Автор Гілка: Linux-blog  (Прочитано 5983 раз)

Відсутній miwa

• Літератор
  • дописів: 1111
Re: Linux-blog
« Відповідей #15 : 2007-05-14 15:20:27 »
Кожного разу, коли я "відмічаю" користувача - я пояснюю за що і виділяю "винагороду" та пояснення червоним кольором і літерою "М" на початку.
« Змінено: 2007-05-14 15:20:55 від miwa »
Читайте документацію - вона кермує.

Відсутній Михайло Даниленко

• Адміністратор ЩОДО
  • Літератор
  • дописів: 1262
  • [Debian Stretch]
« Відповідей #16 : 2007-05-14 15:22:28 »
Off-topic:
2 Сергій Лисовенко:
Це як з опитуванням - поки не проголосував, результатів не бачиш.
Так і тут - коли забанять, будеш точно знати, що маєш `!' :)
« Змінено: 2007-05-14 15:23:45 від ISBear »

Відсутній Сергій Лисовенко

• Літератор
  • дописів: 1489
« Відповідей #17 : 2007-05-14 15:39:09 »
Кожного разу, коли я "відмічаю" користувача - я пояснюю за що і виділяю "винагороду" та пояснення червоним кольором і літерою "М" на початку.
Тобто в цифровому варіанті це ніде не просвічується, і якщо модератор через місяць забуде про нагороду - можна вважати її анульованою?
Якщо Лінукс написали студенти - нехай вони під ним і навчаються.

Відсутній miwa

• Літератор
  • дописів: 1111
« Відповідей #18 : 2007-05-14 15:42:38 »
Можете спробувати - тим паче, що зірочу в сусідній темі ви вже маєте ;)
Читайте документацію - вона кермує.

• Літератор
« Відповідей #19 : 2007-05-14 16:23:50 »
Це тут, в новинах, чи де?
І за що була зірочка?

Відсутній Campana

• Письменник
  • дописів: 795
  • Проходив мимо
« Відповідей #20 : 2007-05-14 17:15:31 »
Тю ти, я думав, що новину публікую, а тут у відповідях самі зведення з фронту  :-/
Якщо так треба те, чого нема, так я ж пропонував в іншій гілці і в linux@ — давайте шрифтовий сайт забабахаєм на цьому ж майданчику, на якому зараз гриземося.

Відсутній gvy

• Письменник
  • дописів: 576
« Відповідей #21 : 2007-05-14 22:38:43 »
Певноб булоб добре якби був якийсь каталог, деб хто хотів реєстрував свій ресурс
http://www.linux.kiev.ua/ua/support/resources/

Цитата
або rss-канали зібрані до купи, щось таке
http://www.linux.kiev.ua/ua/news/headlines/ (можна додати формочку "запропонувати RSS" та зробити OPML для затягування в фідочиталки чи Google Reader)

Цитата
LUG в Черкасах помер мабудь не народженим
Це при тому, що в нас працює Серж Рябчун (технічний директор; e.g. пан Єгоров мав нагоду з ним поспілкуватися), в misha@ працює Серж Рибальченко (fisher@), які обидва з Черкас та вельми потужні спеціалісти...

Цитата
коли матеріал буде унікальний українською, тоді будуть читати-писати
О, додав до посилань http://docs.linux.org.ua; дякую за нагадування.  До речі, то є вікі й там можна допомагати.

gvy знову, "за замовчуванням", що він -- український лінукс-гуру
Нєа.  Я так-собі-манагер (навіть не розробник) й дуже ображаюся, коли хтось називає "гуру".

Цитата
а тому багато речей можу робити не так, як іншим хотілося б
Це якраз нормально, поки ти їх робиш сам по собі.  А ось коли інших слідом тягнеш -- то залежить.

Я якось (роки зо два тому) казав Хотабичу, що колись зрозуміє, чому його доброзичливе ставлення у проекті DeepStyle принесе багато шкоди.  Це при тому, що він набагато старший за мене та й стаж побільше.

На проект вже часу немає, червоноокі слакваристи додалися у числі (бо часу на виховання як на власних дітей інакше йде)... здається, останньої зустрічі він був трохи замислений вже.  Подивимось, хоча у таких випадках із друзями та знайомими дуже неприємно бути правим.

