Автор Гілка: Гостросюжентний трилер "Забанені в Ґуґлі"  (Прочитано 5348 раз)

Відсутній piktor

• Видавець
  • дописів: 3396
Тоді маленьке запитання - мова розмітки на DLOU та сама, що і в звичайній wikipedia.org? Бо довідка там порожня, а експериметнувати ліньки.
Цитата
Але одне «але»: в моїх прекрасних снах ДЛОУ — збірник документів, а не лінків.
1 - сни бувають жахливими також.
2 - Якщо стаття вільна, можна помістити її сюди, з посиланням на розміщення оригіналу.
Всим, хто тоне й не знає,
За що вхопитись,
Хто вже з останніх
Вибився сил:
Попереджаю - я не колода,
Попереджаю - я крокодил.

Відсутній Yaroslav Fedevych

• Літератор
  • дописів: 1069
  • Людина — ніщо, справа — все
2 — розміщувана стаття має бути українською мовою, а її автор повинен бути толерантним до того, що статтю можуть і форкнути в разі потреби.

1 — мені своїх кошмарів, не пов'язаних поки що з ДЛОУ, вистачає. Тому — або вся стаття, або рецензія з лінком. Бажано з хорошим, але без перебору, вмістом ключових слів ;-)

Відсутній piktor

• Видавець
  • дописів: 3396
1 — мені своїх кошмарів, не пов'язаних поки що з ДЛОУ, вистачає. Тому — або вся стаття, або рецензія з лінком. Бажано з хорошим, але без перебору, вмістом ключових слів ;-)
ОК.
2 — розміщувана стаття має бути українською мовою, а її автор повинен бути толерантним до того, що статтю можуть і форкнути в разі потреби.
2.1 - А я російською і не напишу.
2.2 - ідея Вікіпедії мені знайома.
Всим, хто тоне й не знає,
За що вхопитись,
Хто вже з останніх
Вибився сил:
Попереджаю - я не колода,
Попереджаю - я крокодил.

Відсутній Yaroslav Fedevych

• Літератор
  • дописів: 1069
  • Людина — ніщо, справа — все
Йшлось про те, що якщо опубліковано зріз якоїсь нібито вільної статті з іншого ресурсу, до неї дописано два розділи та викинуто згадки про ядра версій 1.х, а потім автор пише, що я рєдіска — нафіг таке щастя потрібне. Хай собі в себе тішиться.

Скажімо так, на GFDL треба теж добре зважати, бо були кадри, котрі записували цілий документ в Invariant Sections.