Автор Гілка: ніч живих мерців або З такою картою не вістують  (Прочитано 5070 раз)

Відсутній tivasyk

• Кореспондент
  • дописів: 156
Переклад українскою одного з свіжих ессе про перспективи вісти, з сайту eweek.com.

Ніч живих мерців або З такою картою не вістують

Стівен Воган-Николз (Steven J. Vaughan-Nichols)
28 вересня, 2007

(http://www.eweek.com/article2/0,1895,2190228,00.asp)

Думка: Vista стала операційною системою, яка нікому не потрібна, і навіть Microsoft починає це розуміти.

Сьогодні, як на мене, Віста стала нагадувати зомбі: вона шкутильгає довкола, і на відстані можна було б подумати, що воно живе... але ближче стає видно, що то живий мрець.

Першою ознакою проблем для Вісти стало те, що найбільші постачальники ПК розпочали знову пропонувати XP на нових комп'ютерах. В лютому Microsoft наполягала, що вже продала більше 20 мільйонів копій Windows Vista. Та годі, невже й справді встановлено й працюють 20 мільйонів копій Вісти? Ой, не жартуйте так, бо я вже ладен був повірити.

Посилання на англ. текст статті -- вгорі, повний переклад українською.
« Змінено: 2007-10-02 13:12:09 від Cthulhu »
«it’s quite easy if you don’t know how» (c) douglas adams

Відсутній Cthulhu

• Кореспондент
  • дописів: 183
Трохи підправив форматування.

По темі: а хтось сумнівався?=))
« Змінено: 2007-10-02 13:14:03 від Cthulhu »

Відсутній Сергій Лисовенко

• Літератор
  • дописів: 1489
От тобі маєш...  мені один товариш аж розпинався доводив, що віста починає лінукса витісняти, а вона й експу не подужає  ;D

Втім, на власні очі бачив ноути з вістою - працюють, не висять - диво ...
Якщо Лінукс написали студенти - нехай вони під ним і навчаються.

Відсутній Cthulhu

• Кореспондент
Двохвилинку ненависті на ЛОУ оголошую відкритою![smiley=3.gif]

Відсутній anatolijd

• Графоман
  • дописів: 325
ага, пітримую!

Я Вісту не бачив але гнівно осуджую !  >:(

Відсутній miwa

• Літератор
  • дописів: 1111
Що за звичка публікувати яко новину повідомлення що не стосується лінукс...  :-/

З.І. Одні знайомі попросили налаштувати комп з офіційною вістою, так що я, на жаль, бачив. Паскудство ще те.
Читайте документацію - вона кермує.

• Літератор
А неофіційна краще налаштовується?  ;)

Відсутній noddeat

• Кореспондент
  • дописів: 197
майкрософт, як і редхет, полюбляє випускати бети та альфи в продакшн реліз. Так було завжди. ТАк що нічого дивного не бачу.
Filenames are infinite in length, where infinity is set to to 255 characters. Peter Collinson, "The Unix File System"

Відсутній Cthulhu

• Кореспондент
Що за звичка публікувати яко новину повідомлення що не стосується лінукс...  :-/
Там за посиланням є слова Dell і Linux=))

Я, чесно кажучи, вісту сам бачив тільки раз і то - здалеку. По-моєму, на десктопі воно ще більша екзотика аніж соляріс ;)

Відсутній Soft

• Кореспондент
  • дописів: 100
  • Чому саме Лінукс?

Якщо не чухати, та використовувати як предмет мебелі, то працює. А якщо потрібно працювати, то XP нема альтернатив.

Windows Millennium reincarnated to Vista...

• Літератор
майкрософт, як і редхет, полюбляє випускати бети та альфи в продакшн реліз. Так було завжди. ТАк що нічого дивного не бачу.
За бету могли б не так гроші дерти...

Відсутній BACbOK

• Новачок
  • *
  • дописів: 29
От тобі маєш...  мені один товариш аж розпинався доводив, що віста починає лінукса витісняти, а вона й експу не подужає  ;D

Висять, висять... І непогано висять. ;)
Знайомий придбав ноут Samsung R-40 Plus з установленою ліцензійною Вістою, попросив мене налаштувати там все, доставити потрібне ПО і т.д. і т.п. Тоді я Вісту спробував вперше...  :o
Враження вам не передати! На моєму старенькому Р-ІІІ, 192 ОЗУ, ХР працює швидше, а про ЛінуксМінт і немає потреби навіть згадувати для порівняння :).
Через місяць після користування Вістою постало питання причепити принтер (НР, не пам"ятаю моделі) до ноута - я промучився 3 год (це ж проста операція!), він так і не ожив. Потім мужик попросив поставити ХР, бо йому набридло гратися з Вістою. Поставив ХР - ноут став набагато швидше бігати, принтер запрацював без питань...
Висновок: Windows Visla, Windows Visne, Windows Vusitume. ;D
« Змінено: 2007-10-04 01:16:08 від BACbOK »

Відсутній cadca

• Письменник
  • дописів: 955
  • free like beer
Сьогодні працював за Dell'івським компом із ліцензійною вістою - якщо кілька акробатичних кульбітів через голову не виконати перед початком роботи, то стан "кипіння" у користувача наступає швидко :)
Висять, висять... І непогано висять. ;)
Знайомий придбав ноут Samsung R-40 Plus з установленою ліцензійною Вістою, попросив мене налаштувати там все, доставити потрібне ПО і т.д. і т.п. Тоді я Вісту спробував вперше...
Через місяць після користування Вістою постало питання причепити принтер (НР, не пам"ятаю моделі) до ноута - я промучився 3 год (це ж проста операція!), він так і не ожив. Потім мужик попросив поставити ХР, бо йому набридло гратися з Вістою. Поставив ХР - ноут став набагато швидше бігати, принтер запрацював без питань...
Я б так встановленням піратського офтопіку та своїми кривими руками (встановлення принтеру) не хвалився  ;)
« Змінено: 2007-10-04 01:32:33 від cadca »
Ubuntu 20.04/18.04; CentOS 7.x

Відсутній rangel

• Новачок
  • *
  • дописів: 33
  • I hate YaBB 2!
Я б так встановленням піратського офтопіку та своїми кривими руками (встановлення принтеру) не хвалився  ;)
Можете мене теж вважати за криворукого, але коли знайомий попросив налаштувати мережу під Vista, я близько 10-15 хв шукав куди IP-адресу вписати :(
Roman Suprotkin
Читайте мануали - вони рулять!
Google's power :D