Цитата
бо надто вже якийсь "оригінальний" видався.
Та ні!  Якраз навпаки: був би оригінальний, то допомагав би чим міг.  А так -- знаєш, скільки такого вже бачив?  Тому й набридло.

Цитата
Щодо даної вами критики, чи то "порад", як Ви її назвете, то ніц нового не бачу. Ловите думку?
Не можеш побачити, то не кликай за собою інших.  Роби сам й у свій час.  Якщо думку зловити не вдається, то наступного разу можу чи DoS'нути, чи відфайрволити, якщо невдалий час буде.  У двох, здається, випадках це допомагало прийти до тями невгамовним постарше за деяких.

певно, що якщо Ви Сашко образились на мене
Дурниці; на мене.  Я б на його місці теж образився, але, мабуть, потім потроху зрозумів, що якщо на мене гаять час -- то, мабуть, не рахують за дурника.  А от якщо б принципово не слухав -- то, мабуть, багато з насправді корисних порад від запеклих друзів би не почув.

Михайло (gvy) має звичку мене "м'ягко" принижувати перед іншими
Ні, я маю звичку дякувати людям (й тобі так само) за добрі справи та намагатися підказати, коли вони роблять те, що вже бачив та що було помилками в других (чи в мене).

Мені є за що подякувати багатьом звідси, а багато кому є за що на мене образитися.  Вже як є.

А я полюбляю пройтись плюсометом по тих, хто переходить на особистості. Стосується усіх.
Товарише офіцерепрапоре (дякую, що виправив мене :), це правило зазвичай непридатне, коли особистості одне одного трохи знають особисто :-)

Інша справа, що спробуй відрізни, коли сам ще/вже не знаєш/пам'ятаєш, хто кому кум чи там зуба вибив.

PS: й тобі публічно дякую за участь в цьому проекті.
« Змінено: 2007-05-15 10:03:50 від gvy »

Відсутній Сашко Кравчук

• Графоман
  • дописів: 490
  • Debian GNU/Linux
« Відповідей #22 : 2007-05-14 23:53:53 »
Цитата
а тому багато речей можу робити не так, як іншим хотілося б
Це якраз нормально, поки ти їх робиш сам по собі.  А ось коли інших слідом тягнеш -- то залежить.

Я якось (роки зо два тому) казав Хотабичу, що колись зрозуміє, чому його доброзичливе ставлення у проекті DeepStyle принесе багато шкоди.  Це при тому, що він набагато старший за мене та й стаж побільше.

На проект вже часу немає, червоноокі слакваристи додалися у числі (бо часу на виховання як на власних дітей інакше йде)... здається, останньої зустрічі він був трохи замислений вже. Подивимось, хоча у таких випадках із друзями та знайомими дуже неприємно бути правим.
Просто людина не може інакше. Так сталося, що вона прагне одного, а суспільство -- іншого. На жаль, мені це почуття дуже знайоме. Ентузіасти-альтруїсти нині не в моді :(

Цитата
Щодо даної вами критики, чи то "порад", як Ви її назвете, то ніц нового не бачу. Ловите думку?
Не можеш побачити, то не кликай за собою інших.  Роби сам й у свій час.  Якщо думку зловити не вдається, то наступного разу можу чи DoS'нути, чи відфайрволити, якщо невдалий час буде.  У двох, здається, випадках це допомагало прийти до тями невгамовним постарше за деяких.
Ось це я у Вас і не люблю більше всього: Ви вважаєте себе крутим перцем, але таким далеко не є. І дозвольте тепер мені дати вам пораду (можете ігнорувати): перед тим, як комусь погрожувати, тверезо оцініть шанси суперника, бо про мене Ви нічого не знаєте!

Це не контр-погроза, і не випендрювання у відповідь!

певно, що якщо Ви Сашко образились на мене
Дурниці; на мене.  Я б на його місці теж образився, але, мабуть, потім потроху зрозумів, що якщо на мене гаять час -- то, мабуть, не рахують за дурника.  А от якщо б принципово не слухав -- то, мабуть, багато з насправді корисних порад від запеклих друзів би не почув.
Хм... Дякую, я спробую міркувати про це з даної позиції.

