Цитата: miwa від 2007-05-16 16:46:25Цитата: Сергій Лисовенко від 2007-05-16 15:29:21Ой та ну ту Мандріву В неї міднайта нема (доставити можна, але то не цікаво). Тобто "нецікаво"? Ви з якихось причин не хочете ставити софт зверх того, котрий поставився при встановленні? :-?ну "urpmi mc" - це вам не хухри-мухри, набирати треба
Цитата: Сергій Лисовенко від 2007-05-16 15:29:21Ой та ну ту Мандріву В неї міднайта нема (доставити можна, але то не цікаво). Тобто "нецікаво"? Ви з якихось причин не хочете ставити софт зверх того, котрий поставився при встановленні? :-?
Ой та ну ту Мандріву В неї міднайта нема (доставити можна, але то не цікаво).
Тобто "нецікаво"? Ви з якихось причин не хочете ставити софт зверх того, котрий поставився при встановленні? :-?
Хі-хі, "apt-get install mc" набирати ще довше, але ж я не жаліюсь на важке життя дебіенщика
Якщо для вас не критичні "важкі" забавки, тоді так - повне видалення вінди значно збільшує швидкість освоєння лінукса.
Помічав колись глюки з розпізнаванням математичних формул вордом в документі згенерованому офісом, але думаю їх можна обійти.
Где я, а где завтра...М.Задорнов
PPS Знову відповзли від теми... Де офіс, а де файлові системи.
За мене не переживайте - встановлюю навіть з сирців
Забавок нема взагалі. Критично - сумісність офісів! Тобто я створюю звіт в OpenOffice відсилаю керівництву яке править в MS Excel, і потім знов мені повертає. Чи є гарантія?
У мандріві-федорі?! Жах...
Цитата: miwa від 2007-05-17 18:10:25У мандріві-федорі?! Жах...checkinstall рулить=)) А є ще й src.rpm. І, до речі, для нормальної роботи в юнікодному середовищі mc треба дуже сильно патчити.
Чорт, з цим Дебіеном скоро взагалі відстану від життя Я думав, що "apt-get install mc" самодостатній... (хінт: деб тепер повністю юнікодний і МК у ньому - теж).
#pacman -S mc-utf8
А взагалі-то опенофіс і під вінду є...
Цитата: miwa від 2007-05-17 18:10:25До речі товариш поставив мандріву і лається, що сідюка не бачить точніше - файлів на сідюку конкверором і міднайтом. (його fstab я ще не бачив) Може хто з таким приколом зустрічався?*rangel почухав потилицю й подумав, що тему пора переносити в балачки.*Ще згадалася фраза "Телепати у відпустці".*Ще згадав про голодний шлунок.*rangel зітхнув і пішов робити інспекцію холодильника...
До речі товариш поставив мандріву і лається, що сідюка не бачить точніше - файлів на сідюку конкверором і міднайтом. (його fstab я ще не бачив) Може хто з таким приколом зустрічався?