Єдиний недолік - ваш улюблений бесцелел Чарльза Петзолда доведеться викинути до смітника
Влаштувати 100% навантаження процесора - це треба вміти=) Хіба що цяцьками, але тоді якось не до перемикання між вікнами. А на роботі в мене таке взагалі реалізувати надзвичайно важко, навіть з тими задачами - хіба що make -j8
До речі, а як щодо розробки у лінуксі. Я до цього ще не дійшов правда , але хочеться знати - тут є якісь плюси (у порівняння в оффтоповим аналогом)? Більше всього користуються С++? А, і ще, я так десь бачив.. одним оком, промигнула інфа, що начебто для кожної графічної системи - КДЕ, Гнома - своє програмування. Тобто створена програма для Гнома не буде працювати у КДЕ, і навпаки, чи як?
Але хочу зауважити: KDE та подібні монстри люблять коли багато пам'яті. Коли пам'яті стає замало швидкість роботи процесора вже не рятує
Багато - це скільки? 1 гіг, 2 гіги? Чи 4? :-?
Цитата: nickson від 2007-07-13 18:36:40Багато - це скільки? 1 гіг, 2 гіги? Чи 4? :-?256 мегабайт
Славно розписали, +1...
Цитата: miwa від 2007-07-13 00:09:24На домашній машині я здогадуюсь про 100%-ве завантаження процесора лише тоді, коли перемикання між вікнами відбувається повільніше аніж зазвичайВлаштувати 100% навантаження процесора - це треба вміти=) Хіба що цяцьками, але тоді якось не до перемикання між вікнами.
На домашній машині я здогадуюсь про 100%-ве завантаження процесора лише тоді, коли перемикання між вікнами відбувається повільніше аніж зазвичай
Так що якщо з оптичного приводу стягується один фільм, в цей час ковертуєтсья інший і все це при запущених Konqueror, Konsole, Krusader, Kopete, AmaroK та деяких інших К* + AntMovieCatalog y wine, тоді й без запуску забавок система незле завантажується
З.І. Вінда вже при половинному подібному завантаженні стає у вельми (не?)привабливу позу.
не думаю, що стискання МП3 та й ще таких розмірів - гарна ідея, хіба що в хаті холодно або яєчню нема на чому смажити
Цитата: DalekiyObriy від 2007-07-13 20:22:12не думаю, що стискання МП3 та й ще таких розмірів - гарна ідея, хіба що в хаті холодно або яєчню нема на чому смажити Ну я ж в якості тесту.
А що, треба було більше взяти?
це я до того, що немає сенсу порівнювати речі, які в житті не мають практичного ужиткуоскільки стискання МП3 (та й іншої вже стисненої мультимедіа) (за окремих випадків) ніхто (принаймні, в тверезому вигляді) не робить то й робити порівняння на цьому ґрунті не варто
Цитата: nickson від 2007-07-13 20:59:35А що, треба було більше взяти?а це залежить від розміру квартири, яку треба обігріти, або уподобань до типу яєчні: м'якенько чи густенько
Та просто поставити генту і не мучитись. І тепло, і процесор зайнятий