Автор Гілка: Лінуксоїди, заздріть.  (Прочитано 9063 раз)

Відсутній Cthulhu

• Кореспондент
  • дописів: 183
Re: Лінуксоїди, заздріть.
« Відповідей #15 : 2007-11-22 14:04:11 »
Насправді - чистої води NIH-синдром на державному рівні.

P.S. Хоча нам в Україні теж пишатися мало чим: погляньте що випускає Київський радіозавод ім. Корольова http://www.merydian.kiev.ua/modules/news/ До Кореї і Японії ще далеко... :'(
OMG, та за такі сайти треба розстрілювати без права переписки...

Praporshic

• Гість
« Відповідей #16 : 2007-11-22 14:10:06 »
OMG, та за такі сайти треба розстрілювати без права переписки...

На 20" моніторі виглядає просто  [smiley=dash2.gif]

Відсутній Сергій Лисовенко

• Літератор
  • дописів: 1489
« Відповідей #17 : 2007-11-22 14:41:24 »
P.S. Хоча нам в Україні теж пишатися мало чим: погляньте що випускає Київський радіозавод ім. Корольова http://www.merydian.kiev.ua/modules/news/ До Кореї і Японії ще далеко... :'(

А що ви маєте проти електроплитки?
Якщо Лінукс написали студенти - нехай вони під ним і навчаються.

Відсутній yurchor

• Видавець
  • дописів: 3636
  • Grateful for our Iron Lung
    • Вікі користувачів KDE
« Відповідей #18 : 2007-11-22 18:30:50 »
Цитата
А що ви маєте проти електроплитки?
Не проти електроплиток (до речі, у технічній документації не пишуть, що вони гріють лише парамагнетики (залізні каструлі)), а проти "сучасного" дизайну цих бандур-радіоприймачів (погляньте на розміри!).
Все це бачив в натурі у фірмовому магазині. Абонентський гучномовець розміром 15 см (!) коштує 25 гривень і два роки валявся на складі!!!
Try to reach you before winter comes
Always a place for you in my heart
You're not alone
All used up
I'd give anything to talk to you

Відсутній rangel

• Графоман
  • дописів: 281
  • Python programmer
« Відповідей #19 : 2007-11-23 00:25:38 »
На 20" моніторі виглядає просто  [smiley=dash2.gif]

+1, а в мене лише 17"
Roman Suprotkin

Praporshic

• Гість
« Відповідей #20 : 2007-11-23 08:17:04 »
+1, а в мене лише 17"
20" в мене на роботі. Але вдома на 17" виглядає не краще....

Відсутній piktor

• Видавець
  • дописів: 3396
« Відповідей #21 : 2007-11-23 14:28:54 »
Я з подібного добра починав своє знайомство з ІТ. Щоправда, це було в кінці 90-х, але комп"ютера вдома не було і доступу десь інше теж. Потрапила в руки така штуковина - між іншим мова її програмування - фактично асемблер, є регістри, команди умовного/безумовного переходу і т. д. Щоправда, швидкодія явно не на рівні. Корені квадратного рівняння за програмою із заводської книжечки вираховує десь секунд за 10, за моєю оптимізованою програмою - 6-7 секунд. Тоді було цікаво.
А випускати таке зараз - це хтось, мабуть, пошуткував.
Всим, хто тоне й не знає,
За що вхопитись,
Хто вже з останніх
Вибився сил:
Попереджаю - я не колода,
Попереджаю - я крокодил.

Відсутній Soft

• Кореспондент
  • дописів: 100
  • Чому саме Лінукс?
« Відповідей #22 : 2007-11-23 15:27:32 »
Я з подібного добра починав своє знайомство з ІТ. Щоправда, це було в кінці 90-х, але комп"ютера вдома не було і доступу десь інше теж. Потрапила в руки така штуковина - між іншим мова її програмування - фактично асемблер, є регістри, команди умовного/безумовного переходу і т. д. Щоправда, швидкодія явно не на рівні. Корені квадратного рівняння за програмою із заводської книжечки вираховує десь секунд за 10, за моєю оптимізованою програмою - 6-7 секунд. Тоді було цікаво.
А випускати таке зараз - це хтось, мабуть, пошуткував.

Тю. Так це офіційна відповідь Росії на Windows Vista.

(рос.)
Попытки повсеместного внедрения системы DRM, то есть управления так называемыми цифровыми правами, делают жизнь пользователей в особо демократических странах удивительно близкой к известным антиутопиям. Последняя на текущий момент версия Windows Vista представляет собой автомобиль уже не просто с заваренным капотом, но с установленным и заботливо включенным таксометром. Который превращается во взрыватель, если оплата вовремя не сделана или совершен преступный проезд мимо фирменной станции обслуживания. Если же на корпусе появилось более двух царапин или эмблема компании протерта недостаточно тщательно, двери блокируются, и автомобиль сам едет в здание автоматического суда, где на стекло снаружи наклеивается типовое постановление. Вы сможете изучить его и вписать свое имя, ожидая очереди в крематорий. А каждый, кто хоть раз видел этот автомобиль снизу, обязан дать подписку, что никому не расскажет о фирменных веревочках, которыми крепится задний мост. Только сумасшедший согласится пользоваться подобным чудом техники, да еще и купленным за свой счет.

