Автор Гілка: Бездротовий доступ в інет у Львові  (Прочитано 2103 раз)

Відсутній DalekiyObriy

• Літератор
  • дописів: 1929
Є таке запитання, чи є у Львові місця, де можна прийти зі своїм ноутбуком і залізти бездротово в інет за помірну платню? Тобто щоб не ковбаситися з дозвоном вдома і не сидіти за помацаними клавами, на яких невідомо що робили? :)
Наперед дякую!
Fedora 35 (x86-64)

Відсутній noddeat

• Кореспондент
  • дописів: 197
Re: Бездротовий доступ в інет у Львові
« Відповідей #1 : 2008-04-19 19:28:41 »
я чув, що зробили безкоштовний wi-fi на проспекті Свободи, але не тестував його. Якщо то правда, то можна в будь-якій найближчій кав’ярні :). Ще чув, що можна в суші-барі біля пам’ятника Міцкевичу, але там ніби за помірну платню.

І ще ніби в холі дорогих готелів типу Дністер — теж купити якусь картку.

Але я сам не пробував жодного зі способів, і докладна відповідь на це питання від «місцевих» мене теж цікавить.

Off-topic:
вітаю з тисячним повідомленням! :)
« Змінено: 2008-04-19 19:29:54 від noddeat »
Filenames are infinite in length, where infinity is set to to 255 characters. Peter Collinson, "The Unix File System"

Відсутній DalekiyObriy

• Літератор
  • дописів: 1929
« Відповідей #2 : 2008-04-21 23:27:41 »
...Але я сам не пробував жодного зі способів, і докладна відповідь на це питання від «місцевих» мене теж цікавить.
Off-topic:
вітаю з тисячним повідомленням! :)
дякую і дякую :)
P.S. щось «місцеві» поки ховаються :)
Fedora 35 (x86-64)

Відсутній anatolijd

• Графоман
  • дописів: 325
« Відповідей #3 : 2008-04-22 02:20:04 »
Десь пів-року тому один мій друг мав потребу чатитись і скайпитись з дівками в Лондону :), то він вечорами ставив машину в центрі, діставав ноут і не виходячи з машини підєднувався. Задурно. ВікнаХП настроювали зєднання автоматом.
Де то було точно - не впевнений, але здається в трикутнику Міцкевич-Банк-РадіоМан.
« Змінено: 2008-04-22 02:22:24 від anatolijd »