Автор Гілка: gcc asplinux 9  (Прочитано 951 раз)

Відсутній misjko

• Новачок
  • *
  • дописів: 14
  • Що новенького?
gcc asplinux 9
« : 2003-07-28 17:09:07 »

щось не второпаю шо то в мене з тим компілятором. чи є він в мене чи взагалі нема. хочу щось проінсталювати а воно мені і каже:
checking for gcc... no
checking for cc... no
configure: error: no acceptable cc found in $PATH

почав я шукати ті компілятори в себе і марно. все шо знайшов то це:  /usr/lib/gcc-lib/i386-asplinux-linux/3.2.2 і там такі 2 файли : cpp0 i tradcpp0.

то виходить що я взагалі без будь-якого компілятора?

ще в мене один клопіт з компіляцією кернела: роблю make config y /usr/src/asplinux а в мене там голо - ні однісінького файлу і звичайно відповідь що make: *** No rule to make target `config'.  Stop.

що то ті московити нам підсунули?

Відсутній Володимир Лісівка

• Адміністратор ЩОДО
  • Видавець
  • дописів: 3857
  • Програміст
Re: gcc asplinux 9
« Відповідей #1 : 2003-07-29 12:38:38 »
Ви не поставили собі компілятор. Скористайтеся якимось менеджером пакетів і встановіть.

Сирці ядра ви також собі не встановили, вони знаходитимуться у /usr/src/linux* а у /usr/src/asplinux розташовані каталоги для побудови RPM-ок (якщо ви встановите rpm-build).

Краще робити "make menuconfig" замість make config - зручніше змінювати конфігурацію.
[Fedora Linux]

Відсутній misjko

• Новачок
  • *
  • дописів: 14
  • Що новенького?
« Відповідей #2 : 2003-07-29 16:17:25 »
Gcc я вже якось встановив і тепер нарешті маю компілятор. А от де можна потянути ті сирці , що Ви кажете не знаю. В мене кернел 2.4.20-9asp .  І  може б навіть десь вже знайшов ті сирці якби ще знав що то таке і як воно смакує.
Дякую за поміч.

Відсутній Forum admin

• Адміністратор ЩОДО
  • Новачок
  • дописів: 35
  • Адміністратор форуму
« Відповідей #3 : 2003-07-31 12:28:51 »
Вам потрібно встановити пакет kernel-source-2.4.20-9asp.i386.rpm
І хай буде воля моя.
Адмін.

Відсутній TODD

• Новачок
  • *
  • дописів: 3
  • Іспанську інквізиію ніхто не чекає
« Відповідей #4 : 2004-02-25 17:05:26 »
Найкраще з ASP 9 працює 2.4.23 ядро, почитай про компіляцію ядра , встанови та enjoy. Особисто я прочитав книжку RadHat Linux 7.1, доступно описано так щоб з нуля розібратися
TODD