Автор Гілка: Не хочу назад....  (Прочитано 2646 раз)

Відсутній vanessa

• Графоман
  • дописів: 468
Не хочу назад....
« : 2008-03-03 20:39:28 »
Підвалила мені зараз роботка... Треба доробити програму, яку я робив два роки назад. Замовник замовив і оплатив ці роботи.... Але та програмка була написана хоч і на лабв'ю але під кватирки... Власне можна було б портувати на лінкус але на це по-перше немає часу, а по-друге: замовник в росії знаходиться і їздити туди виправляти помилки трохи незруки. Потрібно її доробляти під кватирками. Але щось мені так нехочеться, назад, у кватирки..... :-[

Відсутній Сергій Лисовенко

• Літератор
  • дописів: 1489
Re: Не хочу назад....
« Відповідей #1 : 2008-03-04 15:05:50 »
Якщо вашої лабв'ї нема для лінукса --- повертайтесь під кватирки, або пробуйте на пітоні катати (не надто розумна ідея: в пітона своїх коників вистачає, але він справді досить мультиплатформний). Навіть грамотно написана програма на С з використанням мультиплатформного API (того ж GTK) - вирішує практично вісі проблеми (я сам спробував такий підхід --- досить успішно, правда віндузятники й досі не можуть збагнути: набіса графічні операції йдуть в графічному інтерфейсі, а вивід результатів --- шурує в консоль).
Якщо Лінукс написали студенти - нехай вони під ним і навчаються.

Відсутній noddeat

• Кореспондент
  • дописів: 197
« Відповідей #2 : 2008-03-04 15:56:44 »
дик він крос-платформовий
http://www.ni.com/labview/requirements

хіба що у вас є ліцензія тільки для вінди, но то інша справа.

Цитата
Але щось мені так нехочеться, назад, у кватирки.....
але якщо навіть треба під офф-топ, юзайте віртуалбокс — там можна зробити ось так:
http://www.bo.net.ua/forum/index.php?act=Attach&type=post&id=4929

Одна стільниця зайнята буде віндою, а решта доступні.
« Змінено: 2008-03-04 15:59:27 від noddeat »
Filenames are infinite in length, where infinity is set to to 255 characters. Peter Collinson, "The Unix File System"

Відсутній vanessa

• Графоман
  • дописів: 468
« Відповідей #3 : 2008-03-04 16:45:10 »
Якщо вашої лабв'ї нема для лінукса
Та є вона для лінукса. навіть у мене є, причому куплена, а не крадена. Просто це досить ризикована справа - перенести той проект із кватирок у лінукс за такий короткий час. мало того на його тестування на об'єкті теж часу майже немає - два дні на все. А коли там щось впаде - туди досить далеко їхати (1000 км) щоб його підняти.
« Змінено: 2008-03-04 16:47:28 від vano_vvv »

Відсутній Сергій Лисовенко

• Літератор
  • дописів: 1489
« Відповідей #4 : 2008-03-06 16:08:30 »
Якщо лабв'я кросплатформова - портувати її не треба під іншу операційку - одразу сама мусить іти.
Якщо Лінукс написали студенти - нехай вони під ним і навчаються.