В отличие от подобных устройств, ориентированных на развитие зависимости от производителей программ и поставщиков услуг, ЭВМ предназначена для обыкновенных нормальных людей. Её структура достаточно проста и хорошо документирована, что позволяет любому создавать свои программы и понимать чужие. Программы распространяются в виде исходных текстов, свободно копируются и тиражируются средствами самой машины, а также не могут быть ни защищены от просмотра, ни зашифрованы.

http://mk.semico.ru/dr_ustr.htm

• Літератор
« Відповідей #23 : 2007-11-23 16:36:28 »
Flame:
Ні, москалів розумом не зрозумієш...

Калькулятор МК 85 керувався бейсіком - мовою верхнього рівня і програмістам не тре було забивати голову автокодом -вдосконалювали б краще його.

Якщо страшна Віста - код можна в лінуксі прочитати :) не знайшли в своєму дистрі ? - шукайте в репозиторії src, якщо вже надто припекло ;)
Ось тут пів Федори стоїть на Пітоні і Баш - скриптах - якщо пітонівський скрипт щось типу шифрується (в *.pyc) то башівський  - ніяк не зашифруєте  :D

• Літератор
« Відповідей #24 : 2007-11-23 16:40:18 »
Абонентський гучномовець розміром 15 см (!) коштує 25 гривень і два роки валявся на складі!!!
А 22" динаміки продають?

Відсутній Cthulhu

• Кореспондент
  • дописів: 183
« Відповідей #25 : 2007-11-23 16:45:40 »
якщо пітонівський скрипт щось типу шифрується (в *.pyc)
Це не енкрипція, це байткод :P

Flame:
Ні, москалів розумом не зрозумієш...
Цитата
На   заре   его   туманной   юности   некий энтузиаст-педагог сумел заставить его заучить известные жалобно-горделивые строки: "Умом Россию не понять, аршином общим  не  измерить..."  Из  строк этих Барашкин сделал такой вывод. Раз авторитетные люди считают,  что  для понимания России ум не нужен, значит, так оно и есть, а нужен ум для того, чтобы понять, где и что в России плохо  лежит,  измерить  это  аршином  не общим, а своим собственным и пользоваться соответственно.
(с) Стругацькі
:D
« Змінено: 2007-11-23 17:03:29 від Cthulhu »

Відсутній yurchor

• Видавець
  • дописів: 3636
  • Grateful for our Iron Lung
    • Вікі користувачів KDE
« Відповідей #26 : 2007-11-23 17:00:13 »
Цитата
Тю. Так це офіційна відповідь Росії на Windows Vista.
Тю, порівняли тепле з м’яким... Ви серйозно не відрізняєте апаратури від операційної системи, яка на ній встановлена? Можливо, Вас покусав Стів Балмер...
Flame:
Зайшов сьогодні до магазину побутової техніки: з 30 ноутбуків лише 2 без Vista... Засуньте свою Вісту собі у [censored]
Цитата
А 22" динаміки продають?
Зайдіть до магазину і подивіться: Вам будуть раді, там виторг за місяць -- 3000. Мені продавщиця сказала...
Try to reach you before winter comes
Always a place for you in my heart
You're not alone
All used up
I'd give anything to talk to you

Відсутній piktor

• Видавець
  • дописів: 3396
« Відповідей #27 : 2007-11-23 20:08:39 »
Цитата
Программы распространяются в виде исходных текстов, свободно копируются и тиражируются средствами самой машины, а также не могут быть ни защищены от просмотра, ни зашифрованы.
А їх і шифрувати не потрібно. Напишіть на цьому апараті програмку хоча-б в 80-100 команд з умовними переходами та циклами, а ще краще - з неявним адресуванням (є там свої приколи) і її ніхто не розбере. Там СофтАйса то немає. А якщо хочете документовану платформу - чим не влаштовує IBM PC?
Всим, хто тоне й не знає,
За що вхопитись,
Хто вже з останніх
Вибився сил:
Попереджаю - я не колода,
Попереджаю - я крокодил.

Відсутній rangel

• Графоман
  • дописів: 281
  • Python programmer
« Відповідей #28 : 2007-11-24 17:07:54 »
Щось в мене складаоється враження, що це все велика містифікація. Не вірю я, що ще досі фінансуються такі проекти.
Roman Suprotkin

• Літератор
« Відповідей #29 : 2007-11-26 11:09:18 »
Це не енкрипція, це байткод :P
Знаю, не тупий.  ;)