Автор Гілка: День без комп'ютера  (Прочитано 5909 раз)

Відсутній piktor

• Видавець
  • дописів: 3396
Re: День без комп'ютера
« Відповідей #15 : 2008-05-04 12:19:52 »
Ну, я 3 травня чесно, для експерименту, комп'ютера не вмикав. Був дощ - нікуди йти. По ящику нічого людського не показують. Із наявної вдома літератури - тільки технічна, яку без компа немає сенсу читати. Так що був дуже пасивний відпочинок.
Всим, хто тоне й не знає,
За що вхопитись,
Хто вже з останніх
Вибився сил:
Попереджаю - я не колода,
Попереджаю - я крокодил.

Відсутній Сергій Лисовенко

• Літератор
  • дописів: 1489
« Відповідей #16 : 2008-05-06 12:04:51 »
Я провів тиждень без компа. (Комп вдома є, але то перший пень і я його тупо не вмикав). Весь тиждень усвідомлював, що не хочу вчити фізхімію (власне, не вчив, а лише імітував самому собі процес вчіння). І мучився над клятими кривими безьє. Виявляється, ті собаки перетинаються в точкх, які можна знайти з допомогою рівнянь мінімум 4-го порядку (я про квадратичні криві), а я такого розв'язувати не вмію. Мучився, мучився, думав, думав ні до чого путннього не додумався - а ... хай йому біс - історія покаже  ;D
Якщо Лінукс написали студенти - нехай вони під ним і навчаються.

Відсутній piktor

• Видавець
  • дописів: 3396
« Відповідей #17 : 2008-05-06 12:13:38 »
Off-topic:
Цитата
які можна знайти з допомогою рівнянь мінімум 4-го порядку (я про квадратичні криві), а я такого розв'язувати не вмію.
А хіба вони не зводяться до рівнянь другого порядку шляхом уведення додаткової змінної? Чи може я вже забув. У всякому разі echo "help" >> yurchor, він це має знати.
« Змінено: 2008-05-06 12:14:26 від Piktor »
Всим, хто тоне й не знає,
За що вхопитись,
Хто вже з останніх
Вибився сил:
Попереджаю - я не колода,
Попереджаю - я крокодил.

Відсутній Сергій Лисовенко

• Літератор
  • дописів: 1489
« Відповідей #18 : 2008-05-06 12:17:50 »
Off-topic:
То лише в школі вони розв'язуються введенням додаткової змінної, а в реальному житті там присутні усі члени: в тому числі і непарного порядку.
« Змінено: 2008-05-06 12:18:16 від serg_ik »
Якщо Лінукс написали студенти - нехай вони під ним і навчаються.