Автор Гілка: Що б ви бажали почути про *nix, на третьому курсi?  (Прочитано 18378 раз)

Відсутній Soft

• Кореспондент
  • дописів: 100
  • Чому саме Лінукс?
/me вважав себе флудером....

То якщо різниці в умовах праці між *nix та Win програмістами намає, то навіщо щукати щось інше. Якщо вінда вже зовсім вмре, то буду писати під embeded системи. А під Win розробляти легше, всі бібліотеки що потрібно є, майже нічого самому не потрібно придумувати. Інтегрувати, нашкрябати свою "морду" та продавати.
Я не програмую - я адміністратор. І саме завдяки тому, що 90% людей мають таку саме точку зору що й Ви, я не маю проблем з пошуком роботи. Десь чотири місяці тому мав протилежну думку, але потім спробував роботу пошукати - був вражений.

Так, зараз в тому ж Києві на програмістів великий!!! кадровий голод. Тому розцінки на роботу середні по Західній Європі. Це стосується як *nix спеціалістів, так і Win спеціалістів.

Praporshic

• Гість
Так, зараз в тому ж Києві на програмістів великий!!! кадровий голод. Тому розцінки на роботу середні по Західній Європі. Це стосується як *nix спеціалістів, так і Win спеціалістів.

1. Я не Киянин і не збираюсь до Києва, хоча пропозиції були.
2. Скільки мені разів повторити, що я не програміст!. Чи може пан не знає різниці між програмістом та адміністратором?

Відсутній rangel

• Новачок
  • *
  • дописів: 33
  • I hate YaBB 2!
wxWidgets?

Так, цiкаво. Можливо, це те що треба.

Таки i в свiтi Лiнукс є щось корисне.  ;)
А ви сумнівалися? Щось мені підказує, що пан Cthulhu був правий у своїх висновках.

Можливо, як віндовий програміст, ви досить багато коштуєте, але ваша самовпевненість вам честі не робить.
Roman Suprotkin
Читайте мануали - вони рулять!
Google's power :D

Відсутній Вуйко з полонини

• Кореспондент
  • дописів: 181
Оце так холвор!!!  :o
"Don't waste your time or time will waste you" Matthew Bellamy