Автор Гілка: Підписка на Last.fm  (Прочитано 2160 раз)

Відсутній Cthulhu

• Кореспондент
  • дописів: 183
Підписка на Last.fm
« : 2007-06-22 12:58:21 »
Власне, сабж. Я просто почав писати одну річ для цього діла, і з підпискою було б куди веселіше - та й ніби як недорого, і річ таки корисна. Але тут таке питання виникло - як би мені за це діло заплатити? Там за посиланням "subscribe" видає якийсь незрозумілий банк HSBC. Може, в кого є досвід, а то я в подібних питаннях того, ігнорамус :(

Відсутній DalekiyObriy

• Літератор
  • дописів: 1929
Re: Підписка на Last.fm
« Відповідей #1 : 2007-06-22 15:53:57 »
я там бачу дві опції в subscribe: заплатити через кредитну/дебетну картку або через paypal, має бути дуже просто, але далі щоб пройти треба реєструватись, якщо є можливість надати знімок екрана, спробую допомогти
Fedora 35 (x86-64)

Відсутній Cthulhu

• Кореспондент
« Відповідей #2 : 2007-06-22 20:20:42 »
я там бачу дві опції в subscribe: заплатити через кредитну/дебетну картку або через paypal, має бути дуже просто, але далі щоб пройти треба реєструватись, якщо є можливість надати знімок екрана, спробую допомогти
Угу, але я якось не можу зрозуміти, як цим всім ділом користуватись (досвіду - нуль). За будь-яку допомогу буду страшенно вдячний. Я в понеділок знімки викладу, бо зараз на два дні йду в офлайн.

dusoft

• Гість
« Відповідей #3 : 2007-06-26 15:26:36 »
А що за цікаву річ ти пишеш?

Відсутній Cthulhu

• Кореспондент
« Відповідей #4 : 2007-06-26 16:27:34 »
А що за цікаву річ ти пишеш?
Нормальний standalone last.fm плеєр. Той, що зараз офіційно розповсюджується, нікуди не годиться. Єдина толкова варіація на цю тему - shell.fm, але там автор переслідує дещо інші цілі, і, відповідно, цілий пласт корисної функціональності просто не буде реалізований. Є ще last.fm в BMPx - це за функціоналом найближче до ідеалу, але тримати цей комбайн, який ще й періодично падає - задоволення сумнівне. В Amarok last.fm теж досить вбоге, та й сам Amarok я не дуже люблю.

Власне, я ще не знаю, чи вийде щось з того толкове, поки що є тільки загальні роздуми на тему і пару брудних хаків. В принципі, суттєві частини цього діла вже є неодноразово написані, так що залишилось лише зібрати його в купу і заставити працювати. Подивимось...

ЗІ Щодо сабжу, ніби розібрався, що там і куди. Велике спасибі Далекому Обрію. На днях оплачу.

dusoft

• Гість
« Відповідей #5 : 2007-06-26 17:52:03 »
Хм.. я чесно кажучи не скачував їхній плеєр, бачив його тільки пару разів і тільки під офтопіком. З самого початку юзаю плагін в Audacious. Більше мені особливо й непотрібно.. майже всі функції можна виконувати на сайті. З того що пам'ятаю що можна робити тільки їхнім плеєром - то це, клацати що пісня улюблена. Гадаю краще не вигадувати велосипед, тобто не створювати ще один музичний плеєр, а наприклад зайнятися вдосконаленням того ж самого плагіну до Audacious :)

Відсутній Cthulhu

• Кореспондент
« Відповідей #6 : 2007-06-26 18:00:43 »
Хм.. я чесно кажучи не скачував їхній плеєр, бачив його тільки пару разів і тільки під офтопіком. З самого початку юзаю плагін в Audacious. Більше мені особливо й непотрібно.. майже всі функції можна виконувати на сайті. З того що пам'ятаю що можна робити тільки їхнім плеєром - то це, клацати що пісня улюблена. Гадаю краще не вигадувати велосипед, тобто не створювати ще один музичний плеєр, а наприклад зайнятися вдосконаленням того ж самого плагіну до Audacious :)
Ви не зрозуміли. Плагін в Audacious - це лише scrobbler, його писати півгодини, і має його кожен програвач. Найприємніша функціональність last.fm - це дуже різноманітне і кероване інтернет-радіо, а з підпискою - це й редаговані плейлісти. А на сайті флеш, і це страшенно незручно.

ЗІ Е-е-е... перечитав ваше повідомлення уважніше, ви таки явно не в курсі справи ;) Спробуйте хоча б їхній плеєр, зрозумієте, про що я кажу.
« Змінено: 2007-06-26 18:03:42 від Cthulhu »

dusoft

• Гість
« Відповідей #7 : 2007-06-26 18:04:56 »
Тепер зрозумів :) я ж кажу - не користувався ним ніколи. Радіо їхнє спробувати, покищо немає можливості.

Відсутній Cthulhu

• Кореспондент
« Відповідей #8 : 2007-06-26 18:07:31 »
Тепер зрозумів :) я ж кажу - не користувався ним ніколи. Радіо їхнє спробувати, покищо немає можливості.
Трафік дорогий? ;D Я радіо тільки дома користуюсь, на роботі мені системна адміністрація за такі жарти голову може відкрутити))

dusoft

• Гість
« Відповідей #9 : 2007-06-26 18:13:17 »
Так, трафік покищо не дозволяє