Чому ні? Я буду чекати побєдного конца і куплятиму без вінди на борту, і буде це не обов'язково Асус, щось за останній рік моя довіра до цієї фірми зазнала суттєвого краху (щось вони скурвилися...).
ПС: єдине що ми можемо зробити - навчити.
ні. Ми можемо влаштувати 1 червня інформаційну акцію під фокстротом. Спробувати розповіти про Eee PC трохи більше ніж буде у рекламі, а реклама, я думаю, буде і на ТБ також. Можливо тоді частина вирішить притормозити із покупкою цого пристрою допоки на ринку не з'являться і апарати із лінуксом. Просто обговорювати це в інтернеті на спеціалізованих форумах немає сенсу тому що ці форуми здебільшого читатють тільки ті, хто й так знає багато про те ЕееРС. Або хоча б на інших, не комп'ютерних форумах, нехай кожний, хто де ще зареєстрований, залишить інформацію про Eee PC.
В Україні нещодавно почали продавати eee PC від ASUS. Екслюзивне право на продаж було надано Фокстрот. Але всі моделі які підуть у магазин комплектуються Windows XP натомість у всьому світі перевагу одержують ноутбуки з Linux. Посилання до теми :http://ko-online.com.ua/node/35559http://foxtrot.com.ua/forums/ShowThread.aspx?PostID=1366#1366
Це ще нічого, що з ХР, а ось з Вістою, то все. Купили такий на роботу "страх і ужос"
Цитата: Ketrin від 2008-05-26 12:30:15Це ще нічого, що з ХР, а ось з Вістою, то все. Купили такий на роботу "страх і ужос" eeePC з вістою? Таки страхіття...
Поглянте, цю тему було виштовхнено з новин у балачки. Я згоден. Це не новина. В Україні попирають свободу покупця, інтереси opensource суспільства? Та яка вже там новина !
Може так статися що продукція в області мейнфреймів невзначай перейде від ASUS до конкурентів... А потім ті ж мененджери будуть шукати де заподівся той прибуток. На Eee PC вони зароблять гроші. А втративши добре ім'я у колі opensource можна втратити дедалі більше ніж прибуток від тих Eee PC.
Цитата: darion від 2008-05-26 19:00:59Поглянте, цю тему було виштовхнено з новин у балачки. Я згоден. Це не новина. В Україні попирають свободу покупця, інтереси opensource суспільства? Та яка вже там новина !Новиною воно було доки не влаштували політичного флейму та священної війни. Тепер - не ображайтесь.
Цитата: darion від 2008-05-26 19:00:59Може так статися що продукція в області мейнфреймів невзначай перейде від ASUS до конкурентів... А потім ті ж мененджери будуть шукати де заподівся той прибуток. На Eee PC вони зароблять гроші. А втративши добре ім'я у колі opensource можна втратити дедалі більше ніж прибуток від тих Eee PC. А що, асус виробляє залізо для мейнфреймів? Добре ім'я ця контора втратила досить давно і не тільки у світі FOSS.
А чому б ні - до сфери мейнфреймів у сьогоденні можна відносити кожен сервер, до якого можуть бути підключені декілька терміналів.