Цитата: DalekiyObriy від 2007-09-08 18:44:49Цитата: Soft від 2007-09-08 18:29:33А під Лінуксом мені не хватає якоїсь об'єктної моделі інтерфейсу, як VCL в Delphi, чи WinForms в .Net чи SWING в Java. Є QT, досить пристойна річ, але 6000 евро на розробника це для мене вже забагато.тобто Ви заплатили $2000 за Delphi, але вам шкода $2000 за Qt?і це при тому, що Qt - це набагто гнучкіша і мобільна платформа (включно з підтримкою вбудованих платформ), з можливістю мати вільну версію для відкритого коду? гммммммммммм....Delphi Pro всього 999$ (Enterprise и Architect майже не потрiбнi)А QT ось, нажахайтесьhttp://trolltech.com/products/qt/licenses/pricing€ 5260
Цитата: Soft від 2007-09-08 18:29:33А під Лінуксом мені не хватає якоїсь об'єктної моделі інтерфейсу, як VCL в Delphi, чи WinForms в .Net чи SWING в Java. Є QT, досить пристойна річ, але 6000 евро на розробника це для мене вже забагато.тобто Ви заплатили $2000 за Delphi, але вам шкода $2000 за Qt?і це при тому, що Qt - це набагто гнучкіша і мобільна платформа (включно з підтримкою вбудованих платформ), з можливістю мати вільну версію для відкритого коду? гммммммммммм....
А під Лінуксом мені не хватає якоїсь об'єктної моделі інтерфейсу, як VCL в Delphi, чи WinForms в .Net чи SWING в Java. Є QT, досить пристойна річ, але 6000 евро на розробника це для мене вже забагато.
Цитата: Soft від 2007-09-08 18:38:08Glade не об'єктний. А поки я і під вінду значно комфортніше писати буду. Та й 95% моїх потенційних клієнтів також користуються віндою. Під Windows зараз розробляти вігідніше, а потім можна портувати технології чи навіть код.Під вінду в Україні роботи більше. Під лінуксом працювати цікавіше, але через нестачу спеціалістів знайти таку роботу дуже легко. Платять однаково. Щодо портування - це ви трохи погарачкували. Unmanaged C/C++ ще можна, якщо нормальний дизайн, а от про .net і Delphi можна забути, воно в принципі нікуди не портується.
Glade не об'єктний. А поки я і під вінду значно комфортніше писати буду. Та й 95% моїх потенційних клієнтів також користуються віндою. Під Windows зараз розробляти вігідніше, а потім можна портувати технології чи навіть код.
Де? Назвіть хоч одну краіну світу, де менш ніж 70% компьютерів працюють під віндою?
Цитата: Soft від 2007-09-08 17:45:00Де? Назвіть хоч одну краіну світу, де менш ніж 70% компьютерів працюють під віндою?Китай
.Net 1.1(частково 2.0) - MonoDelphi - Lazarus
До того ж я казав про портування технологiй, а не коду.
Цитата: rangel від 2007-09-08 19:08:18Цитата: Soft від 2007-09-08 17:45:00Де? Назвіть хоч одну краіну світу, де менш ніж 70% компьютерів працюють під віндою?КитайТам на 99% компьютерiв пiратська Вiнда. Чому ж MS там продає свою Вiнду за 3$.
Цитата: Cthulhu від 2007-09-08 17:58:05А під Лінуксом мені не хватає якоїсь об'єктної моделі інтерфейсу, як VCL в Delphi, чи WinForms в .Net чи SWING в Java. Є QT, досить пристойна річ, але 6000 евро на розробника це для мене вже забагато.wxWidgets?
Цитата: Soft від 2007-09-08 18:29:33Цитата: Cthulhu від 2007-09-08 17:58:05А під Лінуксом мені не хватає якоїсь об'єктної моделі інтерфейсу, як VCL в Delphi, чи WinForms в .Net чи SWING в Java. Є QT, досить пристойна річ, але 6000 евро на розробника це для мене вже забагато.wxWidgets?Так, цiкаво. Можливо, це те що треба.Таки i в свiтi Лiнукс є щось корисне.
А найняти кодерiв которы перепишут готову бiзнес логiку з Delphi на С++ пiд QT - це копiйки.
Блін, не встигаю всюди зарАз А у вас тут така цікава дискусія... Мо, зараз щось понаписую по темі. Але одне хотілось би знати "вже і зараз"Цитата: Soft від 2007-09-08 19:04:14А найняти кодерiв которы перепишут готову бiзнес логiку з Delphi на С++ пiд QT - це копiйки.Власне ось це. Наскільки "копійки"? Хоча б приблизні цифри (порядки) і (в ідеалі) кілька лінків. Можливо воно буде актуальним для мене за кілька місяців, тому й цікавлюся. Приблизний об'єм чистого коду {pas|dfm|dpr} - 2 мегабайти.
Цитата: Soft від 2007-09-08 18:19:11А там що? Невже MacOS?а що вінда не пускає по посиланню на сайт?
А там що? Невже MacOS?
Всі необхідні проприєтарні бібліотеки мені вигідніше купити за 100-200$ ніж тратити місяць свого часу.
Цитата: Soft від 2007-09-08 19:04:14.***Delphi - Lazarus*** А от Lazarus - це навіть не смішно. Ви самі хоч пробували?
.***Delphi - Lazarus
Цитата: miwa від 2007-09-08 19:32:12Власне ось це. Наскільки "копійки"? Хоча б приблизні цифри (порядки) і (в ідеалі) кілька лінків. Можливо воно буде актуальним для мене за кілька місяців, тому й цікавлюся. Приблизний об'єм чистого коду {pas|dfm|dpr} - 2 мегабайти.А скiльки тiльки pas?
Власне ось це. Наскільки "копійки"? Хоча б приблизні цифри (порядки) і (в ідеалі) кілька лінків. Можливо воно буде актуальним для мене за кілька місяців, тому й цікавлюся. Приблизний об'єм чистого коду {pas|dfm|dpr} - 2 мегабайти.
Хоча приблизно 4-6 мiсяцi з тестуваням на одного програміста котрий знає Delphi та С++ під Linux, та якийсь з обїектних GUI фреймворків. Десь 1800$ в місяць.1800 * 6 = 10800$ чи 55000 грн.
То якщо різниці в умовах праці між *nix та Win програмістами намає, то навіщо щукати щось інше. Якщо вінда вже зовсім вмре, то буду писати під embeded системи. А під Win розробляти легше, всі бібліотеки що потрібно є, майже нічого самому не потрібно придумувати. Інтегрувати, нашкрябати свою "морду" та продавати.
А іх можливо інтегрувати в своб программу в вигляді бібліотек, а не "викусюючи відкритий код"?
Цитата: Soft від 2007-09-08 19:49:12Хоча приблизно 4-6 мiсяцi з тестуваням на одного програміста котрий знає Delphi та С++ під Linux, та якийсь з обїектних GUI фреймворків. Десь 1800$ в місяць.1800 * 6 = 10800$ чи 55000 грн.В цілому не такі вже й копійки (хоча, звісно, у кожного свої мірки ). Але якщо врахувати, що воно писалось мною (приблизно) три місяці та десь до року "вичісувалось", то все ж портувати його півроку... такий програміст не вартує $1800. Ну або я вартую більше, аніж собі думаю
Хотя простіше було б вам купити IntelliJ IDEA http://www.jetbrains.com/idea/ за 249$ та портувати код на Java
якщо я правильно пам'ятаю, що у вас фінансова програма.