А ще його з'вязок з Путіним, великими людиноподібними роботами, Медведом, покидьками і дохтором Зойдбергом
P.S. Vuba4te za rozkladky - SLES na roboti bez lokali
setxkbmap -layout "us,ua(winkeys)" -option "grp:ctrl_shift_toggle,grp_led:scroll"
Цитата: Абрамчук Вадим від 2007-04-25 17:35:26P.S. Vuba4te za rozkladky - SLES na roboti bez lokali Ви неправі, шановний.Код: [Вибрати]setxkbmap -layout "us,ua(winkeys)" -option "grp:ctrl_shift_toggle,grp_led:scroll"
офтоп панове
Сказав модератор, витягуючи свій плюсомет red light saber - "Негоже в темі присвяченій поклонінню великому і мудрому Cthulhu таку непристойність обговорювати."
Цитата: Cthulhu від 2007-04-27 19:51:25Сказав модератор, витягуючи свій плюсомет red light saber - "Негоже в темі присвяченій поклонінню великому і мудрому Cthulhu таку непристойність обговорювати."Тільки не сподівайтесь що Вам вдалось з'їсти мій мозок або захопити свідомість - це неможливо.
Таки да. The Dark Side of the Force is unexpectedly strong in sysadmins minds. /me prefers nasty Jedis
Нє, ну мені хтось пояснить, чому у всякі квотєси потрапляють найтупіші мої висловлювання???