А що, варіант хоча б ООо з наступним експортом у ПДФ/doc не підходив з якихось міркувань? Про ЛаТеХ з тим же експортом вже й не говорю...
За наявності прямих рук дипломну зручно писати і в ворді, ОО та LaTEX-і.
А яким чином LaTeX можна експортувати в doc ?
Цитата: noddeat від 2007-06-21 23:32:37За наявності прямих рук дипломну зручно писати і в ворді, ОО та LaTEX-і.Неправда ваша. Якщо диплом робити чесно, по всіх правилах - цебто щоб програма сама слідкувала за нумерацією розділів і підрозділів, формул, таблиць, списків літератури та використаних джерел - тоді диплом легше зробити у Кейті ніж у ворді.
ЦитатаА яким чином LaTeX можна експортувати в doc ?Я певно що надто заплутано висловився. У всякому разі я також не знаю чи можна експортувати роботу в ЛаТеХ у формат doc; а мав на увазі лише експорт у ПДФ.
Цитата: miwa від 2007-06-21 14:28:17А що, варіант хоча б ООо з наступним експортом у ПДФ/doc не підходив з якихось міркувань? Про ЛаТеХ з тим же експортом вже й не говорю...А яким чином LaTeX можна експортувати в doc ?(це ж 100% полетять всі формули і графіки) в pdf ще розумію як : pdflatex , а от doclatex ще не зустрічав
2 miwaя не писав, що зручніше, бо це виключно справа звички та інших факторів.
якщо ви про Kate, то це часом не оболонка для TEX?
дзень бу
В ТеХі перевірка орфографії підтримується: її робить сам текстовий редактор. А от з таблицями там повний дзень бу - треба тдесь літературу підшукати, бо доведеться дисертацію в ОО перенести
Цитата: cadca від 2007-06-21 16:11:35P.S.: Просто цікаво - Ваша кафедра до офіційних вимог ВАК'у теж приклала руку? Не факт. Хіба в нас мало комп'ютернонеграмотних персон, що можуть плодити інструкції й вимоги?
P.S.: Просто цікаво - Ваша кафедра до офіційних вимог ВАК'у теж приклала руку?
нередагувальні (чи як українською сказати "такі, що не можуть бути відредаговані") малюнки.ЗІ я Kate переплутав з Kyle (чи Kile?), перепрошую.
LyX, LyX і ще раз LyX
google word2tex i tex2word - щоправда воно під вінду і для цього потрібен ворд.
Цитата: noddeat від 2007-06-22 14:42:07google word2tex i tex2word - щоправда воно під вінду і для цього потрібен ворд. Бе-е-е-е платна холєра - не піде. А як це діло в Ооо конвертувати ?