Цитата: hse від 2006-12-06 16:21:12Сьогодні на дорозі побачив рекламний щит такого змісту:.....Це, як я зрозумів, у Києві? А де саме? Хочу доки є можливість подивитись на це диво.
Сьогодні на дорозі побачив рекламний щит такого змісту:.....
у Львові є такий самий - він є як повертати із головного вокзалу на Городоцьку
А що мені від того, що у Львові...
Щодо малюнків: сумно, звичайно. Щодо всього іншого: зверніться до лікаря, це параноя. Хоча воно, напевне, не лікується... У всякому разі, хоч мізки вам не повернуть, але від нормальних людей ізолюють.
І по проспекту [В'ячеслава] Чорновола наставили
Не "хата з краю" а подивитись не можу - задалеко.
Цитата: Cthulhu від 2006-12-22 02:04:12Щодо малюнків: сумно, звичайно. Щодо всього іншого: зверніться до лікаря, це параноя. Хоча воно, напевне, не лікується... У всякому разі, хоч мізки вам не повернуть, але від нормальних людей ізолюють.Ну мені здається про методи винищування вільних людей при помаранчевій демонкратіїї тут знають всі, але все одно спасибі, що ще раз нагадали...
Чи то на мене так екзаменаційна сесія впливає, чи може ще щось, але навіть не можу зрозуміти що з цими "демократами" робити. Чи то плюсів накидати, чи то як... Тема ніби в балачках...
Діставати плюсомет чи ні - справа ваша.
Взагалі-то, пан hse заробив + з парою зірочок. Давати "!" я не буду - хай вирішує lvm
Цитата: Сергій Єгоров від 2006-12-24 22:30:01Взагалі-то, пан hse заробив + з парою зірочок. Давати "!" я не буду - хай вирішує lvmНу а я тут причому?