Автор Гілка: Подяка  (Прочитано 7261 раз)

Відсутній noddeat

• Кореспондент
  • дописів: 197
Re: Подяка
« Відповідей #15 : 2007-09-12 21:20:53 »
Цитата
server.port = 9999
я не юзав lightttpd, але мені здається, що він у вас не на той порт повішений (стандартом є 80)
якщо фаєрвол не блокує нічого, то має працювати:
http://localhost:9999
Filenames are infinite in length, where infinity is set to to 255 characters. Peter Collinson, "The Unix File System"

Відсутній Михайло Даниленко

• Адміністратор ЩОДО
  • Літератор
  • дописів: 1262
  • [Debian Stretch]
« Відповідей #16 : 2007-09-12 22:41:52 »
Порти нижче від 1024 - привілейовані, щоб прибіндити до них сервер потрібні права рута, в моєму випадку я хотів, щоб сервер працював від імені користувача.
Файрвол зазвичай не має нічого блокувати на 127.0.0.1 (lo) - інакше можуть припинити працювати деякі багатопоточні програми - наприклад, сквід підтримує зв'язок між своїми частинами через сокет на lo.

Відсутній noddeat

• Кореспондент
  • дописів: 197
« Відповідей #17 : 2007-09-12 23:32:58 »
Порти нижче від 1024 - привілейовані, щоб прибіндити до них сервер потрібні права рута, в моєму випадку я хотів, щоб сервер працював від імені користувача.
Файрвол зазвичай не має нічого блокувати на 127.0.0.1 (lo) - інакше можуть припинити працювати деякі багатопоточні програми - наприклад, сквід підтримує зв'язок між своїми частинами через сокет на lo.
я вас переплутав із Сергієм :) Ще арґумент за то, щоб користуватися унікальним ніком замість імені/прізвища.
дик сервер і так працює від користувача (www-data або nobody), а не рута. Хіба що вам тре підняти сервер, де ви не є рутом.
Filenames are infinite in length, where infinity is set to to 255 characters. Peter Collinson, "The Unix File System"

Відсутній Михайло Даниленко

• Адміністратор ЩОДО
  • Літератор
  • дописів: 1262
  • [Debian Stretch]
« Відповідей #18 : 2007-09-13 09:50:53 »
:) Я так й подумав, але вирішив таки проаргументувати.
А налаштування дещо дивні, бо в мене слабка машина, піднімати постійний демон заради тестування форуму нема сенсу, а кожен раз отримувати права рута - ліньки...

Відсутній Сергій Лисовенко

• Літератор
  • дописів: 1489
« Відповідей #19 : 2007-09-13 10:35:05 »
lighttpd в мене взагалі попався без конфіга (в якості зразка) я апатча мучив: змінив докментрута. От він мене і послав на веселого яйпішника (якось машина була не локалхостом і мала свого айпішника).
Якщо Лінукс написали студенти - нехай вони під ним і навчаються.

Відсутній root_x

• Кореспондент
  • дописів: 225
  • I Love YaBB 2!
« Відповідей #20 : 2007-09-16 14:11:59 »
У цілому повідомленні жодної граматичної помилки і навіть речення починаються з великої літери  :o
Пане root_x, то точно ви?
З поверненням :)
Так цу я.  ;D

Нехочу створювати нову тему, тому:
При компіляції ядра 2.6.21.5 всі медіа програвачі трішки показилися - музика звучить в 2 рази швидше,  чим потрібно. Як у Слеку 11 так і у Mops 5.1.

Ці source я витяг зі Слека 12. Взагалі то я хотів оновитися з 11 на 12, та слава богу вставив його на вільний hda3 і залишився незадоволенний цією новою обновкою.

Тому, що там (в Слеку 12) всі відео плеєри показ'ують відео д-д-дуже повільно.
Компіляція і перекомпіляція (включення модулів radeon у вигляді модулів або встроювання їх у ядро, також всякі маніпуляції з dri та apgart), так як і наявність або відсутність xorg.conf АЖ НІЯК НЕ ВПЛИВАЄ на поведінку відео програвачів.

А ще у 12 xine пише:
Warning! Synchronose X actived. It's very slow...
... і взагалі не запускається.
« Змінено: 2007-09-16 14:12:29 від root_x »

Відсутній root_x

• Кореспондент
  • дописів: 225
  • I Love YaBB 2!
« Відповідей #21 : 2007-09-16 14:15:42 »
Я трішки здивувався: із коротенького повідомлення створили аж дві або більше сторінок...

-------------------------