Автор Гілка: Linux VS Windows  (Прочитано 5806 раз)

Praporshic

• Гість
Re: Linux VS Windows
« Відповідей #15 : 2007-12-02 01:01:58 »
Очевидно, він битий. Звичайно, офтопік - система ненайкраща, проте, при бажанні, заставити її працювати можна. А, можливо, у вашому системнику оселився дух Торвальдса.  :P

Цитата
- В мене щось дивне коїться!!! У хвіртку залітає диск з вістою, відчиняє привід та починає встановлюватись на мій Linux-комп'ютер!!!!  :o
- В тебе оселився полтергейтс!

Відсутній noddeat

• Кореспондент
  • дописів: 197
« Відповідей #16 : 2007-12-02 01:24:25 »
Цитата
Очевидно, він битий.
ні, не битий. Спробувано 5 робочих інсталяторів, кожен зависав на етапі Setup is Starting Windows... Це в ноуті ацерівському. Але вже є підозра, що треба підключити драйвер SCSI, але чому інсталятор про це не скаже, а зависає? Лайно, коротше, а не інсталятор.
« Змінено: 2007-12-02 01:28:09 від noddeat »
Filenames are infinite in length, where infinity is set to to 255 characters. Peter Collinson, "The Unix File System"

Відсутній rangel

• Графоман
  • дописів: 281
  • Python programmer
« Відповідей #17 : 2007-12-02 02:13:59 »
Цитата
Очевидно, він битий.
ні, не битий. Спробувано 5 робочих інсталяторів, кожен зависав на етапі Setup is Starting Windows... Це в ноуті ацерівському. Але вже є підозра, що треба підключити драйвер SCSI, але чому інсталятор про це не скаже, а зависає? Лайно, коротше, а не інсталятор.
Off-topic:
Приблизно тої ж думки я про ацерські ноути. Вкрай негативні враження від спілкування з конкретними представниками.
Roman Suprotkin

Відсутній piktor

• Видавець
  • дописів: 3396
« Відповідей #18 : 2007-12-02 14:27:07 »
Цитата
Спробувано 5 робочих інсталяторів, кожен зависав на етапі Setup is Starting Windows...
Цитата
Вінда зависла, відмовилась працювати й запускатися
Точно оселився дух Торвальдса. Вінда-ж на цьому ноуті раніше жила, судячи з попередніх повідомлень. Може я знайшов-би для цього інше пояснення, але не заочно.
Цитата
Приблизно тої ж думки я про ацерські ноути. Вкрай негативні враження від спілкування з конкретними представниками.
Очевидно, дух Торвальдса іншої думки.
Цитата
- В мене щось дивне коїться!!! У хвіртку залітає диск з вістою, відчиняє привід та починає встановлюватись на мій Linux-комп'ютер!!!! :o
- В тебе оселився полтергейтс!
Нісенітниця. Полтергейтс так собі не оселиться. Йому треба заплатити.
Всим, хто тоне й не знає,
За що вхопитись,
Хто вже з останніх
Вибився сил:
Попереджаю - я не колода,
Попереджаю - я крокодил.

Praporshic

• Гість
« Відповідей #19 : 2007-12-02 14:55:40 »
Дух Торвальдса оселитись не може - Лінус, тьху-тьху, ще живий. Це, швидше, дух когось з перших Гуру ;)

Відсутній piktor

• Видавець
  • дописів: 3396
« Відповідей #20 : 2007-12-02 19:36:33 »
Дух Торвальдса оселитись не може - Лінус, тьху-тьху, ще живий. Це, швидше, дух когось з перших Гуру ;)
Може, я не так висловився. Ні, не привид Торвальдса, як у середньовічному замку. Скоріш за все його ідея.
Всим, хто тоне й не знає,
За що вхопитись,
Хто вже з останніх
Вибився сил:
Попереджаю - я не колода,
Попереджаю - я крокодил.