Кожного разу, коли я "відмічаю" користувача - я пояснюю за що і виділяю "винагороду" та пояснення червоним кольором і літерою "М" на початку.
Певноб булоб добре якби був якийсь каталог, деб хто хотів реєстрував свій ресурс
або rss-канали зібрані до купи, щось таке
LUG в Черкасах помер мабудь не народженим
коли матеріал буде унікальний українською, тоді будуть читати-писати
gvy знову, "за замовчуванням", що він -- український лінукс-гуру
а тому багато речей можу робити не так, як іншим хотілося б
бо надто вже якийсь "оригінальний" видався.
Щодо даної вами критики, чи то "порад", як Ви її назвете, то ніц нового не бачу. Ловите думку?
певно, що якщо Ви Сашко образились на мене
Михайло (gvy) має звичку мене "м'ягко" принижувати перед іншими
А я полюбляю пройтись плюсометом по тих, хто переходить на особистості. Стосується усіх.
Цитатаа тому багато речей можу робити не так, як іншим хотілося бЦе якраз нормально, поки ти їх робиш сам по собі. А ось коли інших слідом тягнеш -- то залежить.Я якось (роки зо два тому) казав Хотабичу, що колись зрозуміє, чому його доброзичливе ставлення у проекті DeepStyle принесе багато шкоди. Це при тому, що він набагато старший за мене та й стаж побільше.На проект вже часу немає, червоноокі слакваристи додалися у числі (бо часу на виховання як на власних дітей інакше йде)... здається, останньої зустрічі він був трохи замислений вже. Подивимось, хоча у таких випадках із друзями та знайомими дуже неприємно бути правим.
ЦитатаЩодо даної вами критики, чи то "порад", як Ви її назвете, то ніц нового не бачу. Ловите думку?Не можеш побачити, то не кликай за собою інших. Роби сам й у свій час. Якщо думку зловити не вдається, то наступного разу можу чи DoS'нути, чи відфайрволити, якщо невдалий час буде. У двох, здається, випадках це допомагало прийти до тями невгамовним постарше за деяких.
Цитата: gontsa від 2007-05-14 11:02:57певно, що якщо Ви Сашко образились на менеДурниці; на мене. Я б на його місці теж образився, але, мабуть, потім потроху зрозумів, що якщо на мене гаять час -- то, мабуть, не рахують за дурника. А от якщо б принципово не слухав -- то, мабуть, багато з насправді корисних порад від запеклих друзів би не почув.
Хм... Дякую, я спробую міркувати про це з даної позиції.
Просто людина не може інакше. Так сталося, що вона прагне одного, а суспільство -- іншого. На жаль, мені це почуття дуже знайоме.
Ось це я у Вас і не люблю більше всього: Ви вважаєте себе крутим перцем, але таким далеко не є.
І дозвольте тепер мені дати вам пораду (можете ігнорувати): перед тим, як комусь погрожувати, тверезо оцініть шанси суперника, бо про мене Ви нічого не знаєте!
Це не контр-погроза, і не випендрювання у відповідь!
Тему в балачки!
Вах, які тут всі круті хлопці. Тепер баюс ходить на ЛОУ=)))
А куди ви свого плюсомета поділи? Набрид?