Автор Гілка: не такий вже й страшкий цей чорт....  (Прочитано 24562 раз)

Відсутній Михайло Даниленко

• Адміністратор ЩОДО
  • Літератор
  • дописів: 1262
  • [Debian Stretch]
Re: не такий вже й страшкий цей чорт....
« Відповідей #75 : 2007-09-26 14:06:49 »
Я десь рік тому ще користувався на lfs x-ами з enlightenment'ом (17, не 16) (ліньки було збирать руками тих гігантів - K&G), перед тим перемацавши деяку кількість "найлегших" wm-ів. Пика у нього тоді була досить пристойна, але сильно недороблена. Появу зародку файлового менеджера я ще застав, а потім зовсім розлінився - тепер взагалі без x :). На dfb/sdl.
« Змінено: 2007-09-26 14:08:27 від ISBear »

Відсутній Cthulhu

• Кореспондент
  • дописів: 183
« Відповідей #76 : 2007-09-26 14:11:48 »
Що з нього зараз зробили - не знаю, тепер взагалі без x :). На dfb/sdl.
Жорстоко ви. Чому ж тоді не tiled-wm? По-моєму, з іксами все ж веселіше.

Відсутній Михайло Даниленко

• Адміністратор ЩОДО
  • Літератор
  • дописів: 1262
  • [Debian Stretch]
« Відповідей #77 : 2007-09-26 15:24:20 »
Та я, мабуть, в кінці-кінців таки зібрав би x-и, після того як спробував би firefox та gimp через gtkdfb, але з'явилася друга машина, де я встановив деб'ян, після чого стимул до експериментів зник :( (тобто за гімпом, файрфоксом та wesnoth'ом я тепер ходжу на деб)
« Змінено: 2007-09-26 15:27:29 від ISBear »

Відсутній Сергій Лисовенко

• Літератор
  • дописів: 1489
« Відповідей #78 : 2007-09-27 14:29:32 »
http://www.linuxcommand.org/
Дядько теж недолюблює вінду  :) тільки не зрозуміло чому він її називає "legacy operating system" ?
Хтось поясне?
Якщо Лінукс написали студенти - нехай вони під ним і навчаються.

Відсутній Cthulhu

• Кореспондент
« Відповідей #79 : 2007-09-27 14:50:16 »
http://www.linuxcommand.org/
Цитата
Graphical user interfaces (GUIs) are helpful for many tasks, but they are not good for all tasks. I have long felt that most computers today do not use electricity. They instead seem to be powered by the "pumping" motion of the mouse!
[smiley=13.gif] [smiley=13.gif]

Хороша ідея=))

Відсутній DalekiyObriy

• Літератор
  • дописів: 1929
« Відповідей #80 : 2007-09-27 19:12:39 »
PS: думаю моя маленька канторка, яка купує 4-5 контролерів міцубісі в рік зможе вплинути накомпанію міцубіші-електрік приблизно так як муха на слона....
все не так вже й погано, наприклад, колись я працював у маленькій конторі (6 людей) з розробки систем відеонагляду, і ми працювали з декількома постачальниками плат відеозахоплення. Звичайно всі офіційні драйвери були для вінди, і ми мали сподіватись лише на те, що підтримується в bttv, або колупати самим. Але коли ми стали копати постачальників на предмет підтримки Linux, виявилось, що в одній конторі взагалі розробники драйверів пишуть спочатку під Linux і там зневаджуються, а потім вже портують на вінду, у другій - їм лише треба було дещо підкурочити в bttv, а в третій драйвер для Linux був майже готовий, і вони були раді отримати для нього бета-тестерів... тобто трішки попрацювавши ми отримали вибір з трьох варіантів з офіційною підтримкою Linux.
звичайно, драйвери - це не середовище для розробки для мікроконтролерів, але думаю копнути виробника можна було б принаймні с запитанням - по-перше, не думаю, що Ви є єдина контора, яка зацікавлена в Linux (тобто є шанс, що їх вже копають і можливо великі компанії, зайвий голос не пропаде), по-друге може ви отримаєте цікаву інформацію про коли це з'явиться тощо.
Власне, це, як перепрошую, голосувати - один мій голос нічого не змінить, але кожен голос важить...
так що я б спробував бути дещо активнішим в цьому напрямку, також часто не заважає вказати (мимохідь) постачальнику, що у його конкурентів є продукт для Linux ;)
Fedora 35 (x86-64)

Відсутній sicheslav

• Новачок
  • *
  • дописів: 31
  • It's my Life...
« Відповідей #81 : 2007-10-04 15:47:29 »
Ну от... Почали за здравіє:) :) :) - Як класно працює Лінукс)
Закінчили тим що хтось не хоче писати під нього дрова.  
хм... раз вже почали...(А  на Лексмарк вплине  мій голос? Чи вони так і будуть ігнорувати мене як можливого користувача їх принтерів і не даватимуть дров?)
Завжди і всюди для Добра!

Відсутній Cthulhu

• Кореспондент
« Відповідей #82 : 2007-10-04 16:51:35 »
Почали за здравіє
До речі, про упокой. Кажуть, нормальні дрова під аті скоро будуть=))

хм... раз вже почали...(А  на Лексмарк вплине  мій голос? Чи вони так і будуть ігнорувати мене як можливого користувача їх принтерів і не даватимуть дров?)
Думаю, ні, якщо ви раптом не крупний замовник. Простіше ігнорувати їх=)