Автор Гілка: 64-бітові навігатори  (Прочитано 4121 раз)

Відсутній DalekiyObriy

• Літератор
  • дописів: 1929
...Блін, і коли нарешті вийде Опера 9.5, котра під 64-бітними лінуксами працювати буде...
а в чому проблема запускати 32-бітову версію? в мене 32-бітовий Firefox працює під 64-бітовою ОС (як власне і Thunderbird, ООо та деякі інші приблуди)

P.S. не "-бітний" а "-бітовий", орфографер на це має вказувати :)
Fedora 35 (x86-64)

Відсутній miwa

• Літератор
  • дописів: 1111
Re: 64-бітові навігатори
« Відповідей #1 : 2007-06-29 00:06:03 »
Орфографер, твя спелчекір, твя aspell/ispell не вживається із-за релігійних причин: не хочу знання рідної мови перекладати на комп'ютер.  ;)
Цитата
а в чому проблема запускати 32-бітову версію?
Навіть не можу точно сказати. Приблизно пополам лінь і втома - настільки втомлений читанням документації з наступним конфігуруванням та/або програмування по роботі, що як тільки випадає нагода - відверто б'ю байдики.
Мені не доводилось робити 32-бітове середовище у 64-бітовій ОС і хоча я точно пам'ятаю, де лежить документація з цього приводу (ще б пак - сам же її й перекладав :) ), але думка про те, що доведеться знову щось конфігурувати викликає лише ліниве "До біса".

"I need a vacation" (c) A. Schwarzenegger, "Kindergarten Cop"
« Змінено: 2007-06-29 00:13:43 від miwa »
Читайте документацію - вона кермує.

Відсутній DalekiyObriy

• Літератор
« Відповідей #2 : 2007-06-29 00:16:25 »
ок, десь чув, що не всі дистри (добре) підтримують змішане середовище
бо в мене в Мандріві
urpmi firefox --media Main.i586
перший раз воно ще ставить купу бібліотек, але більше ніякої мороки, ставиться 32-бітова програма і запускається так само як і її "подвійні" кузини :)

щодо vacation - дуже розумію :)
щодо твя - не дуже розумію, але до біса, рекомендую пиво, як міні-вакасьон :)
Fedora 35 (x86-64)

Відсутній miwa

• Літератор
« Відповідей #3 : 2007-06-29 00:22:28 »
Ваша правда - Мандріва в цьому плані, мабуть що, найкраща. В мене - Дебіен, котрий вимагає деяких нескладних тілорухів після прочитання пари кілобайтів тексту. Але... (див. вище).

"Твя" - "також відомий як" (якщо ви про саме скорочення) - "наша відповідь Чемберлену" :)

А пиво... Щось я останнім часом після пари-трійки пляшок пива зранку не дуже впевнено почуваюсь... Старію - скоро 26... :(

Відсутній DalekiyObriy

• Літератор
« Відповідей #4 : 2007-06-29 01:46:57 »
"Твя" - "також відомий як" (якщо ви про саме скорочення)
не зовсім, але нехай... :)

А пиво... Щось я останнім часом після пари-трійки пляшок пива зранку не дуже впевнено почуваюсь... Старію - скоро 26... :(
в такому поважному віці треба шукати альтернативи :), рекомендую "Бейліс"...
Fedora 35 (x86-64)

Відсутній miwa

• Літератор
« Відповідей #5 : 2007-06-29 01:52:31 »
в такому поважному віці треба шукати альтернативи :), рекомендую "Бейліс"...
Нє, якщо чесно, в 1 ночі просто ліньки шукати пиво по найближчих кіосках - все рівно нічого людського не знайдеться. А пити яку-небудь "Оболонь"... Бр-р-р-р...

/me починає натхненно мріяти про пляшку темного "Гіннеса"... Хоча пити все рівно буде або львівський "Портер" або львівське же "Авторське"...

Відсутній Cthulhu

• Кореспондент
  • дописів: 183
« Відповідей #6 : 2007-06-29 01:57:05 »
Нє, якщо чесно, в 1 ночі просто ліньки шукати пиво по найближчих кіосках - все рівно нічого людського не знайдеться. А пити яку-небудь "Оболонь"... Бр-р-р-р...

