По перше XP може випередити linux там, де немає версії з linux - це логічно.
По друге - люди, які раніше не користувалися ні однією системою (напевно це діти) віддають перевагу linux
невже ви згодні з аргументами Андреаса Захера, що XP "обеспечивает боооóльшую простоту использования, безопасность и расширенные возможности, нежели Linux" ?
Ви вже обрали Windows, ви його придбали ! Гроші у Microsoft, статистика покаже що ще один юзер визнав переваги Windows придбавши продукт з цією операційною системою ! Ось так приблизно і виглядає "значне випередження".
невже ви згодні з аргументами Андреаса Захера, що XP ...
Цитата: darion від 2008-05-24 16:12:13невже ви згодні з аргументами Андреаса Захера, що XP ... я, наприклад, згоден з тим, що XP+Word (або WordPad) буде працювати швидше, ніж Linux+OpenOffice, тим більше на слабкому процесорі.
Нажаль ця тема перейша у розряд холіворов, я не мав цілі розповідати наскільки Linux краще за Windows....Тому що це мій особистий вибір і ніхто мені у цьому не має права завадити.
Сходив за лінком. Там написано, що будуть продавати червня так з 1го.А щодо ХиПе - капча fk8wm7 однозначно вказує, що її знести недовго.
Правда, фокстрот - це "предмет темный и исследованию не подлежит", хіба що податковою. Так що, думаю, різниця в ціні не буде відчутна.