Автор Гілка: Горе-Canon  (Прочитано 2936 раз)

Відсутній piktor

• Видавець
  • дописів: 3396
Горе-Canon
« : 2008-02-17 21:38:34 »
Майже рік тому купив багатофункційний пристрій Canon PIXMA MP 510. (745 грн. на той час) Якщо скажете що бездарно купив - цілком погоджуся. Характеристики в цілому непогані, але через півроку праці апарат видав на екран повідомлення "Помилка 5010" і відмовився функціонувати. Я відніс по гарантії до СЦ, там в гарантії відмовили бо заправляв і ненароком трохи приплавив настільною лампою кришку. І ще сказали що ремонт недоцільний.
В іншому СЦ сказали що вийшла з ладу плата керування сканером (а все інше на неї зав"язане теж) і спробували цю плату знайти, що у них не вийшло. І теж сказали що ремонт недоцільний.
Купувати інший новий вже нехочу, можливо хтось-таки підкаже можливість ремонту за прийнятну ціну (не співмірну з ціною нового пристрою).
Всим, хто тоне й не знає,
За що вхопитись,
Хто вже з останніх
Вибився сил:
Попереджаю - я не колода,
Попереджаю - я крокодил.

Відсутній cadca

• Письменник
  • дописів: 955
  • free like beer
Re: Горе-Canon
« Відповідей #1 : 2008-02-18 01:28:39 »
Ремонт за прийнятну ціну - це ремонт своїми руками :)
Товариш Гугль натякнув, що у вас проблема тульки із сканером ::) Причина помилки може бути банальною - сканували книжку, для кращого скану книжку притискали  - оргскло прогнулось - "лампа" сканера зачіпає за скло -> пошкодження "лампи", механізму переміщення "лампи" тощо. Але це так, суто моя суб'єктивна думка :-X
Ubuntu 20.04/18.04; CentOS 7.x

Відсутній piktor

• Видавець
« Відповідей #2 : 2008-02-18 08:17:44 »
Ну, в принципі, я казав, що несправність в платі керування сканером, скло абосолютно ціле. Проблема в тому щоб цю плату замінити, бо СЦ її не зміг знайти.
За що вхопитись,
Хто вже з останніх
Вибився сил:
Попереджаю - я крокодил.

Відсутній cadca

• Письменник
  • free like beer
« Відповідей #3 : 2008-02-18 10:58:42 »
Ну, в принципі, я казав, що несправність в платі керування сканером, скло абосолютно ціле. Проблема в тому щоб цю плату замінити, бо СЦ її не зміг знайти.
Ви нічого не кажете про прогнуте/непрогнуте ::)
Про плату ніхто нічого не скаже, поки не побачить щось на зразок серійного номера/фото/схеми ;)

Відсутній piktor

• Видавець
« Відповідей #4 : 2008-02-18 13:40:31 »
Ну, не просив я в СЦ фото, с/н чи схему. Просто мені сказали - вийшла з ладу плата керування сканером і ми не можемо її знайти на заміну.
« Змінено: 2008-02-18 13:41:23 від Piktor »
За що вхопитись,
Хто вже з останніх
Вибився сил:
Попереджаю - я крокодил.

Відсутній marti88

• Дописувач
  • **
  • дописів: 56
« Відповідей #5 : 2008-03-12 07:30:38 »
Думаю, варто розібрати і самому подивитись. Спробувати звернутись в ще один СЦ із проханням діагностувати все із натяком на те, що скло прогнуте, бо Вам знову скажуть, що плата згоріла. Це для них найлегший варіант "відмазатись".
marti-ua.info

Відсутній piktor

• Видавець
« Відповідей #6 : 2008-03-12 17:13:00 »
А який сенс натякати на прогнуте скло, якщо чітко і ясно видно що воно ціле. І до чого тут скло, коли апарат відразу при увімненні видає на екран "Помилка 5010". Я-ж звертався в альтернативний СЦ, за гроші, вони сказали що потрібна деталь, яку необхідно шукати/замовляти, сказали шо вона буде дорогою (називали ціну), але потім її не знайшли.
За що вхопитись,
Хто вже з останніх
Вибився сил:
Попереджаю - я крокодил.

Відсутній cadca

• Письменник
  • free like beer
« Відповідей #7 : 2008-03-12 19:33:35 »
А який сенс натякати на прогнуте скло, якщо чітко і ясно видно що воно ціле.
Прогин може бути на величину порядку 1 мм - навряд чи так легко на око визначите. Деякі залізяки при початку роботи хочуть "потягати" механічні частини туди-сюди - автоюстування ::)

Відсутній piktor

• Видавець
« Відповідей #8 : 2008-03-12 20:47:01 »
Прогин може бути на величину порядку 1 мм - навряд чи так легко на око визначите. Деякі залізяки при початку роботи хочуть "потягати" механічні частини туди-сюди - автоюстування ::)
Може-й так, але 1 - чому не працює принтер 2 - таку проблему альтернативний СЦ за гроші пофіксив-би.
За що вхопитись,
Хто вже з останніх
Вибився сил:
Попереджаю - я крокодил.