Автор Гілка: У вас ще не заарештували? Тоді ми йдемо до вас!  (Прочитано 11232 раз)

Відсутній hse

• Графоман
  • дописів: 473
  • Gentoo Linux
Коротко про цілі та завдання CIPR-у

...Расширение сотрудничества CIPR с представителями политических кругов, законодательных и правоохранительных органов Европейского Союза по вопросам политики и нормативно-правовой деятельности в сфере интеллектуальной собственности, которые касаются недавно вступивших в ЕС стран Балтии, дружественного ЕС правительству Ющенко в Украине,...

Обіцянка Ющенка.

Головний радник Ющенка та "інвестор".

Ющенко хоче щоб корінь зла проріс в Україні!

[image=http://linux.org.ua/yabbfiles/Attachments/full.jpg]

[image=http://linux.org.ua/yabbfiles/Attachments/half.jpg]

Плакати десь після відставки Луценка - "чорного пса рижого хазяйна" (c) Луценко рекламу познімали... Цікаво як з кримінальними справами відкритими по ст. 176 їх по Україні відкрито сотні!! Хто може статистику десь дістати в розрізі партійної приналежності засновників підприємств проти яких були порушені справи за 176???

ЗА УКРАЇНУ БЕЗ юЩЕНКА!!!
бушократія - цинічний помаранчевий геноцид, витравлювання Української Нації, плюс мікрософтизація всієї країни.

Відсутній Cthulhu

• Кореспондент
  • дописів: 183
Щодо малюнків: сумно, звичайно. Але подібне відбувається у всіх більш-менш цивілізованих країнах, і з цим треба боротись. Якщо є мізки.

Щодо всього іншого: зверніться до лікаря, це параноя. Хоча воно, напевне, не лікується... У всякому разі, хоч мізки вам не повернуть, але від нормальних людей ізолюють.

Відсутній Desper@do

• Дописувач
  • **
  • дописів: 52
Сьогодні на дорозі побачив рекламний щит такого змісту:.....
Це, як я зрозумів, у Києві? А де саме? Хочу доки є можливість подивитись на це диво.
у Львові є такий самий - він є як повертати із головного вокзалу на Городоцьку

Praporshic

• Гість
А що мені від того, що у Львові. Я там був лише проїздом два роки тому....

Відсутній cadca

• Письменник
  • дописів: 955
  • free like beer
І по проспекту [В'ячеслава] Чорновола наставили  >:(

А що мені від того, що у Львові...
Моя хата скраю  :o
Ubuntu 20.04/18.04; CentOS 7.x

Praporshic

• Гість
Не "хата з краю" а подивитись не можу - задалеко.

Відсутній hse

• Графоман
  • дописів: 473
  • Gentoo Linux
Щодо малюнків: сумно, звичайно.
Щодо всього іншого: зверніться до лікаря, це параноя. Хоча воно, напевне, не лікується... У всякому разі, хоч мізки вам не повернуть, але від нормальних людей ізолюють.
Ну мені здається про методи винищування вільних людей при помаранчевій демонкратіїї тут знають всі, але все одно спасибі, що ще раз нагадали...

І по проспекту [В'ячеслава] Чорновола наставили  >:(
А у нас вже познімали... були у людних місцях, на зупинках, перехрестях неподалік від установ МВС, СБУ..

Не "хата з краю" а подивитись не можу - задалеко.
"Тоді ми йдемо до вас..." (С)
бушократія - цинічний помаранчевий геноцид, витравлювання Української Нації, плюс мікрософтизація всієї країни.

Відсутній Soft

• Кореспондент
  • дописів: 100
  • Чому саме Лінукс?
Щодо малюнків: сумно, звичайно.
Ну мені здається про методи винищування вільних людей при помаранчевій демонкратіїї тут знають всі, але все одно спасибі, що ще раз нагадали...

Ні, це усього лише в нього синдром "галицького дурня", щось схоже на "Донецький синдром", але з протилежним знаком.
« Змінено: 2006-12-23 16:43:13 від Soft »

Відсутній Cthulhu

• Кореспондент
Синдром "галицького дурня"? "Помаранчева демонкратія"? Хе-хе-хе... Модератори, поясніть, будь-ласка, шановному панству, при якій демократії живу я =))) А то мені не повірять.

Praporshic

• Гість
Чи то на мене так екзаменаційна сесія впливає, чи може ще щось, але навіть не можу зрозуміти що з цими "демократами" робити. Чи то плюсів накидати, чи то як... Тема ніби в балачках...

Відсутній Cthulhu

• Кореспондент
Чи то на мене так екзаменаційна сесія впливає, чи може ще щось, але навіть не можу зрозуміти що з цими "демократами" робити. Чи то плюсів накидати, чи то як... Тема ніби в балачках...
Не подумайте що закид вам, як модератору. Але на тому ж ЛОРі, що заслужено має славу ресурсу флудерського, "нацпол" ріжуть нещадно, де б він не був. Бо ресурс технічний. IMHO тут політиці не місце. Я ж (як і більшість користувачів LOU) не розказую про свої політичні вподобання. А пан hse всім демонстративно розказує, причому в тоні виключно хамському, причому делікатні натяки і прохання (які неодноразово були) розуміти відмовляєтся.

Діставати плюсомет чи ні - справа ваша.

zzandy

• Гість
Діставати плюсомет чи ні - справа ваша.

Мені здається - треба діставати.

Закид модераторам: hse систематично порушує правла, а модератори систематично погрожують, що ще один раз і все - плюсів отримає. Плюс - це не розстріл, а попередження - переживе.

Praporshic

• Гість
Взагалі-то, пан hse заробив + з парою зірочок. Давати "!" я не буду - хай вирішує lvm

Відсутній Володимир Лісівка

• Адміністратор ЩОДО
  • Видавець
  • дописів: 3820
  • Програміст
Взагалі-то, пан hse заробив + з парою зірочок. Давати "!" я не буду - хай вирішує lvm
Ну а я тут причому? Я розумію що модераторська ноша важка але ж не треба робити її ще важчою - якщо пан X систематично порушує правила форуму, то необхідно його привести до тями і зняти навантаження з модераторів. В даному випадку X="hse". Шкода, звичайно, але закон є закон.

[smiley=3.gif] [smiley=15.gif] [smiley=18.gif]

Напевно треба його посадити в холодильник ( http://linux.org.ua/cgi-bin/yabb/AdminIndex.pl?action=ipban , до речі - щось там багато народу вже сидить  [smiley=20.gif] ) на місяць для профілактики.
[Fedora Linux]

Praporshic

• Гість
Ну а я тут причому?

Ну.. Ви тут ніби найстрашніший...  ::) А стосовно бану... це мені сподобалось  ::)
Отже, на місяць.