А тоді де взяти відповідну документацію, щоб трохи поштудіювати на новорічних святах (коли буду сидіти вдома без інтернету) годиться будь -який розумний pdf навіть, англійською - не зі стелі ж писати буду.
А ще є Mopac7 взагалі під GNU
GNU теж з душком, але за це на неї ще ніхто не нарікав
Цитата: Сергій Лисовенко від 2007-12-27 12:37:55GNU теж з душком, але за це на неї ще ніхто не нарікав Окрім мастдайників.
/me уже було збирався розродитися якимось графоманським дописом, але раптом перед його очима спливла картина: місячне сяйво, лункі кроки Сергія Єгорова, брязкіт плюсомета, і вся весела і дотепна кумпанія отримує бан до весни. Він стримується...
Ось до когорти видатних квантовиків ще Кадка приєднається...
Чи є тут фізики, які користуються квантовими розрахунками?
Може є якісь вільні пакети, що ражують енергію системи абініціо, або напівемпірично (ясний пень що напівемпірично - з моїм семпроном 3200 загнусь до закінчення розрахунку енергії системи, яка складається з кількох атомів вуглецю) бажано, щоб то була система бібліотек з добре розвиненим інтерфейсом для програміста (чи як там той АПІ називається).
Зразу скажу що в квантовій механіці не розуміюсь (Гейзенберг казав, що той хто каже, ніби він розуміє квантову фізику - брехун Підморгування ). Все що мені треба - я задаю конфігурацію системи як список координат атомів, чорна скринька рахує енергію системи.