...Блін, і коли нарешті вийде Опера 9.5, котра під 64-бітними лінуксами працювати буде...
а в чому проблема запускати 32-бітову версію?
"Твя" - "також відомий як" (якщо ви про саме скорочення)
А пиво... Щось я останнім часом після пари-трійки пляшок пива зранку не дуже впевнено почуваюсь... Старію - скоро 26...
Цитата: miwa від 2007-06-29 00:22:28А пиво... Щось я останнім часом після пари-трійки пляшок пива зранку не дуже впевнено почуваюсь... Старію - скоро 26... в такому поважному віці треба шукати альтернативи , рекомендую "Бейліс"...
Нє, якщо чесно, в 1 ночі просто ліньки шукати пиво по найближчих кіосках - все рівно нічого людського не знайдеться. А пити яку-небудь "Оболонь"... Бр-р-р-р.../me починає натхненно мріяти про пляшку темного "Гіннеса"... Хоча пити все рівно буде або львівський "Портер" або львівське же "Авторське"...
/me сидить і п'є Stella Artois
зі світлого не вигадали ще нічого кращого за Hoegaarden (це тіпа стелла але з вищою освітою) 8-)
З чорного чаю я волію (по наростаючій) крупнолистові Dilmah, GreenField, "Зимову вишню", "Зимову екзотику". В ідеалі - змішати щось з двох останніх з чимсь з двох перших. А спільнота?
А спільнота?