Пишите що неможливо, і чому.
[size=9]Я скоро навідаюсь і промодерую. Якщо щосвь не сподобаєься то видалю тему![/size]
Та й тема сама собою не видаляється - тільки останній пост і то не завжди Дурниця говорити що саме не можливо бо коли це щось стане комусь потрібним - обов'язково стане можливим.Ну зроблю своє припущення : завалити гарно адміністровану систему без прав рута. (мається на увазі систему під лінуксом)
хм... dd if=/dev/zero of=/dev/null?Завалити - не знаю, але процесор нагріється
Цитата: Сергій Лисовенко від 2007-05-10 13:08:52Та й тема сама собою не видаляється - тільки останній пост і то не завжди Дурниця говорити що саме не можливо бо коли це щось стане комусь потрібним - обов'язково стане можливим.Ну зроблю своє припущення : завалити гарно адміністровану систему без прав рута. (мається на увазі систему під лінуксом)хм... dd if=/dev/zero of=/dev/null?Завалити - не знаю, але процесор нагріється
що неможливо?не те, щоб неможливо, але складно: це в системі з англійською локаллю користуватися, наприклад, польським ОепнОфісом, українським ґімпом, французьким krusader-om і т.д. Я так розумію, без компіляції цих програм не розібратися.тоді як у багатьох віндових програмах існує можливість вибору мови інтерфейсу й часами навіть зміна без перезавантаження. Нашо це треба? Наприклад, людям, що вивчають іноземні мови, щоб тренуватися або просто по приколу.виправте мене, якщо неправий
Нашо це треба? Наприклад, людям, що вивчають іноземні мови, щоб тренуватися або просто по приколу.
програма, написана з використанням локалі win1251 показує на екрані бякозябри. Перевірено на моєму попередньмоу місці роботи - комп'ютерний клуб з півсотнею ліцензійних віндовзі, де я окрім іншого програмував трішки. Так ось програми на половині комп'ютерів були нечитабельні.