Пан N забронював собі трицифрове число... Що б це мало значити? :-?
> А кого там написаноParse error :-)> лінукс = це тобі треба, ти і роби?Це загальновідоме правило. Якщо хочеш, почитай архіви LKML чи будь-яку аналітику від розробників щодо free software development. Може на mako.cc щось було, не пам'ятаю.> Чого пишеш? хочеш допогти - допомагай, а не заважай!Я намагаюся допомогти тобі зрозуміти, як не заважати (принаймні) іншим. Із такими прожектами можна мріяти про себе як про допомагая, а це не так.Якщо ти чогось не вмієш робити сам -- не вказуй, що робити іншим. А вчись. Якщо принаймні уявляєш, що чого варте (але розумієш, що одному не потягнути) -- отоді _робиш_ те, що можеш, _сам_, та коли буде на що хоч глянути -- запрошуєш інших подивитися та прийняти участь.Так -- працює. А "зробіть мені цяцьку та покатайте на конику" -- то для трирічної дитинки, а не тридцятирічного лоба. Втім, консьюмеризм серед ubuntu crowd -- дуже поширена хвороба.> Дякую Мішаня за увагу!Нема за що. Втім, її вже й так надто багато на одного.-- gvy
Схоже треба давати попереджувальну чергу з плюсомета, поки що - над головами.
Не розумію: що поганого в споживацькому ставленні до лінукса?Он я нахабно використовую його для задоволення своїх Зіґмундо-Фрейдівських потреб
Плакав, що в нього не стояв лінукс?
Блін. Ридаю...
Цитата: Фройд від 2007-12-10 16:08:32Блін. Ридаю...Тю... Знову цей привид батька Гамлета...
Цитата: rangel від 2007-12-11 02:24:11Цитата: Фройд від 2007-12-10 16:08:32Блін. Ридаю...Тю... Знову цей привид батька Гамлета... Майже. Про "не їж на ніч комуністів" його попередили, а от про Фройда та подібних - забули
Я вже казав - він почав перший!
Цитата: Cthulhu від 2007-12-11 12:42:30Я вже казав - він почав перший!Тихше, тихше. Не треба так нервувати.