Відсутній gvy

• Письменник
  • дописів: 576
« Відповідей #23 : 2007-05-15 02:28:03 »
Хм... Дякую, я спробую міркувати про це з даної позиції.
Й тобі дякую.

Просто людина не може інакше. Так сталося, що вона прагне одного, а суспільство -- іншого. На жаль, мені це почуття дуже знайоме.
І це теж.  Пам'ятаєш -- "ми відповідаємо за тих, кого приручили"?  Так і тут: більше відповідальності не за байтики, а за людей, що пішли слідом.  А може все піти на байтики.

В ALT це дуже добре проходили у 2003--2005, коли AEN якось так непомітно зійшов з ролі лідера проекту у напрямку державної аналітики -- без нього вийшло зовсім не файно.  І тільки в 2006 Дмитро Левін (який за свої труди та поміркованість має дуже високу репутацію у команді та професійній галузі) узявсь вести ALT Linux далі.

Ось це я у Вас і не люблю більше всього: Ви вважаєте себе крутим перцем, але таким далеко не є.
Я?  Не вважаю.  Навіть BMW не став покупати, послухавши поради друзів-водіїв.  Так тепер і їжджу на тій самій копійчині, що й (70). :-)

І дозвольте тепер мені дати вам пораду (можете ігнорувати): перед тим, як комусь погрожувати, тверезо оцініть шанси суперника, бо про мене Ви нічого не знаєте!
Добра порада, втім, давно відома.  Я завжди відповідаю за те, що кажу.  Навіть якщо це буває згаряча.

Перед тим, як давати поради, я їх перевіряю на собі.  Ця -- так, добре працює.

Цитата
Це не контр-погроза, і не випендрювання у відповідь!

Ой, якщо хацкерськими методами -- в мене мегабіт на не-osdn майданчиках трохи більше буде, ніж зі всього Рівного, боюся.

Щодо "знаєте/не знаєте" -- я от думав, що коли ти того разу випендрювався, то вже був дитинкою під два метри чи яким там боксером.  Бо цієї ради собі тоді нібито не дав.

Так от якщо не-хацкерськими -- розумієш, я десь у твому віці кидав через татамі сто кілограмів живої ваги та на спецтренуванні з ножем чомусь прозвали "хірургом".  Тому коли пропонував зустрітися та розповісти мені, якою мовою думати та писати -- рахував, що ти із тим бойовим гопаком будеш якраз під два метри, а не по грудки.

Застрілити мене теж колись кращий ворог погрожував (він міг, я це знав).  Це некруто, тут людина з Іркутську приїхала -- то в мене волосся стирчало від розповідей, там ще тільки 90-ті закінчуються...

Якщо продовжувати офтопік -- ще якось були незрозумілі відносини з одним приятелем, тобто я його предметно аноїв.  В результаті міцно отримав в носа, а дурниці щось дуже швидко випарувалися й товаришували ми далі дуже добре.

Сподіваюсь, таких ліків не треба?  Не всі ж такі дурні, як я в десятому класі?

То давайте поважати, якщо й не виходить любити, один одного.  Не завжди виходить, але намагаюся завжди.

Ех, треба було годину тому спати лягати, а не пригод шукати.

На добраніч.
« Змінено: 2007-05-15 02:30:48 від gvy »

Відсутній rangel

• Графоман
  • дописів: 281
  • Python programmer
« Відповідей #24 : 2007-05-15 03:31:57 »
Тему в балачки!  >:(
Roman Suprotkin

Praporshic

• Гість
« Відповідей #25 : 2007-05-15 10:31:38 »
Тему в балачки!  >:(
Їй тут з самого початку було місце...

Відсутній Cthulhu

• Кореспондент
  • дописів: 183
« Відповідей #26 : 2007-05-15 13:20:21 »
Вах, які тут всі круті хлопці. Тепер баюс ходить на ЛОУ=)))

/me пішов спати

Praporshic

• Гість
« Відповідей #27 : 2007-05-17 21:11:37 »
Вах, які тут всі круті хлопці. Тепер баюс ходить на ЛОУ=)))
З плюсометом буде не так лячно  ;D

• Літератор
« Відповідей #28 : 2007-05-30 13:54:28 »
А куди ви свого плюсомета поділи? Набрид?

Praporshic

• Гість
« Відповідей #29 : 2007-05-30 17:11:15 »