидів цілу ніч за компом, але роздавав би плюси так само.2. За підтримку порядку на форумі такий наїзд на модератора - це вже занадто.3. Отже не стосується. Тоді які запитання?4. Так, не його. І не мій. Але перемістити був зобов'язаний.Особисто від мене: останнім часом пан Desper@do почав постити багацько новин, більшість з котрих вже проскочила десь на інших форумах, накшталт ЛОР'у. До того ж - мало докладаючи сил щоб перекласти англійську новину та опублікувати у тексті новини щось нове. А стосовно подібних дій, вони вже обговорювались, та було настійливо рекомендовано так не робити. До того ж, ця "новина" не є новиною.
Саме через це на вашому форумі і мало користувачів. Тому що не можна бути такими занадто хитромудрими.
причому тут зразу Янукович? я що за Януковича? я взагалі проти системи нашої влади як такої. Я голосував за Ющенка, і ви мабуть теж голосували але це був навязаний вибір. Нам він був поданий як добренький дядечко який все зробить і жити стане краще. А шо в результаті? в нас лише одна свобода слова, дякуючи якій я пишу на цьому форумі.
Соррі, заїло просто. Прошу вибачення за неправильну поведінку. А щодо ЛОР , то я не звідти беру новини. а вам що не подобається? я додаю нові новини. додавайте їх самі якшо вам не подобається. цей проект форуму є вільний і чому модератори повинні навязувати іншим свою думку? Саме через це на вашому форумі і мало користувачів. Тому що не можна бути такими занадто хитромудрими.
ЩО ДЛЯ ЦЬОГО ЗРОБИЛИ ВИ ОСОБИСТО?
Планую створити власний політичний проект.
Ющенко хоче, щоб компанія Біла Гейтса пустила в Україні корінняПрезидент Віктор Ющенко закликає компанію Microsoft International до розширення співпраці.http://www.pravda.com.ua/news/2006/12/11/52189.htm
А треба було голосувати за Юлю http://www.kraina.org.ua/