/me починає натхненно мріяти про пляшку темного "Гіннеса"... Хоча пити все рівно буде або львівський "Портер" або львівське же "Авторське"...
/me сидить і п'є Stella Artois ;D

Відсутній DalekiyObriy

• Літератор
« Відповідей #7 : 2007-06-29 02:02:18 »
зі світлого не вигадали ще нічого кращого за Hoegaarden (це тіпа стелла але з вищою освітою)  8-)
Fedora 35 (x86-64)

Відсутній miwa

• Літератор
« Відповідей #8 : 2007-06-29 02:24:00 »
зі світлого не вигадали ще нічого кращого за Hoegaarden (це тіпа стелла але з вищою освітою)  8-)
Хтось колись розповідав, що найкраще світле пиво варять чехи. Були знайомі в Чехії, привозили звідтіля пиво (на жаль сорт не пригадаю зараз). Казали - не найгірше...
Не знаю, можливо справа звички й смаку, але "Старе місто" чи "Платінум" львівської приватної броварні кращі.

Praporshic

• Гість
« Відповідей #9 : 2007-06-29 02:24:28 »
/me сидить та п'є чорний чай, бо відкривати літрову пляшку "Чернігівського Білого" якось не дуже, та й взагалі сьогодні біло випито дві пляшки Tuborg Green (нічого кращого не було).

Відсутній miwa

• Літератор
« Відповідей #10 : 2007-06-29 02:29:42 »
Хм. А на рахунок чорного чаю Сергй Єгоров цілком і повністю правий (хай навіть це і русизм)

/me пішов заварювати чорний чай.

До речі, раз уже в нас розмова про 64-бітові навігатори...

З чорного чаю я волію (по наростаючій) крупнолистові Dilmah, GreenField, "Зимову вишню", "Зимову екзотику". В ідеалі - змішати щось з двох останніх з чимсь з двох перших. А спільнота?

Відсутній Cthulhu

• Кореспондент
  • дописів: 183
« Відповідей #11 : 2007-06-29 02:50:06 »
З чорного чаю я волію (по наростаючій) крупнолистові Dilmah, GreenField, "Зимову вишню", "Зимову екзотику". В ідеалі - змішати щось з двох останніх з чимсь з двох перших. А спільнота?
Ahmad рулить. З бергамотом.
« Змінено: 2007-06-29 02:50:56 від Cthulhu »

Відсутній Михайло Даниленко

• Адміністратор ЩОДО
  • Літератор
  • дописів: 1262
  • [Debian Stretch]
« Відповідей #12 : 2007-06-29 03:05:59 »
А спільнота?
Зелений та links2.
По спаданню: Японська сенча (на розвіс, не знаю де мати його бере), Мономах #37, Мономах #39 (у залізяці такій), Greenfield Creamy Rooibos, Greenfield Camomile Meadow. (взагалі не люблю в пакунках (сирці rulez :), тому Greenfield на останньому місці).
« Змінено: 2007-06-29 03:07:35 від ISBear »

Praporshic

• Гість
« Відповідей #13 : 2007-06-29 03:14:02 »
Я зазвичай п'ю "Майский чай Царська корона" (до речі, засновник і власник компанії вчився з моїм батьком на одному курсі). В Dilmah мені не подобається ферментація, Greenfield - так собі.
Чомусь в мене назва автоматично асоціюється із зброярнями Її Величності Le Enfield та зброярнями Springfield, схоже я таки не зовсім вірно обрав собі фах....
« Змінено: 2007-06-29 03:15:02 від Praporshic »

Відсутній DalekiyObriy

• Літератор
« Відповідей #14 : 2007-06-29 03:44:56 »
вдома - чорний, виключно цейлонський, виключно без домішок і виключно широколистий
на роботі - здебільшого зелений або жасміновий

P.S. звичайно не в пакетиках, бо навіщо благородним донам (с) пити чай з паперу чи панчох? :)
Fedora 35 (x86-64)